Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak u nás se papá nepapá,,, něco co mu chutná sní jinak obědy nchce dokud mu do toho nedám kousek banánu,,, kaši miluje,,, je prostě na sladký
Malej má 6,5 měsícu a už má 3 zoubky a čtvrtej na cestě a co jsem tak četla tak jsme taky žádné prášky na zoubky nedostali,,,ani bych to nedávala
tady je ten můj brouček ![]()
Ahojky, já s příkrmy vůbec žádný problém nemám naopak, malá je neuvěřitelný jedlík, je úplně jedno, co do té pusinky dostane, spapá všechno
jinak od včerejška umíme říct " tata" manžel je na to samozejmě pyšnej a já si musím počkat
jinak fotečky vašich nejmenších nádherné..
Lillycat- máme stejné golfky ![]()
@lillyccat diky
@Sonija221 Malej uz ti tak krasne sedi?! A jak si spokojena s tim sedatkem do vany?
Taky moc roztomilej chlapecek ![]()
Ahoj holky
,tak zopár noviniek z nášho domova. Maličký už sa stavia na kolienka a pohupuje sa a dneska dokonca urobil prvý pohyb vpred (snád bude o chvílku štvornoškovat)
,už si dokonca aj sám sadol ale to len zopárkrát a posledná vec, už mu vykukujú 2zúbky dole
,takže sa teším ako nám pojde kojenie, to až také super zasa nebude ![]()
Krasne fotečky ![]()
lillyccat: super novinky, preji hladké prorezavani zoubku ![]()
Ahoj holky tak už aji ty lilly budete mít zoubky? mi pořád nic ale sedíme krásně už týden a v chodítku lícem jak draci, malej se neplazí ani se nesnaží doktor říkal, že bude rovnou chodit a že ho to v chodítku baví, žu chvíli neposedí, všechno chce a běda jak to nedostane to se vzteká ![]()
Ahojky, tak už to vyzerá na dva zúbky ale malý to zvládal super, vobec neplakal akurát bol troška z toho taký mrzutejší a inak som nestačila prebalovat stále bol pokadený
ale už je to za nami, už mu vykúkajú a už je to v pohode
.Čo sa týka toho chodítka, tak malého sme tam ešte nechceli dávat pokial si sám nesadne ale tento víkend sa chystáme ho kúpit, tak uvidíme, či bude tiež na tom lietat ako vy ![]()
A stým vztekáním je to u nás to samé ked mu niečo zoberiem alebo mu nedám, tak sa začne tak vztekat ![]()
@lillyccat
ahoj Lilly tak gratuluju k zoubkům, malý teď taky furt jen kaká, ale přikládala jsem to rýmě, že bych se už dočkala zoubku?
Možná vám tiež pojdu zubky, moj malý stále kakal a ešte mal tie spodné dásenká také napuchnuté a do biela, tak skús pozriet a snád to budete mat podobné ako my, bez prebdených nocí a v pohode ![]()
@lillyccat
no protivný je až až a jak dlouho vám ty průjmy trvaly, než se zoubek prořezal? dásničku má oteklou a prosvítá bílá tečka, ale to už má dýl ![]()
Tie prujmy mal 1-2týždne kým sa mu prerezali.Ved to može byt zúbok tá tečka, len to asi dlhšie trvá, to ako komu ![]()
@lillyccat
jestli bude takhle protivný dva týdny tak si užiju ![]()
@dasenka11 píše:
@lillyccat diky@Sonija221 Malej uz ti tak krasne sedi?! A jak si spokojena s tim sedatkem do vany?
Taky moc roztomilej chlapecek
jj už sedí od 5 měsíců a teď má 7 a stoupá na nohy a za ruce už chodí, lozí po čtyřech ataak
sedátko dobrý ![]()
Tak my už máme 4 zoubky, ale v noci se pořád budí na kojení tak 3×,,, v 7 měsících mi to příjde hodně
když mu šli zoubky tak byl vzhůru tak 8× za noc ![]()