Poradna duly
Jana Čurdová
@suricata píše:
Hplky a v čem dáváte čajík? já dávala z lahvičky, ale teď lahvičku odmítá a když mu dám z hrníčku s pítkem, tak je všechno polité a kluk se nenapije…
Kdyz nepujde sklenicka zkus lzicku
@paola white Ten je dobrej!!!
Musime taky zkusit obyc sklenicku, jak mu to pujde a jak dlouho jste trenovali? ![]()
@dasenka11
lžičkou pije hezky jen to trvá věčnost
, ale asi mi nezbyde nic jiného, než se naučí hezky pít z hrníčku
@dasenka11 píše:
Kdyz nepujde sklenicka zkus lzicku@paola white Ten je dobrej!!!
Musime taky zkusit obyc sklenicku, jak mu to pujde a jak dlouho jste trenovali?
vůbec pokaždý když piju tak mi tu skleničku bere tak jsem mu jí jednou z legrace dala a on pil. jinak ségra má dvě holky a ani jedna neměla žádný učící hrnečky a zvládly hned skleničku
Me malej pozoruje vubec pri kazdym jidle a piti
Tak mu dam asi taky hrnicek, nebo sklenicku ![]()
A co davate uz vsechno za prikrmy? A hlavne kolik vam toho sni? me malej sni napriklad je pulku zeleninovy sklenicky, vic ne a u ovocny to same a to jsme zacali hned po 4.mesici, ale asi mu to holt staci ![]()
Slavnostne hlasim, ze se otacime ze zad a to porad dokola
Tak preci jen nebude ostuda u doktora na prohlidce ![]()
@dasenka11 píše:
A co davate uz vsechno za prikrmy? A hlavne kolik vam toho sni? me malej sni napriklad je pulku zeleninovy sklenicky, vic ne a u ovocny to same a to jsme zacali hned po 4.mesici, ale asi mu to holt staci
zatím pořád plně kojím. ale až začnem tak jsem zvědavá ![]()
Zacinas az od konce 6.mesice, jo? Asi delas dobre, zrovna dneska jsem se s nim rozcilovala v poledne nejak nemel chut a vsude to bylo rozpatlany, pak jsem to vzdala a dostal mliko, asi nejak nemel naladu, ale jinak uz papa ze lzicky pekne, kdyz chce a ma chut
A on bude stejne mit 12.7. uz pulrok, takze uz neni krok zpet ![]()
jj chtěla jsem mu už pomalu začít dávat ve 4,5m ale doktorka říkala že když tak krásně přibírá z mléka tak ať na to prdím. jinak mám bude 6m až 27.7.
jeho špekatý tělo v bazénku! ![]()
jěště se musím pochlubit dneska byl venku poprvé ve sporťáku
A jak se mu v tom bazenku libi? Ja ho mela zatim jen venku ve vanicce s tou podlozkou na koupani
Sportak mame uz skoro dva mesice, je to zvedavec, takhle ma rozhled ![]()
@dasenka11 píše:
A jak se mu v tom bazenku libi? Ja ho mela zatim jen venku ve vanicce s tou podlozkou na koupaniSportak mame uz skoro dva mesice, je to zvedavec, takhle ma rozhled
já mám polohovatelnou korbičku takže v pohodě viděl i z ní tak neměl potřebu přesedat.
v bazénku se mu líbilo. chvilku tam ležel na břiše pak si loknul a to bylo docela vtipný
tak šel ven
Zdrávim děvčata,
mala taky v tech vedrech nechce moc papat, dneska jsem ji krmila na 3×, nez snedla tu svou porci na oběd. I svacinku jedla na 2×. Hlavne ji furt nabízím cajik, ten pije pěkně. Jinak uz papa hezky…spoustu druhu zeleniny, ovoce a masenko jsme mely zatim jen kuřecí, králík a kruti.
Kojeni uz jsem uplne stopla.
V pondeli jdeme na půl rocni kontrolu a mozna jestli bude čas, dame i náušnice
.
Mala byla take uz bazénku, a zkoušela jsem i velky bazén…tam se ji moc líbilo, mohla konecne kopat nozickama jak chtěla. Sportak jsem tez vytáhla…máte pod prckama treba ručník, nebo plinu? Ja tam mam stejny povrch jako na celem sportaku, potřebovala bych tam nejakou vlozku, nebo udělám do ručníku dírky na ty popruhy
.