Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky tak strašně dlouho jsem tu nebyla, malej mi už tak 2 týden začal odmítat psro a prská jakékoliv mlého (sunar…) máte některá nějakou podobnou zkušenost ![]()
JINAK papáme taky krásně lžičkou, Adámkovi strašně chutná kuřecí masenko a jakékoliv dospělácké jídlo co mu dám ochutnat, tak mlaská, a s tím pskáním co tu někdo zmínil to je opravdu sranda to znám když je vše kolem od přesnídávky nebo kaše ![]()
vidím, že všichni pěkně rostete to je dobře hlavně zdravíčko broučkům ![]()
Příspěvek upraven 28.07.12 v 21:27
@Markuška
ahojky
,tak ja teda zatial kojim ale už toho mliečka nieje tolko a hlavne sa mi prcek budieval každé 3hodiny, tak som mu tiež skúšala rozne mlieka ale všetko mi odmietal a napínalo ho z toho.Tak mi doktor večer poradil, že mám dávat na noc kašičku, tak som kúpila od nestlé rozne príchute a dávam mu to po lyžičkách (robievam si ju takú hustejšiu) a malému to moc šmakuje a ja som spokojná ![]()
Skús pohladat, možno je tu niekde o tom diskusia ![]()
Tu som našla nejakú diskusiu:
https://www.emimino.cz/…ibira-82634/
A inak krásne foto, moc-moc vám to obom sluší
![]()
lillyccat
ahojky moc děkuji za odkaz hned na něj mrknu, jo kašičky jsou super já je dávám už od 5. měsíce a moc nám taky chutnají, ale málej má nejraději normální jídla dávám mu ochutnat skoro všechno a taky mu papu vařím mrkev, kuřecí maso, brambor, atd… ![]()
Ahojky, tak u nás pohoda. Včera jsme oslavili půlročniny a pořád frčíme na mléce. V úterý jdeme k doktorce tak se s ní chci poradit jestli povolí tak budu ještě měsíc až dva kojit plně. Mlíčka mám pořád hodně a Maty přibírá přes půl kila měsíčně takže je vidět že mu to svědčí. Zatím si jen dvakrát pocucal jablíčko, když jsem ho jedla jinak nic jiného nebaští.
@paola white ahojky, ale tady nejde jen o to jestli přibírá, ale potřebuje i jiné látky na vývoj kostí, svalů, mozku atd
a to z MM nemá
@Kacenka020
myslím, že v mlíku je všechno, co mimi potřebuje, jen aby se neprošvihlo to sensitivní období, kdy je mimi připravené na ochutnávání a zvykání na tuhou stravu ![]()
@suricata ano co potřebuje na přibírání, ale na kosti a mozek fakt ne. ale nechci to nikomu vnucovat ![]()
@Kacenka020
a jak to že do 6m mu to 100% stačí a od 6m už ne?
@paola white tak za prvé se teď začínají už více hýbat a tak no a třeba já mu dávám už od necelého pátého měsíce kaše, zeleninu a ovoce. ty děti to prostě potřebují. a i se potřebuje přijít na případnou alergii na lepek
Tak právě z důvodu většího rizika vzniku alergie mi doktorka důrazně doporučila nezavádět příkrmy před šestým měsícem. navíc pochybuju že z mrkve, brambory, dýně a podobných věcí si vezme něco navíc co není v MM. moje sestra PLNĚ kojila do 25 měsíců a kluk je jak buk. a co se pohybu týče tak to souhlasím, ale vzhledem k tomu jak tučné mléko mám nepochybuju že jeho kalorickou poptávku dokážu uspokojit ![]()
@paola white tak třeba mě už by se příčilo kojit do dvou let teda. ale je to každého názor. to když si dítě přiběhne a řekne si o prso a ještě si ho div né samo nevytáhne… já jsem zastánce názoru čím dřív tím líp. a já mám mlíka kupu, prsa se mi nalejvají jak divá, ale chci mu dopřát i jinou stravu a on je z ní nadšenej, tak proč mu to nedat… ale jak říkám každá zastává jiný názor ![]()
@Kacenka020
já pokud všechno bude ok tak hodlá kojit tak do roku a půl až dvou let což by podle plánu mělo být až do dalšího porodu ![]()