Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
6.5.12 18:53

@majkla0 :mavam:
no podle mě to brzy není , Kuba už skoro sedí úplně sám a budou mu 4 měsíce až za týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
6.5.12 21:29

ahojky no adámek taky zvedá hlavičku a snaží se sedět chvilku ho držíme za ručenky a sedí sám :D a moc se mu to líbí , ale jinak snaha se převalit to neee :-O dnes jsem mu poprvé dala trošku banánu a přesnídávky a nádherně papá ze lžičky a jak mu to chutnalo byla sranda úplně si cpal ručenkou lžičku do pusenku :mrgreen: :srdce:
S ručičkama pracuje pěkně hračky přendává z 1. do druhé
Ručenky si taky cpe do pusenky i si vyhodí dudlík aby si je tam mohl narvat a přes den skoro vůbec nespinká je někdy ufňukanej spal by ale nejde mu to a nebo spinká chvilku tak mám obavy , že nám asi brzo polezou zoubky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
7.5.12 16:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.5.12 07:10

Ahoj holky :mavam: ,
náš Mathiasko to samé,dáva si stále do ust ručičky úplne do krku,že sa divím,že sa z toho nepoblinká,hrozne slintá,od šiestej od rána už máme budíček,pretože začne brblat tak,že to určite počujú aj susedia o dve poschodia nižšie :mrgreen:
Hračky si tiež už krásne chytá do ručičiek a snaží si ich dávat do pusinky a ked sa mu to nedarí tak sa tak hnevá :evil:
Tiež sa rád zdvíha a sedí ked ho chytíme za ručičky a najradšej je vo svojej novej židličke (od 0+) všetko pozoruje a keby ste ho videli ked sedí s nami pri stole a my zrovna papáme ako hledí 8o . Čo sa týka toho prevalovania tak sa prevaluje dost často do boku ale na bruško ešte nie ani z bruška na chrbátik (to sa mu akosi nechce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.5.12 19:04

Ahój taky sepíšu pokroky svého drobka :mrgreen:

• slintá jak bernardýn, nejraději, když ho taťka zvedne do výšky, většinou se trefí a taťka je doslintaný
  • blinká vždycky, když si vemu čisté triko, jsem venku a nemůžu se převlíct nebo těsně předtím, než příjde taťka z práce
  • spí i tři hodiny v kuse, ale jen za předpokladu, že ho hlídá babička, když babička odjede, je rád, že může být s mámou celou noc vzhůru
  • dělá mi velkou radost tím, že už se přetáčí na bříško, ale taťkovi to neukáže a u paní doktorky nechtěl ani pást ani nezvedal hlavu, pak si máma připadá, že jí nikdo nevěří, jak má šikovného kluka
  • krásně objevuje svět a všechno ho zajímá, usoudil, že ježdění v kočáru ho v objevování omezuje a řve tak dlouho, dokud ho nevezmu z kočárku, aby všechno viděl
  • pořád kope nožičkama a mrská ručičkama
  • udržuje mě v kondici, kdykoliv si sednu, začne nespokojeně vrčet a kdykoliv mám jídlo řve
  • začal se krásně smát na plné kolo, to vždycky chytnu záchvat smíchu, což ho ještě víc rozesměje a tak se občas smějeme jako dva blázni

je to prostě můj milovaný kluk a dělá mi jen samou radost :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.5.12 20:20

suricata: to je tak krasny :D
jsou to nasi miláčkové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.5.12 21:04

Ahoj holky, vy máte tak šikovný dětičky. :mrgreen: Ten náš cvrček koníčky už pase, ale sám zvednout hlavu to nene, ale otáček to jo. Říkali sme s manželem ještě tak dva týdny a přetočí se na břicho a cestovaní po postýlce to je zábava :mrgreen: taky se umí pěkně vztekat, když se mu něco nelíbí a to povídání - můj malý vejklada :hug: Přes den taky moc nespíme, za to v noci si to vynahradí :lol: Nejlepší na cucání jsou ručičky a nejlépe celé.Pomalu začínáme chytat hračky.Slintáme a koušeme dudlík i palec, tak to možná vypadá na zuby. Zkoušíme mrkvičku na lžičku, ale moc se mu nechce :zed:
A dost chlubení, mám prosbu:co dělat když malej nechce čepici-když je pěkně tak je to jedno, ale jinak je to docela problém. Vůbec nevím co s ním, nasadíme čepici a má uplně hysterický záchvat a je k neutišení, když už se ho podaří utišit( dudlík a drncání kočáru ) tak je celej napnutej, máte někdo podobnou zkušenost :( Díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
18.5.12 10:59

Ahoj děvčata,
se to tady trochu zaseklo :think:
jak se máte? My docela fajn, jen jsem furt nějaká nemocná, ale kluk je zdravý, nikdy to ode mně naštěstí nechytil, jen se divý, proč je mamka spomalená a furt by spala, když on si chce hrát a povídat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.5.12 11:27

Ahoj,
Suricata: brzy se uzdrav :kytka: …to je stejně z toho počasí, chvíli je teplo a pak najednou spadnou teploty o 10°C
Já tyhle výkyvy vždy odnesu rýmou a teplotami, ale zatím se držím, jen mě ofouklo, tak mě pícha za krkem a jde mi to až do lopatky :,(

Mám na Vás děvčata prosbu…začala jsem si vyřizovat rodičovskou a trocha jsem se zasekla na ČSSZ…tam posílám „potvrzení o výši mateřské“…ale na kterou?? Bydlím u Olomouce(i tu pracuji) a zaměstnavatel má sídlo v Ústí nad Labem. Posílala jsem to poštou do Olomouce, je to už 14 dní a furt nic.
Nemocenská i mateřská mi chodí z Ústí.
Nesnáším tohle vyřizování po úřadech :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
18.5.12 12:13

@majkla0
já to taky nesnáším :pocitac:
hele tak si zkus zavolat přímo do olomouce, určitě ti poradí
osobně si myslím, že to vyřizuje sociálka z místa trvalého bydliště, alespoň s něma to řeším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.5.12 18:17

Tak jsem tam volala (na soc. Olomouc), měla bych to poslat na sociálku, kde má sídlo zaměstnavatel (Ústí)…ale paní byla tak hodná, že se na mě koukla do PC a vyřídí mi to tedy v Olomouci, že to jde.....já mám vždy hrůzu z toho, že chytnu k telefonu nějakou megeru, ale naštěstí mi to dnes vyšlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
21.5.12 08:08

@majkla0
Všechno nejlepší Moničce k svátku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
21.5.12 08:51

teda děvčátka- tady je jedno šikovnější miminko než druhé ;) Naše Elinka ještě pořád v noci spí 8 hodin v kuse ,přes den nespí téměř vůbec :)V pátek se rozhodla ,že je velká holka a z lehu na zádech si sedne jako by se nechumelilo :) Tatínka jsme přemluvily ke koupy hrací deky a tak se Elinka pořád pere s hrací žirafou a obýhá po boku deku pořád do kolečka,nebo se točí ze zad na bok a na bříško a místo aby pásla koníčky tak se snaží lést jak rak :))Taky všechno cucáme nejlepší jsou ručičky . No a moje úspěchy ELinka už má naušničky a já vyřízený rodičák :)) A nejlepší zpráva Elinčin nevlastní bráška Kubík ( má 7 let ) by chtěl ještě dvě sestřičky nejlépe dvojčátka a budou se jmenovat Adélka a Jůlinka a my mu to museli o víkendu s tatínkem slíbyt :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
21.5.12 21:26

smiskova: krasnej smíšek, je moc šikovná

suricata: dekujeme :D

my dnes s Mončou byly na 4.měsíční kontrole, dostala 2 očkování chudinka moje malinká, tak ji ted porad sleduji, jestli se objevi horečka nebo neco jiného.
Jinak se nam furt pretaci jen na jeden bok, kdyz ji nechám na podložce, tak za chvili je vzhůru nohama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.5.12 20:14

Dobré večír děvčata :mavam:

musím se Vám pochlubit, dnes Monička poprvé obědvala mixovanou mrkvičku, podle toho, že vše snědla (vrchovatou lžičku), jí to asi chutnalo :dance: :srdce: …já nikdy neměla ráda dušenou mrkev a dnes jsem svůj výtvor zkoušela a mrkev opravdu nezačnu jíst. Akorát si ty své ksichtíky (že to není dobré…bleee)musím nechat pro sebe, aby mě pak nenapodobovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí