Poradna duly
Jana Čurdová
@suricata já bych dala klidně obojí, počítám, že té mrkve ti hned moc nevezme a z kaše bude načenej, já začla s vanilkovou
@suricata Nevim, kdyz das tu prvni kasi od Hami, tak muzes dat mrkev s tim soucasne nebo az potom, to ma jako mlicko vlastne, tu chut uz trochu zna…
@dasenka11 tak my začaly s vanilkovou, banán, broskev, maliny, teď máme s jahodama ![]()
Aha říkala jsem si, že bych mu ji dala do odstříkaného mlíka, no źkusím a uvidím
jej tak už se mi zas probudil a sápe se mi po klávesnici.
Holky díky, hrozně jste mi pomohly ![]()
Ahoj holky. U nas taky nic nového, malá se taky přetáčí na bříško jen z jedné strany a zpatky jí to nejde.Ted akorát strašně zlobí s jídlem, někdy je to fakt na oběšeni.:-)Jinak já nedat kaši tak bych se v noci nevyspala. Začínala jsem se sunarkou banánovou a teď už dělám klasickou krupicovou.Co se mrkve týče tak Míša začla dlabat ve čtyřech měsících s bramborem a hovězim a to zbožňuje, veškerou zeleninu, nemá s tím problem. Horší je to s ovocem, to fakt nemusi.
Ja zacala davat kasi hned s prvnima prikrmama. Delala jsem jako prvni bananovou Sunarku a pak jsem male jeste udelala tak 60 ml Sunaru…na dokrmeni. Ted nam staci uz jen kase. Mely jsme i od Hami, to je jedno, vsechny jsou moc dobre a zdrave.
Petromila: tu krupici děláš z mléka? Muzu dat uz male mléko?
Holky lepsi je aspon do roka delat tu kasi z kojeneckyho mlicka, ono ma o hodne vic vitaminu nez to plnotucny mliko, jinak se ale i muze, kdyz je tepelne pripraveny! @Petromila111 Ta tvoje mala ji spis jako kluk
Maso a zeleninu jo a ovoce ne!
To je fakt vyjimka vetsina mimin ma moc rada ovoce, pak tu mlecnou kasi a az na konci je ta zelenina s masem
Nas malej ma taky nejradeji mrkev s bramborem a hovezim, pak ma rad i s lososem, pak mychanou zeleninu (hrasek, mrkev, kvetak, brambory). Ale ovocnou sklenicku si da vzdycky, to miluje!
Dasenka:antikoncepci mam azalii, priste snad radsi budu bez ni ![]()
suricata: kasi dávám ze lžičky
@majkla0 mléko by ještě neměli myslím
a nám sunarka vůbec, ale vůbec nejede a i já v ní cítím v chuti rozdíl
Jako, ja taky nedavam Sunarku, koupila jsem ji jednou, tu bananovou a malej mi po ni blil a ja ji nakonec dojidala sama a musim rict, ze je to takovy lepidlo
Hami, nebo Hipp jsou o hooodne lepsi!
Nebo od Nestle taky ujdou ![]()
Ahoj nakonec jsem Hami nesehnala a mám nestlé, hipp a nutrilon, tak snad něco z toho sní. Ještě se zeptám, kolik vám snědli kaše na poprvé?
@Kacenka020 Tak kdyz on jeste nemel zadnou, ja zacala nejdriv taky jen s ryzovou, pak susenkovou a az od 6.mesice jsem mu koupila ovocnou a vlastne nic moc
Ale tak kazda mama si to rozhodne sama a kazdymu diteti chutna taky neco jinyho