Poradna duly
Jana Čurdová
A čo ako vám idú tie príkrmy?
Náš prcek má rád brambor ale mrkev a brokolica mu vobec nejdu,zajtra skúsime kveták,tak som zvedavá ![]()
Zatial len skúšame na obed,inak stále kojím.
tak já taky stále kojím a příkrmy nám jdou pěkně jak jsem psala ,taky mám koupenou brokolici tak uvidím a jak vy připravujete příkrmy taky vaříte s trochou kojenecké vody a pak i s tou vodou mixujete ?
na kašičku?
@suricata píše:
@Sonija221
gratulace a jak to u vás probíhalo? byl nevrlý nebo měl teplotku, nateklé dásně nebo něco?
noooooooo byl protivnej nevrlej víc nervní a hlavně házel s hračkama, bouchal a podobně,,,a teď jak vylezl první tak má trošičku horečku a zelený hovínka ![]()
ahoj holky ![]()
taky gratuluji k zoubku
.
Naše malá je ted nějaká umrčená, máma říká, že jí prej 100% rostou zoubky. Ještě jsem žádný nenašla, tak uvidíme
.
Když má prcek u rostení zoubků horečky nebo jen teplůtku, tak s tím k doktorce nechodíte, že?
K příkrmům…zeleninku vařím v kojo vodě, pak to sliju, rozmixuju a vývar přidám podle toho, jak to chci mít husté (zbytek vývaru vylévám). Jestli mohu poradit, až budete vařit brokolici, uvařte to i s porkem…dodá ji lepší chut(jinak je to strasne takové plané). Já uz ted dávám porek do všeho. A brokolici jsem musela jeste přislazovat. A vaří se jen ty růžičky, ty stonky nadýmají (to určitě víte, tak jen pro jistotu), to samé i s květákem.
Sonija221 taky gratuluji k zoubku
A pórek dokoupím k brokolici ,děkuji za radu ,no mě to přijde všechno plané jak se to nesolí aji ta mrkev je hnusná ![]()
markuska: to mas pravdu, ze je i a mrkev plana, ale jak k tomu přidám brambůrrek, tak to chutna i mě. Vcera jsem vařila bramboru+mrkev+petržel+pórek+kedlub a i me to chutnalo, kupodivu jinak zeleninu rada nemam
.
Moc děkujeme za gratulace,,,
nen k doktorce s tím nechodím, mám doma panadol sirup tak kdyby byla horečka tak dám a je to,,,ona s tím beztak nic neudělá,,, ![]()
teda to koukám kolik dětí už tu baští. je tady ještě někdo kdo je jen na mléce???
@paola white Mýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
zkoušeli jsme příkr ale malej to vůbec nechtěl tak jsem to nechala bejt ![]()
@majkla0
majklo, dík za tipy, musím si to zapamatovat, to s těma stonkama jsem vůbec nevěděla ![]()
@paola white
my jen kojíme a když je vedro dávám vodu, ale vypije ji jen po lžičkách a pak dokojím, aby se mu to zředilo, jinak jsem mu zkoušela dávat moje mlíčko z lahve, jestli to umí a nebyl problém, přikrmovat budu až na konci šestého.
jinak zoubky furt nejdou vidět, ale když mu sáhnu do pusinky jsou cítit hrbolky na dolní dásni, ale protivný není.
uf tak to jsem si oddechla
taky občas dávám vodu nebo fenyklový čajík ale taky si toho vezme jen pár kapek. dávám z lahvičky po lžičkách je to otrava ![]()
majkla0 jooo tak takovou kombinaci jsem ještě nevařila ![]()
mrkev s bramborem joo ,ale tasky hnus ![]()
mi jsme měli taky horečky trvalo to 4 dny a taky jsme nurofen sirup měli jsme 40 teploty asi taky ze zoubkůa panadol máme taky ale ten se dává prý až když horečka neklesá po nurofenu , no každej doktor je jinej ![]()
Ahoj všem, to teda koukám jak jste se tady rozjeli, naposledy jsem psala jako těhule…Jinak naše malá má teď taky teploty a v noci naříká, lezou jí horní i dolní zadní tak jsem zvědavá kdy se proříznou. Příkrmy už baštíme dlouho a zbožňuje zeleninu v jakémkoli provedení, ale ovoce naprosto odmítá… ![]()