Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
206
4.6.12 14:15

@Kacenka020 no hezký a to mi moje doktorka říká že malýho překrmuji,,, :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.6.12 16:01
@Sonija221 píše:
no hezký a to mi moje doktorka říká že malýho překrmuji,,, :-D

co to je za blbost? mě všichni říkají že kojený dítě nemůže být překrmovaný ani tlustý :lol: doktorka vždycky žasne nad tím jak se Maty tváří spokojeně. pořád se na ní culí. asi je to tím že mu ještě nijak neublížila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
4.6.12 18:33
@paola white píše:
co to je za blbost? mě všichni říkají že kojený dítě nemůže být překrmovaný ani tlustý :lol: doktorka vždycky žasne nad tím jak se Maty tváří spokojeně. pořád se na ní culí. asi je to tím že mu ještě nijak neublížila :lol:

No mám divnou doktorku,,,chtěla jsem ji změnit ale oni ty doktoři nějak držej spolu a nikdo nás nechce vzít :zed:
tak to musíme jěště vydržet,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
5.6.12 19:28

teeeda tady jsou mimča veliký mi měli před měsícem 60cm a dnes jsem vážila malýho tak má 5900g ,ale mi jsme byli malincí, já jsem četla ,že je dobrý dávat dětem kolem 17-21 týdně něco i papat i když je kojené aby ,už zkoušelo chutě ,ale je to na každým , mi teda papáme a s chutí akorát na jablíčko se trošku ksychtíme ,jinak brambor , mrkev, přesnídávku banán ,vaříme ,mixujem a mlíko neodmítá jak mi každej tvrdil,že jak začnu dávat něco jinýho ,že nebude chtít prso, tak u nás to pravda není ,ale každý mimi je jiný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
5.6.12 20:19

My už papaly mrkev, mrkev+brambor, dnes jsme zkoušely brokolici (moc se na to Monča netvářila, ale zbaštila polévkovou lžíci), odpoledne na svačinky dáváme banán, banán+jablíčko, jablíčko. Do 14 dní chci začít zařazovat už i masíčko (prý se dávají nedříve jen vývary, až pak libové masíčko).
Je to sranda jak baští :mrgreen: , když už nechce, začne to okolo sebe prskat, tak to máme všude :mrgreen: . A prso taky neodmítá, ale jak už jsem psala, pomalu ale jistě dochází :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.6.12 22:08
@Markuška píše:
teeeda tady jsou mimča veliký mi měli před měsícem 60cm a dnes jsem vážila malýho tak má 5900g ,ale mi jsme byli malincí, já jsem četla ,že je dobrý dávat dětem kolem 17-21 týdně něco i papat i když je kojené aby ,už zkoušelo chutě ,ale je to na každým , mi teda papáme a s chutí akorát na jablíčko se trošku ksychtíme ,jinak brambor , mrkev, přesnídávku banán ,vaříme ,mixujem a mlíko neodmítá jak mi každej tvrdil,že jak začnu dávat něco jinýho ,že nebude chtít prso, tak u nás to pravda není ,ale každý mimi je jiný :cert:

já si myslela to samé, ale doktorka mi řekla že pokud Maty prospívá z mléka není důvod mu dávat příkrmy před ukončením 6. měsíce a že čím později tím lépe, protože se tak dá zabránit vzniku alergií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.6.12 07:21

Já jsem zkoušela mrkev a brambor, ale malej u toho šíleně prskal tak jsem si řekla že počkám ještě měsíc, není kam spěchat,,, když jím banán tak mu občas dám kousek atď ale to jenom aby se seznámil s novou chutí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.6.12 11:39

no Adam teda papá o 106 :mrgreen: včera večer padla celá přesnídávka to je co? :lol:
jinak papá co mu dám neodmítá nic akorát když je jablíčko míń sladké tak se ksychtí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
9.6.12 17:21

musím se pochlubit :-D můj 4,5 měsíční Adámek už má zoubek :-) dnes jsem mu ho našla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.6.12 19:34

@Sonija221
gratulace a jak to u vás probíhalo? byl nevrlý nebo měl teplotku, nateklé dásně nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
9.6.12 21:15

@Sonija221

tiež gratulujem k prvému zúbku a tiež ma zaujíma tak ako suricatku ako to prebiehalo??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.6.12 21:49

@lillyccat
jéé ahoj Lilly taky už vyhlížíte první zoubek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.6.12 22:01

taky číháme na první zoubek i když šaty už jsem si za něj vybrala :-D ale zatím slintá, ale na dásničkách nic není. jsem zvědavá kdy na nás vykoukne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
9.6.12 22:11

@suricata

ahojky,no my už vyhlížime prvý zúbok tak druhý týžden a stále nič :mrgreen: ,maličký hrozne slintá,do pusinky si stále strká hračky a ked nie hračky tak si do pusinky strčí aj celú svoju ruku len sa divím,že sa z toho :poblion: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.6.12 22:23

@lillyccat
no to Maty se z toho i poblinká. vždycky po kojení si začne cucat prstík a strká si ho pořád hlouběji až dokud nezačne kuckat… nedávno mi tímhle stylem hodil šavli v obchodě :lol: trochu trapas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí