Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
9.6.12 22:49

A čo ako vám idú tie príkrmy?
Náš prcek má rád brambor ale mrkev a brokolica mu vobec nejdu,zajtra skúsime kveták,tak som zvedavá :)
Zatial len skúšame na obed,inak stále kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.6.12 15:26

tak já taky stále kojím a příkrmy nám jdou pěkně jak jsem psala ,taky mám koupenou brokolici tak uvidím a jak vy připravujete příkrmy taky vaříte s trochou kojenecké vody a pak i s tou vodou mixujete ? :think: na kašičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
10.6.12 19:18
@suricata píše:
@Sonija221
gratulace a jak to u vás probíhalo? byl nevrlý nebo měl teplotku, nateklé dásně nebo něco?

noooooooo byl protivnej nevrlej víc nervní a hlavně házel s hračkama, bouchal a podobně,,,a teď jak vylezl první tak má trošičku horečku a zelený hovínka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.6.12 19:53

ahoj holky :mavam:
taky gratuluji k zoubku :D .
Naše malá je ted nějaká umrčená, máma říká, že jí prej 100% rostou zoubky. Ještě jsem žádný nenašla, tak uvidíme :mrgreen: .
Když má prcek u rostení zoubků horečky nebo jen teplůtku, tak s tím k doktorce nechodíte, že?

K příkrmům…zeleninku vařím v kojo vodě, pak to sliju, rozmixuju a vývar přidám podle toho, jak to chci mít husté (zbytek vývaru vylévám). Jestli mohu poradit, až budete vařit brokolici, uvařte to i s porkem…dodá ji lepší chut(jinak je to strasne takové plané). Já uz ted dávám porek do všeho. A brokolici jsem musela jeste přislazovat. A vaří se jen ty růžičky, ty stonky nadýmají (to určitě víte, tak jen pro jistotu), to samé i s květákem.

:mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.6.12 09:10

Sonija221 taky gratuluji k zoubku
A pórek dokoupím k brokolici ,děkuji za radu ,no mě to přijde všechno plané jak se to nesolí aji ta mrkev je hnusná :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.6.12 10:02

markuska: to mas pravdu, ze je i a mrkev plana, ale jak k tomu přidám brambůrrek, tak to chutna i mě. Vcera jsem vařila bramboru+mrkev+petržel+pórek+kedlub a i me to chutnalo, kupodivu jinak zeleninu rada nemam :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
11.6.12 10:07

Moc děkujeme za gratulace,,,
nen k doktorce s tím nechodím, mám doma panadol sirup tak kdyby byla horečka tak dám a je to,,,ona s tím beztak nic neudělá,,, :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
11.6.12 10:10

teda to koukám kolik dětí už tu baští. je tady ještě někdo kdo je jen na mléce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
11.6.12 10:13

@paola white Mýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý :-D zkoušeli jsme příkr ale malej to vůbec nechtěl tak jsem to nechala bejt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.6.12 10:39

@majkla0
majklo, dík za tipy, musím si to zapamatovat, to s těma stonkama jsem vůbec nevěděla :oops:
@paola white
my jen kojíme a když je vedro dávám vodu, ale vypije ji jen po lžičkách a pak dokojím, aby se mu to zředilo, jinak jsem mu zkoušela dávat moje mlíčko z lahve, jestli to umí a nebyl problém, přikrmovat budu až na konci šestého.

jinak zoubky furt nejdou vidět, ale když mu sáhnu do pusinky jsou cítit hrbolky na dolní dásni, ale protivný není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
11.6.12 11:00

uf tak to jsem si oddechla :lol: taky občas dávám vodu nebo fenyklový čajík ale taky si toho vezme jen pár kapek. dávám z lahvičky po lžičkách je to otrava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.6.12 11:58

majkla0 jooo tak takovou kombinaci jsem ještě nevařila :potlesk:
mrkev s bramborem joo ,ale tasky hnus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.6.12 12:01

mi jsme měli taky horečky trvalo to 4 dny a taky jsme nurofen sirup měli jsme 40 teploty asi taky ze zoubkůa panadol máme taky ale ten se dává prý až když horečka neklesá po nurofenu , no každej doktor je jinej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
13.6.12 07:56

Tak a už máme druhej zoubek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petromila111
13.6.12 08:07

Ahoj všem, to teda koukám jak jste se tady rozjeli, naposledy jsem psala jako těhule…Jinak naše malá má teď taky teploty a v noci naříká, lezou jí horní i dolní zadní tak jsem zvědavá kdy se proříznou. Příkrmy už baštíme dlouho a zbožňuje zeleninu v jakémkoli provedení, ale ovoce naprosto odmítá… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex