Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
10.9.12 16:29

@suricata
on je docela jedlík, ale mlíka se taky odmítá vzdát. Dáváme jen oběd a dnes tu svačinku. Maty mrkev vůbec nejí. když jsem mu jí dávala tak brečel a odtahoval se a i teď když mu jí do nějakého jídla trochu propašuju tak to plive. tak mu dávám jiné věci a s těma nemá problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
11.9.12 12:35
@suricata píše:
@paola white
Ahoj Paolo,
to je super, že ti tak baští, malý sní denně lžičku mrkve a to je všechno, chce jen mlíko :roll:

jo tak to jsme měli taky,,, už jsem byla zoufalá co dělat,,,vyzkoušela jsem všechno no a pak jsem už od zoufalství dala do jídla kousek banánu a malej začal baštit, postupem jsem množství banánu ubírala a teď baští už pěkně :-D hodně štěstí,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.9.12 12:46

@Sonija221
jééé vyzkouším, díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
13.9.12 11:07
@suricata píše:
@Sonija221
jééé vyzkouším, díky :hug:

nejdřív vyzkoušej zeleninu vařit spolu s kouskem porku a taky ho s tou zeleninkou rozmixuj, pak třeba vyzkoušej když ani todle nezabere přidat kousek jablíčka ( není tak sladký jako banán) a když ani to nezabere tak jdi do banánu :-D ale nám nic nezabralo až ten banán :lol: tak pak dej vědět jak jsi dopadla? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.9.12 12:37

Tak dva dny zkouším mrkev s banánem a nic, prostě jíst nebude, tak jsem zkusila samotný banán a taky nic, ale když jsem mu dala banán do ruky, tak ho žužlal ze všech stran a bylo vidět, že mu chutná, ale byl víc rozpatlaný okolo než v něm :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.9.12 16:17
@suricata píše:
Tak dva dny zkouším mrkev s banánem a nic, prostě jíst nebude, tak jsem zkusila samotný banán a taky nic, ale když jsem mu dala banán do ruky, tak ho žužlal ze všech stran a bylo vidět, že mu chutná, ale byl víc rozpatlaný okolo než v něm :poblion:

tak zkus něco jiného než mrkev. já do Matyho taky nedostala víc než 2 lžičky mrkve a pak hned plakal. s ostatní zeleninou, ale problém není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
14.9.12 10:58

@paola white
zkoušela jsem i bramboru, cuketu a dýni :nevim:
nikdy bych neřekla, že budu v podstatě plně kojit do osmého měsíce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.9.12 11:26
@suricata píše:
@paola white
zkoušela jsem i bramboru, cuketu a dýni :nevim:
nikdy bych neřekla, že budu v podstatě plně kojit do osmého měsíce :roll:

tak asi ještě není prcek připravený na příkrmy. a když něco jíš natahuje se třeba po jídle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
14.9.12 12:49

@paola white
to jo to dělá scénky, že si „hrajeme“ bez něho, tak mu dám piškot a ten rozpatlá po sobě a je spokojenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
16.9.12 21:22
@suricata píše:
@paola white
to jo to dělá scénky, že si „hrajeme“ bez něho, tak mu dám piškot a ten rozpatlá po sobě a je spokojenej

nic jinýho ti neřeknu jenom trpělivost,,,ještě vyzkoušej udělat třeba nastouhat jabko trochu banánu a kousek uvařené mrkve,,, a nebo kup batáty,,, ty děckám chutnají,,,a zkoušej mu dávat jídlo víc krát za den,,, určitě se chytne,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
18.9.12 13:14

Holky dneska snědl 20ml dýně!!! Hurá, třikrát hurá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.9.12 13:42

Surucata: tak to gratuluji, aspon něco, půjde to :-) zkus třeba kupovaný příkrmy, většinou dětem chutnají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
18.9.12 14:00

@Ivetí
:) děkuju, no právě, já mu poctivě vyvařovala a ten šmudla jí jen kupované :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.9.12 15:09
@Ivetí píše:
Surucata: tak to gratuluji, aspon něco, půjde to :-) zkus třeba kupovaný příkrmy, většinou dětem chutnají ;)

já Máťovi na dovolenou zavařila domácí, ale bohužel mi zkysly tak jsem koupila a každý den jsem byla poflusaná od hlavy k patě. prostě koupené odmítal pozřít, papá jen domácí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
18.9.12 16:23

Ahojky holky taaaak dlouho jsem tady nebyla :( co se týče té stravy tak Adámek ty kupované obídky taky nechce takže važím každy den a nejvíc mu chutná rajskás masenkem a rýží, nebo těstovinami 8)
a co děťátka co už dovedete?
A máte už všichni zoubek? Áda umí spoustu věcí, teď nově ukazuje jak je velikej mává a říká pápá ale to už dýl, houoe se a říká houpa :lol:
je to sranda.
Ale zoubek ještě nemáme 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí