Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dasenka11
6.7.12 07:55

Ja tam rovnou mam bavlnenou polozku :think: Skuz se zeptat tam kde prodavaji kocarky, treba maji universalni vlozky do toho sportaku :D Jinak my byli s malym na koupalisti a jemu je ta voda jeste studena i v tom detskym bazenku a na zahrade u tchyne a tchana mu to bylo jeste taky studeny :think: Jo, takze taky hrozny s tim krmenim, jo? Ja to ale stejne nechapu, protoze vedra jsou uz dyl a to mi jedl i normalne. Ja to tipovala na spurt, v 6.mesici ma byt, tak treba ho ma i tvoje mala. Jinak kolik ti sni z koupeny sklenicky? Me malej sni pulku jenom :think: Neni to malo, kdyz uz ji skoro 2 mesice? Ja uz taky nemam mliko, jsme na Beba PRO 2.

• Citovat
  • Upravit
437
6.7.12 11:53

My mame venku v bazénu 29 stupňů, ted uz i mozna pres 30.
Jinak male vařím a delam ji porce 150-200 g. Většinou sni vše. Kdyz ji dam skleničku, tak ji sni uplne celou. Po jidle ji dam čaj. Rano a vecer dávám SUNAR 2…dnes jsem poprve koupila tu dvojku, tak uvidime co na to rekne mala :).
Vidíš, růstový spurt me vůbec nenapadl, mozne to je. Uvidim jak bude jist dnes :). Uz ji vařím brambor a kedlubnu+ z mrazáku mam mrkev+pórek+květák+brokolice…takova hodne zeleninova bašta. Sranda je, ze to rozmixovane mi taky chutna. Jo jeste králíka :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
6.7.12 14:14

To bude tim porkem, ze ti to taky chutna ;)

• Citovat
  • Upravit
466
7.7.12 21:05

Ahoj holky :mavam:, tiež posielam zopár fotiek nášho plaváčka s tatinom. Chodievame sa kupat každý den a prckovi sa vo vode velmi páči a vždy ho to plávanie hroooooozne unaví :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.7.12 21:40

Lilly a to chodíte s tak malým miminkem do veřejného koupaliště? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
8.7.12 07:33

@lillyccat A neni mu to studeny? 8o Ale vypada spokojene :think: Je moc peknej :palec:

• Citovat
  • Upravit
466
8.7.12 08:18

@paola white

Chodievame normálne na verejné kupalisko, vieš kolko takýchto detičiek tam chodí a myslím, že ešte s menšíma detičkami ako je ten náš. Vodička na tomto kupalisku je 27° takže super, žiadna studená. A samozrejme sme najprv skúšali či sa maličký z tej vody nevyhádže ale vobec nie, ved chodievam s ním aj nato plávanie pre detičky do bazena, tak nevidím žiadny rozdiel medzi bazenom krytím a kupaliskom a inak aj pani, ktorá s nami cvičí v tej plaveckej škole, nám sama navrhala aby sme sa chodievali čo najviac s prckami plávat na kupaliska aby si zvykali na vodu a my s nimi cvičili v nej, pretože vana doma je malá a neviem ako by som tam ja s prckom plávali-to by asi nešlo :?.

@dasenka11

Studené to nieje vobec, vodička má vždy okolo 27°až 28°,je to taký menší bazen, takže voda sa tam hned vyhreje, ved vidíš ako sa tam prcek spokojne tvári :) je vo vode velmi rád, tak prečo trčat doma na byte a potit sa ked sa možeme íst troška schladit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
8.7.12 11:01

@lillyccat Tak to se mate! U nas je i v malym bazenku pro malinky deti jeste studena, jak se porad meni :( Oni maji nad tim jeste plachtu aby nedostaly upal a asi i tim se to tak neohreje, jako treba u vas :think: Je fakt, ze my jsme byli jen parkart treba se to ted casem uz ohralo :) Kdyz oni porad jsou bourky, tak clovek ani nevi, jestli to ma cenu, davat za to to vstupny :think:

• Citovat
  • Upravit
12743
8.7.12 17:40

Já když jsem o tom mluvila s naší pediatričkou tak mi plavání kojenců nedoporučila s tím že v bazénech (i dětských) je to pěkný humus a musím říct že i mě to přijde hodně nehygienické, ale je to tvoje věc. já k němu do bazénku nedávám ani nohy. jen ho zvenku přidržuju rukama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.7.12 19:23
@paola white píše:
Já když jsem o tom mluvila s naší pediatričkou tak mi plavání kojenců nedoporučila s tím že v bazénech (i dětských) je to pěkný humus a musím říct že i mě to přijde hodně nehygienické, ale je to tvoje věc. já k němu do bazénku nedávám ani nohy. jen ho zvenku přidržuju rukama.

Nám zasa naopak, pediater súhlasil stým plávaním, povedal, že pokial nemá nejaké zdravotné problémy, tak nevidí dovod prečo by sme nemali chodit, ešte hovoril, že´to len a len doporučuje, pretože mimi si pri plávaní precvičuje všetky svaly. My bývame na bytovke a ja nemienim s prckom sediet doma zavretá medzi štyrmi stenami ked je vonku také vedro. To by som sním nemohla do žiadnej vody íst, pretože všade sú ludia a deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.7.12 22:13
@lillyccat píše:
Nám zasa naopak, pediater súhlasil stým plávaním, povedal, že pokial nemá nejaké zdravotné problémy, tak nevidí dovod prečo by sme nemali chodit, ešte hovoril, že´to len a len doporučuje, pretože mimi si pri plávaní precvičuje všetky svaly. My bývame na bytovke a ja nemienim s prckom sediet doma zavretá medzi štyrmi stenami ked je vonku také vedro. To by som sním nemohla do žiadnej vody íst, pretože všade sú ludia a deti.

jak říkám je to tvoje věc. já osobně bych ho do bazénu nebrala. na chatě má bazének jinak doma v paneláku ho dávám jen do vaničky a chodíme na procházky odpoledne do lesa.

je to asi doktor od doktora, ale moje neteře si z bazénu donesly nějaký fuj bradavice a docela dlouho se toho ségra zbavovala a to už jim byly tak tři roky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
9.7.12 07:08

:mavam:
podle mě se to s tou opatrností zase nesmí přehánět. to by jsme s dětma nemohli ani ven, protože co se dejchá venku za sajrajt není snad ani možný. chytnou se může všude něco, tak že bych to zase tolik neřešila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
9.7.12 08:21
@paola white píše:
jak říkám je to tvoje věc. já osobně bych ho do bazénu nebrala. na chatě má bazének jinak doma v paneláku ho dávám jen do vaničky a chodíme na procházky odpoledne do lesa.je to asi doktor od doktora, ale moje neteře si z bazénu donesly nějaký fuj bradavice a docela dlouho se toho ségra zbavovala a to už jim byly tak tři roky… :nevim:

No problem jeste vedle teploty je, ze ty dvou az ctyrlety tam do toho curaji, ale pristi rok uz tam taky pujdem. Zase nejaky ten kontakt s bacilama je lepsi, nez uplne zadny, protoze pak das malyho do skolky a on ti pak lehne hned do postele, protoze na to neni jeho organismus vubec zvykly, ale ted u toho miminka do roku si taky myslim, ze verejny koupak neni jeste moc dobrej - je v tom i chlor vetsinou a to u miminciho plavani prave upravujou, aby tam nebyl, ale na koupaku urcite ne!

• Citovat
  • Upravit
12743
9.7.12 10:36

No vzhledem k tomu že já si z bazénu vždycky jako suvenýr donesla i mykózu tak tam nechodím už několik let ani já a rozhodně si nemyslím že voda kam spousta lidí močí je vhodná pro kojence.

rozhodně Matyho nijak neizoluju, ale pokud mi to i pediatrička nedoporučila tak asi má důvod… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
9.7.12 16:17

Celkove pro malinky deti je lepsi nafukovaci bazen na zahrade (kam das sama cistou vodu s pozadovanou teplotou bez chloru a jinych chemikalii). Bohuzel ale kazdy nema tu moznost. I kdyz ta vanicka na balkone plni taky svuj ucel :D Alespon u takto malyho miminka, ja mu tam davam vzdycky tu houbovou podlozku na koupani, tak tam lezi na mekkym v teply vodicce a hraje si i s hrackama, ma stin - oni ted ani vic nepotrebujou ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex