Poradna duly
Jana Čurdová
Bylo na prostredni urovni, musimto dat na nejnizsi a zuby si mladik bude cistit se mnou, aspon se priuci
Suricata: ty máš akčního chlapečka teda, ještě že se mu nic nestalo..
CO takhle čtu, tak máte opravdu šikovné dětičky, naše Terezka ta umí se zatím jen přetáčet ze zad na bříško a když se jí chce, tak i to dokáže zpět, ale jen když se jí chce a to vypadalo jakej nebude živlík, ale sedět nic, lézt nic, má holt čas
ale co se týče jídla, sní všechno co jí dám, hlavně že v tý pusině něco má, s tím žádný problémy nejsou, jedlík je už od narození..
Ivet podle me cim pozdeji tim lip, protoze je rozumnejsi, maly se vsude vrha a pada a nema jeste nejakypud sebezachovy
Suri: to máš pravdu, je co hlídat že, to musíš mít oči i vzadu..mě by nevadilo třeba kdyby seděla, zatím si sedá jen v autosedačce, to skoro vlastně sedí, tak je pro ní jednodušší se zvadnou ale z lehu je to na ní ještě hodně těžký..
Mi zatím zoubek nemáme, ale umíme:
paci paci
indiána
brm brm o rtíky prstíkem
mama říká jen když se mu chce, baba už ho omzelo a ted momentálně valííí tata a papu
jinak se taky převaluje za záda a zpět a včera si poprvé sedl v lehátku a strašně se tomu smál a dnes to dělá pořád
je to sranda prďolka můj ![]()
Vidím, že někdo začíná s papáním mi už toho máme za sebou, ale dnes po měsíci a půl pil zase ode mě mlíko tak uvidíme jak dlouho mu to vydrží
a na oběd měl bramborovou kaši, králíka s brokolicí a moc se na to netvářil ale trochu snědl ![]()
Matymu je svorně jedno co mu uvařím. plive po mě všechno stejně a pokud ho mám na klíně drží mi triko a furt mi pod něj nakukuje… takže příkrmy fakt nefrčí ![]()
@paola white Tys me rozesmala s tim trikem, i kdyz verim, ze tobe do smichu neni
Malej mi ji spatne obed, ale ovoce a mlecnou kasi ji dobre, i kdyz u nej mam zase potiz, ze si cuca palec a ten si zacne cucat i pritom jidle, pak vynda ruku a rozpatlava to tou ruckou po okoli, pak si strci do pusy i tu druhou a opakuje se to porad dokola, mezitim prijme jeste par lzicek, ale pak uz koncime ![]()
@dasenka11 píše:
@paola white Tys me rozesmala s tim trikem, i kdyz verim, ze tobe do smichu neniMalej mi ji spatne obed, ale ovoce a mlecnou kasi ji dobre, i kdyz u nej mam zase potiz, ze si cuca palec a ten si zacne cucat i pritom jidle, pak vynda ruku a rozpatlava to tou ruckou po okoli, pak si strci do pusy i tu druhou a opakuje se to porad dokola, mezitim prijme jeste par lzicek, ale pak uz koncime
hele mě to ani moc nevadí. já ho kojím ráda a on cítí že stejně pak dostane tak se ani nenamáhá něco pozřít. dneska ho přišel nakrmit na oběd manžel a jemu pod triko nekoukal a dokonce i něco snědl…
snažím se ho nekojit hned po dojedení aby si uvědomil že to je jako místo toho, ale má větší výdrž a víc decibelů
jinak my ovoce ani kaše nedáváme. přikrmujeme jen týden takže požírá jen mrkev a brambor. dokonce jsem mu udělala i bramborovou kaši (ne s vodou ale s odsátým mlékem) a i na to se mi vyprdnul ![]()
Tak my byli taky na prohlidce a malej ma 67cm a 7800g
Otaci se a plazi, ale s tim plazenim se jeste tak daleko nedostane
@lillyccat To musi byt roztomily, jak se za tebou plazi, jako snecek