Poradna duly
Jana Čurdová
@lillyccat
Ahoj Lilly, pěkně rostete ![]()
myslím si, že pro prďolky je chuť zeleninky nová a musí si na ni trošičku zvyknout a to může trvat, malý dneska plival bramboru, ale rozhodně mu ji nebudu sladit, pak by ji nechtěl už vůbec, vždyť na poprvé stačí, že sní dvě tři lžičky a ochutná to ![]()
Ja bych s tim slazenim taky pockala! On si musi zvyknout, jak dlouho tu zeleninku ji? Ja zacinala jen mrkvickou a delala prvni dva dny obliceje a pak najednou zacal jist, ona je mrkvicka nasladla uz od prirody, pak jsem pridala bramboru a pak teprve nekdy pak maso, kdyz uz jedl par druhu jiny zeleniny ![]()
Lillycat: krasne míry ![]()
ja male jidlo sladila, dávala jsem ji min jak lžičku cukru. Asi po tydnu uz bastila bez cukru
.
No moj malý baští už vyše mesiaca presnidávky a zeleninku ale to mu moc nejde práve, tak chcem vyskušat trocha mu to prisladit a začat pomaličky s masíčkom
.Inak dneska nám doktor predpísal fluorové tabletky, máte niektorá skusenosti???
Ahojda, vy jste teda veliký, naše TErezka má na 6.měsících 7150g a 69cm
jinak se omlouvám, že jsem tu dlouho nebyla, neměla jsem net, páč jsme se stěhovali a jistá společnost nebyla schopná nám ho přehodit ![]()
Jinak naše malá nejradši mlíčko
ale dávám zeleninku, masíčko, přesnídavky a na noc jsem zkoušela kašičku, ale stejně jsem jí musela dokrmovat mlíčkem, nějak nám to nestačilo, což se po kašičce divím
je to jedlíček malej..ale že to letí co? už vám mimí sedí nebo ještě ne? ![]()
Ahoj Ivetí, letí to hrozně, když si vzpomenu na to miminečko, co jsem si donesla z porodky a teď je to kluk jak buk. Jinak mě už sedí, ale sedá si tak divně na bok
ale vůbec nemluví, žádné slabiky nic. Jinak my teprv začínáme papat zeleninku, ale ty ksichtíky u toho, co dělá se fakt musím smát ![]()
To jsme ze začátku dělaly taky
ale ted se zase naučila že když jí dám jídlo do pusinky tak začne prskat, takže je nahozená celá včetně mě
tak to ještě kojíš když začínnáte až teď
nevíš jak na profil náhrát fotečku, se snažím abych tam aspon měla něco
to nevadí, aspon na bok, pak to půjde rovně
naše malá se jen přetáčí ze zad na bříško ale zpátky to už zapomněla
tak začně vždycky vejskat abych ji přišla obrátit
to máš pravdu, ted jsem se koukala na video kde jí byl asi týden, tak nemůžu uvěřit tomu jak byla maličkatá, nenadějěme se a bude těm našim pusinkám rok ![]()
@lillyccat píše:
No moj malý baští už vyše mesiaca presnidávky a zeleninku ale to mu moc nejde práve, tak chcem vyskušat trocha mu to prisladit a začat pomaličky s masíčkom.Inak dneska nám doktor predpísal fluorové tabletky, máte niektorá skusenosti???
Lilly tobě už sedí, to je teda šikulka ![]()
@Ivetí jak nahrát fotku nevím, taky ji nemám, ale až příjdeš na to jak ji tam nahrát, dej vědět ![]()
Nahrání ikonky : nahoře na stránce NASTAVENÍ, pak úplně dole IKONKA, označíte NAHRÁT NOVOU IKONKU, pak VYBRAT a to si vyberete fotku z PC z jakého souboru potřebujete ![]()
No a my sedíme sami už dýl jak měsíc a děláme berany berany duc ![]()
@Kacenka020 píše:
Nahrání ikonky : nahoře na stránce NASTAVENÍ, pak úplně dole IKONKA, označíte NAHRÁT NOVOU IKONKU, pak VYBRAT a to si vyberete fotku z PC z jakého souboru potřebujeteNo a my sedíme sami už dýl jak měsíc a děláme berany berany duc
Hotovo
já jsem si to myslela, ale radši jsem se zeptala
děkuju..Berany taky děláme
my zatím nesedíme, ale snad už taky brzy budeme, páč ráda sleduje a z lehu už jí to nebaví ![]()
@lillyccat píše:
No moj malý baští už vyše mesiaca presnidávky a zeleninku ale to mu moc nejde práve, tak chcem vyskušat trocha mu to prisladit a začat pomaličky s masíčkom.Inak dneska nám doktor predpísal fluorové tabletky, máte niektorá skusenosti???
Aha, tak to jo, tak treba vam to pomuze jako u @majkla0
Jinak mi mame vitamin D a je s kombinaci fluoridu a davam jeden denne do flasticky. je to na zuby a na kosti ![]()
@dasenka11 píše:
Aha, tak to jo, tak treba vam to pomuze jako u @majkla0Jinak mi mame vitamin D a je s kombinaci fluoridu a davam jeden denne do flasticky. je to na zuby a na kosti
No ja dávam tiež Vigantol a teraz sme po 6.mesiaci dostali tie fluorové tabletky, pani v lekárni mi doporučila dávat na večer a tiež do flaštičky ![]()