Poradna duly
Jana Čurdová
@Kacenka020 no hezký a to mi moje doktorka říká že malýho překrmuji,,, ![]()
@Sonija221 píše:
no hezký a to mi moje doktorka říká že malýho překrmuji,,,
co to je za blbost? mě všichni říkají že kojený dítě nemůže být překrmovaný ani tlustý
doktorka vždycky žasne nad tím jak se Maty tváří spokojeně. pořád se na ní culí. asi je to tím že mu ještě nijak neublížila ![]()
@paola white píše:
co to je za blbost? mě všichni říkají že kojený dítě nemůže být překrmovaný ani tlustýdoktorka vždycky žasne nad tím jak se Maty tváří spokojeně. pořád se na ní culí. asi je to tím že mu ještě nijak neublížila
No mám divnou doktorku,,,chtěla jsem ji změnit ale oni ty doktoři nějak držej spolu a nikdo nás nechce vzít ![]()
tak to musíme jěště vydržet,,,
teeeda tady jsou mimča veliký mi měli před měsícem 60cm a dnes jsem vážila malýho tak má 5900g ,ale mi jsme byli malincí, já jsem četla ,že je dobrý dávat dětem kolem 17-21 týdně něco i papat i když je kojené aby ,už zkoušelo chutě ,ale je to na každým , mi teda papáme a s chutí akorát na jablíčko se trošku ksychtíme ,jinak brambor , mrkev, přesnídávku banán ,vaříme ,mixujem a mlíko neodmítá jak mi každej tvrdil,že jak začnu dávat něco jinýho ,že nebude chtít prso, tak u nás to pravda není ,ale každý mimi je jiný ![]()
My už papaly mrkev, mrkev+brambor, dnes jsme zkoušely brokolici (moc se na to Monča netvářila, ale zbaštila polévkovou lžíci), odpoledne na svačinky dáváme banán, banán+jablíčko, jablíčko. Do 14 dní chci začít zařazovat už i masíčko (prý se dávají nedříve jen vývary, až pak libové masíčko).
Je to sranda jak baští
, když už nechce, začne to okolo sebe prskat, tak to máme všude
. A prso taky neodmítá, ale jak už jsem psala, pomalu ale jistě dochází
.
@Markuška píše:
teeeda tady jsou mimča veliký mi měli před měsícem 60cm a dnes jsem vážila malýho tak má 5900g ,ale mi jsme byli malincí, já jsem četla ,že je dobrý dávat dětem kolem 17-21 týdně něco i papat i když je kojené aby ,už zkoušelo chutě ,ale je to na každým , mi teda papáme a s chutí akorát na jablíčko se trošku ksychtíme ,jinak brambor , mrkev, přesnídávku banán ,vaříme ,mixujem a mlíko neodmítá jak mi každej tvrdil,že jak začnu dávat něco jinýho ,že nebude chtít prso, tak u nás to pravda není ,ale každý mimi je jiný
já si myslela to samé, ale doktorka mi řekla že pokud Maty prospívá z mléka není důvod mu dávat příkrmy před ukončením 6. měsíce a že čím později tím lépe, protože se tak dá zabránit vzniku alergií…
Já jsem zkoušela mrkev a brambor, ale malej u toho šíleně prskal tak jsem si řekla že počkám ještě měsíc, není kam spěchat,,, když jím banán tak mu občas dám kousek atď ale to jenom aby se seznámil s novou chutí ![]()
no Adam teda papá o 106
včera večer padla celá přesnídávka to je co? ![]()
jinak papá co mu dám neodmítá nic akorát když je jablíčko míń sladké tak se ksychtí ![]()
musím se pochlubit
můj 4,5 měsíční Adámek už má zoubek
dnes jsem mu ho našla ![]()
@Sonija221
gratulace a jak to u vás probíhalo? byl nevrlý nebo měl teplotku, nateklé dásně nebo něco?
tiež gratulujem k prvému zúbku a tiež ma zaujíma tak ako suricatku ako to prebiehalo??? ![]()
taky číháme na první zoubek i když šaty už jsem si za něj vybrala
ale zatím slintá, ale na dásničkách nic není. jsem zvědavá kdy na nás vykoukne
ahojky,no my už vyhlížime prvý zúbok tak druhý týžden a stále nič
,maličký hrozne slintá,do pusinky si stále strká hračky a ked nie hračky tak si do pusinky strčí aj celú svoju ruku len sa divím,že sa z toho
.
@lillyccat
no to Maty se z toho i poblinká. vždycky po kojení si začne cucat prstík a strká si ho pořád hlouběji až dokud nezačne kuckat… nedávno mi tímhle stylem hodil šavli v obchodě
trochu trapas