Poradna duly
Jana Čurdová
@suricata
on je docela jedlík, ale mlíka se taky odmítá vzdát. Dáváme jen oběd a dnes tu svačinku. Maty mrkev vůbec nejí. když jsem mu jí dávala tak brečel a odtahoval se a i teď když mu jí do nějakého jídla trochu propašuju tak to plive. tak mu dávám jiné věci a s těma nemá problém…
@suricata píše:
@paola white
Ahoj Paolo,
to je super, že ti tak baští, malý sní denně lžičku mrkve a to je všechno, chce jen mlíko
jo tak to jsme měli taky,,, už jsem byla zoufalá co dělat,,,vyzkoušela jsem všechno no a pak jsem už od zoufalství dala do jídla kousek banánu a malej začal baštit, postupem jsem množství banánu ubírala a teď baští už pěkně
hodně štěstí,,,
@suricata píše:
@Sonija221
jééé vyzkouším, díky
nejdřív vyzkoušej zeleninu vařit spolu s kouskem porku a taky ho s tou zeleninkou rozmixuj, pak třeba vyzkoušej když ani todle nezabere přidat kousek jablíčka ( není tak sladký jako banán) a když ani to nezabere tak jdi do banánu
ale nám nic nezabralo až ten banán
tak pak dej vědět jak jsi dopadla? ![]()
Tak dva dny zkouším mrkev s banánem a nic, prostě jíst nebude, tak jsem zkusila samotný banán a taky nic, ale když jsem mu dala banán do ruky, tak ho žužlal ze všech stran a bylo vidět, že mu chutná, ale byl víc rozpatlaný okolo než v něm ![]()
@suricata píše:
Tak dva dny zkouším mrkev s banánem a nic, prostě jíst nebude, tak jsem zkusila samotný banán a taky nic, ale když jsem mu dala banán do ruky, tak ho žužlal ze všech stran a bylo vidět, že mu chutná, ale byl víc rozpatlaný okolo než v něm
tak zkus něco jiného než mrkev. já do Matyho taky nedostala víc než 2 lžičky mrkve a pak hned plakal. s ostatní zeleninou, ale problém není ![]()
@paola white
zkoušela jsem i bramboru, cuketu a dýni ![]()
nikdy bych neřekla, že budu v podstatě plně kojit do osmého měsíce ![]()
@suricata píše:
@paola white
zkoušela jsem i bramboru, cuketu a dýni
nikdy bych neřekla, že budu v podstatě plně kojit do osmého měsíce
tak asi ještě není prcek připravený na příkrmy. a když něco jíš natahuje se třeba po jídle?
@paola white
to jo to dělá scénky, že si „hrajeme“ bez něho, tak mu dám piškot a ten rozpatlá po sobě a je spokojenej
@suricata píše:
@paola white
to jo to dělá scénky, že si „hrajeme“ bez něho, tak mu dám piškot a ten rozpatlá po sobě a je spokojenej
nic jinýho ti neřeknu jenom trpělivost,,,ještě vyzkoušej udělat třeba nastouhat jabko trochu banánu a kousek uvařené mrkve,,, a nebo kup batáty,,, ty děckám chutnají,,,a zkoušej mu dávat jídlo víc krát za den,,, určitě se chytne,,,
Surucata: tak to gratuluji, aspon něco, půjde to
zkus třeba kupovaný příkrmy, většinou dětem chutnají ![]()
@Ivetí
děkuju, no právě, já mu poctivě vyvařovala a ten šmudla jí jen kupované ![]()
@Ivetí píše:
Surucata: tak to gratuluji, aspon něco, půjde tozkus třeba kupovaný příkrmy, většinou dětem chutnají
já Máťovi na dovolenou zavařila domácí, ale bohužel mi zkysly tak jsem koupila a každý den jsem byla poflusaná od hlavy k patě. prostě koupené odmítal pozřít, papá jen domácí… ![]()
Ahojky holky taaaak dlouho jsem tady nebyla
co se týče té stravy tak Adámek ty kupované obídky taky nechce takže važím každy den a nejvíc mu chutná rajskás masenkem a rýží, nebo těstovinami ![]()
a co děťátka co už dovedete?
A máte už všichni zoubek? Áda umí spoustu věcí, teď nově ukazuje jak je velikej mává a říká pápá ale to už dýl, houoe se a říká houpa ![]()
je to sranda.
Ale zoubek ještě nemáme ![]()