Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
29.7.12 08:29

Všem co kojíte veliká poklona :-)zavidím.. a čím dýl se kojí tím líp, je to i prevence pro maminky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.7.12 08:51

@Ivetí
té prevenci bych moc nevěřila. moje mamka měla 3 dětí všechny nás kojila dlouho (minimálně rok) a dostala rakovinu prsu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
29.7.12 14:24

@paola white To je mi lito tvy mamky :| V MM je asi dost vitaminu, ale u toho zavedeni pevny stravy jde opravdu i o ten reflex, aby se naucil polykat tuhy a ruzny chute a ted podle nejnovejsiho rikaji prave, ze jsou deti naopak vic alergicky, kdyz s tim vyzkousenim vahas a s tim lepkem je to taky pravda a ver mi neni to urcite zabava, pak cely jeho zivot v krame koukat, ktera potravina je bezlepkova, ani si pak moc nepochutna a bude omezeny. Kdyz mu das neco s lepkem az skoro ve dvou letech, tak si o to koledujes, protoze jeho organismus nebude odolny proti tem vse alergenum :|

• Citovat
  • Upravit
12743
29.7.12 14:29

@dasenka11
jo přesně… nejnovější studie tvrdí… a bla bla bla. jenže za půl roku se třeba objeví studie která bude říkat že zavádět lepek co nejpozději a přesně vyvrátí to co se propaguje dneska. já prostě budu kojit dál. občas mu dám na lžičku něco jiného, ale prostě chci kojit déle protože si myslím, že je to v současné době to nejlepší co můžu synovi dát když tu možnost mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
29.7.12 16:37

@paola white To je mozna pravda, ze pozdeji prijdou zase s necim jinym :think: Ale obcas mu dej neco i na lzicce :)

• Citovat
  • Upravit
6638
29.7.12 18:58

Však když je dost mlíka dají se ty příkrmky zavádět pomalinku, mám v plánu dávat měsíc zeleninku, další měsíc přidat ovoce, další maso a nakonec kaši, protože kaše, co jsem mu koupila totálně odmítá, tak mu to nebudu nutit, stejně po nich nespal líp… ale kojit chci maximálně do roka a půl, no uvidím, jak nám to půjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
31.7.12 09:59

Ahoj holky, když už se takhle bavíme o těch příkrmech, tak na mall.cz ted mají v akci všechny příkrmy atd. od Hippu za super ceny :-) tak tam mrkněte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
31.7.12 10:02

Paola white: s tvojí maminkou mě to moc mrzí :( člověk asi opravdu nemůže věřit všemu co se píše nebo doporučuje..protože jak říkáš, všechno se mění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.8.12 20:31

Ahoj maminky,
dnes jsme byly na 7. měsíční kontrole. Malá ma miry: 74 cm a 7400 g :D. Dostaly jsme 3.očkování, samozrejme s řevem, ale hned přestala, jak jsem si ji vzala k sobě.
Nic noveho neumíme, stale se obrací na bříško jen na jednu stranu a zpět, neseda si, ani se neplazi. Ale to příjdeš, az to budu nejméně čekat. Jo a mame zub, dole, ty predni zoubky…jeden je venku a druhy se klube. Jinak malou ted co ji rostou ty zoubky uspavam na ruce, je vic umrckana.

Co vy? Jak se Vam daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.8.12 20:36

Ahoj. Maty na 6. měsíční prohlídce 66cm 8200g. otáčí se obousměrně záda-břicho, břicho-záda. Už ochutnal mrkev a dnes i brambor. Mrkev nechutná brambora docela jo, ale zítra zkusím udělat bramborovou kaši jestli by mu nechutnala víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.8.12 20:54

@paola white

Ahoj :mavam:,
Maty má krásne mieri :) a inak čo sa týka tej mrkvi tak nášmu drobcovi, tiež vobec nechutná a bramboru má ovela radšej a tá bramborová kaša može byt tiež super asi to tiež vyskúšam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.8.12 21:01

A inak čo sa týka nášho prcka tak sa gúla o sto šest a v plazení je špička a ked náhodou odídem od neho niekam inam do miestnosti, tak sa doplazí až za mnou, síce pri tom troška nadáva (tak si mrnká ako keby bol nahnevaný, že sa musí za mnou plazit) a od piatka už zdvíha zadoček a dáva sa na kolená ako keby chcel štvornoškovat, takže sa snaží pomaly ale predsa :mrgreen: je to tak roztomiléééé.
A inak my sme od pediatra dostali tabletky fluorové, má ich niektorá z vás? Dáva sa to po 6.mesiaci.
A čo sa týka zúbkov zatial nič :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.8.12 21:08

@lillyccat
když ho v poledne kojím míň tak mi natečou prsa a bolí to tak mu zkusím odstříkat do té brambory a udělám mu jako kaši.

jinak já fluorid nedostala a i kdyby tak po přečtení Doby jedové I. bych ho rozhodně nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
7.8.12 08:25

Ahoj holky, my to máme teda naopak, mrkev baštil, ale když jsem mu dala bramboru, plival ju jako bych ho chtěla otrávit, jinak mu chutná cuketa. Majklo buď ráda, že se malá jen točí, já se docela naběhám a někdy mám pěkné šoky, ráno ho vždycky dávám do postýlky a jdu se umýt a vyčistit si zuby, no a dneska jsem poslouchala a neslyšela žádné hračky ani žádný zvuk, tak jsem vletěla do pokojíku a kluk stál, nechápu jak se mu to povedlo, ale kdyby se předklonil, spadl by z postýlky na hlavu, krve by se ve mě nedořezal, ale fakt jsem nemyslela, že si stoupne v půl roce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.8.12 09:10

@suricata to máte doma teda hodně akční :mrgreen:
@lillyccat my žádné tabletky na zuby nedostaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...