Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
26.7.12 17:58

@lillyccat
Ahoj Lilly, pěkně rostete :hug:
myslím si, že pro prďolky je chuť zeleninky nová a musí si na ni trošičku zvyknout a to může trvat, malý dneska plival bramboru, ale rozhodně mu ji nebudu sladit, pak by ji nechtěl už vůbec, vždyť na poprvé stačí, že sní dvě tři lžičky a ochutná to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
26.7.12 19:13

Ja bych s tim slazenim taky pockala! On si musi zvyknout, jak dlouho tu zeleninku ji? Ja zacinala jen mrkvickou a delala prvni dva dny obliceje a pak najednou zacal jist, ona je mrkvicka nasladla uz od prirody, pak jsem pridala bramboru a pak teprve nekdy pak maso, kdyz uz jedl par druhu jiny zeleniny :nevim:

• Citovat
  • Upravit
437
26.7.12 19:38

Lillycat: krasne míry :D
ja male jidlo sladila, dávala jsem ji min jak lžičku cukru. Asi po tydnu uz bastila bez cukru :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
26.7.12 21:54

No moj malý baští už vyše mesiaca presnidávky a zeleninku ale to mu moc nejde práve, tak chcem vyskušat trocha mu to prisladit a začat pomaličky s masíčkom :) .Inak dneska nám doktor predpísal fluorové tabletky, máte niektorá skusenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
27.7.12 08:25

Ahojda, vy jste teda veliký, naše TErezka má na 6.měsících 7150g a 69cm :-) jinak se omlouvám, že jsem tu dlouho nebyla, neměla jsem net, páč jsme se stěhovali a jistá společnost nebyla schopná nám ho přehodit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
27.7.12 08:27

Jinak naše malá nejradši mlíčko :-D ale dávám zeleninku, masíčko, přesnídavky a na noc jsem zkoušela kašičku, ale stejně jsem jí musela dokrmovat mlíčkem, nějak nám to nestačilo, což se po kašičce divím :-D je to jedlíček malej..ale že to letí co? už vám mimí sedí nebo ještě ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
27.7.12 08:34

Ahoj Ivetí, letí to hrozně, když si vzpomenu na to miminečko, co jsem si donesla z porodky a teď je to kluk jak buk. Jinak mě už sedí, ale sedá si tak divně na bok :think: ale vůbec nemluví, žádné slabiky nic. Jinak my teprv začínáme papat zeleninku, ale ty ksichtíky u toho, co dělá se fakt musím smát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
27.7.12 08:39

To jsme ze začátku dělaly taky :-) ale ted se zase naučila že když jí dám jídlo do pusinky tak začne prskat, takže je nahozená celá včetně mě :-D tak to ještě kojíš když začínnáte až teď :-) nevíš jak na profil náhrát fotečku, se snažím abych tam aspon měla něco :-) to nevadí, aspon na bok, pak to půjde rovně :-) naše malá se jen přetáčí ze zad na bříško ale zpátky to už zapomněla :D tak začně vždycky vejskat abych ji přišla obrátit :-D to máš pravdu, ted jsem se koukala na video kde jí byl asi týden, tak nemůžu uvěřit tomu jak byla maličkatá, nenadějěme se a bude těm našim pusinkám rok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
27.7.12 08:41
@lillyccat píše:
No moj malý baští už vyše mesiaca presnidávky a zeleninku ale to mu moc nejde práve, tak chcem vyskušat trocha mu to prisladit a začat pomaličky s masíčkom :) .Inak dneska nám doktor predpísal fluorové tabletky, máte niektorá skusenosti???

Lilly tobě už sedí, to je teda šikulka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
27.7.12 09:49

@Ivetí jak nahrát fotku nevím, taky ji nemám, ale až příjdeš na to jak ji tam nahrát, dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
27.7.12 09:55

Nahrání ikonky : nahoře na stránce NASTAVENÍ, pak úplně dole IKONKA, označíte NAHRÁT NOVOU IKONKU, pak VYBRAT a to si vyberete fotku z PC z jakého souboru potřebujete ;)

No a my sedíme sami už dýl jak měsíc a děláme berany berany duc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
27.7.12 10:07
@Kacenka020 píše:
Nahrání ikonky : nahoře na stránce NASTAVENÍ, pak úplně dole IKONKA, označíte NAHRÁT NOVOU IKONKU, pak VYBRAT a to si vyberete fotku z PC z jakého souboru potřebujete ;)No a my sedíme sami už dýl jak měsíc a děláme berany berany duc :)

Hotovo :-) já jsem si to myslela, ale radši jsem se zeptala :-) děkuju..Berany taky děláme :-) my zatím nesedíme, ale snad už taky brzy budeme, páč ráda sleduje a z lehu už jí to nebaví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
27.7.12 13:30
@lillyccat píše:

Aha, tak to jo, tak treba vam to pomuze jako u @majkla0 ;) Jinak mi mame vitamin D a je s kombinaci fluoridu a davam jeden denne do flasticky. je to na zuby a na kosti :)

• Citovat
  • Upravit
466
27.7.12 13:51
@dasenka11 píše:
Aha, tak to jo, tak treba vam to pomuze jako u @majkla0 ;) Jinak mi mame vitamin D a je s kombinaci fluoridu a davam jeden denne do flasticky. je to na zuby a na kosti :)

No ja dávam tiež Vigantol a teraz sme po 6.mesiaci dostali tie fluorové tabletky, pani v lekárni mi doporučila dávat na večer a tiež do flaštičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
27.7.12 16:06

Tak už se naučil i prskat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie