Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
5.9.12 10:08

Ahoj holky, chtěla jsem sem dát fotečky malé, ale z nějakého důvodu se mi sem nedali i když se stáhli tak nevím kde se stala chyba :nevim: jinak my už máme zuby tři a začínáme se pěkně vztekat :lol: takže občas je toho dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.9.12 11:41

Ahoj tak to ten náš kluk ušatý se taky pěkně vzteká, hlavně, když mu seberu něco co nesmí, to se může zbláznit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.9.12 12:33

?

Ahoj,

ted nevim jestli mas dite v lednu narozene nebo bydlis v ujezde nad lesy?
Rada bych nekoho normalniho treba na prochazky?
Ja bydlim v ujezde nad lesy a mam 8mesicni holcicku

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petromila111
5.9.12 13:05

Ahoj tak to my máme taky vzteklouna, když jí něco vemu nebo když jí dám ležet, že jí potřebuju přebalit tak se může zbláztnit, ha, je to sranda s děckama…

• Citovat
  • Upravit
90
5.9.12 14:39

MY se vztekáme hlavně kvůli jídlu :-D páč když to nemá hned, je oheň na střeše :-) a taky kvůli oblíkání, když jí položím do postýlky a odejdu, tak jí to vadí..ale je to všude stejné koukám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petromila111
5.9.12 14:45

Jo když odejdu od postýlky tak taky vyvádí :mrgreen: Jídlo máme naštěstí v pohodě, malá jí málo takže spíš řve že nechce.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
437
5.9.12 19:04

Nase Monička absolutne nesnáší oblékání, to vzteky i rudne pri tom kriceni :). Ale co, alespon jsem se naučila rychle oblékat. Samozrejme cim vic řve, tim min mi to jde :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.9.12 19:16

Jééé holky hlásím první zoubek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.9.12 06:53

Suricata: gratulace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
6.9.12 07:46

Suri: gratuluji k prvnímu zoubku ;) tak šup do obchůdku pro nové šaty :palec:

Oblékání je fakt zábavné, hlavně když se vzteky otáčí na bříško, já jí pak musím otáčet zpátky, takže z oblékání se stává občas malá bojovka..a právě i kvůli jídlu, malá je velkej jedlík :mrgreen: a když to nemná hned, tak je stejnej řev jako u oblíkání, tak to zažívám několikrát denně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.9.12 08:50

@suricata

Tiež gratulujem k prvnímu zoubku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
6.9.12 09:53

Holky děkuju :)
jinak jsem ráda, že mi u převlíkání žádné velké scény nedělá, dám mu hračku a hraje si a já si převlíkám, co je sranda, že mi utíká u přebalování, než mu tu plínu zalepím tak se otočí a ufrnkne, tak ho dohoním, položím a znova a někdy mi zdrhne s plínou na půl žerdi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
6.9.12 10:19
@suricata píše:
Holky děkuju :)
jinak jsem ráda, že mi u převlíkání žádné velké scény nedělá, dám mu hračku a hraje si a já si převlíkám, co je sranda, že mi utíká u přebalování, než mu tu plínu zalepím tak se otočí a ufrnkne, tak ho dohoním, položím a znova a někdy mi zdrhne s plínou na půl žerdi :cert:

:lol: :lol: :lol: jak jednoduché bylo přebalování, ted je to hotová kovbojka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.9.12 15:20

Ahoj,

tak dnes jsme poprvé dali druhé jídlo a to odpolední svačinku. Bylo jablko a moc Matymu chutnalo. Těšila jsem se že si dám taky, ale snědl ho celé :? jinak zoubky pořád nemáme, ale už to vypadá že se konečně začal jeden prořezávat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.9.12 15:26

@paola white
Ahoj Paolo,
to je super, že ti tak baští, malý sní denně lžičku mrkve a to je všechno, chce jen mlíko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí