Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
12.10.12 06:45

Přesně tak jak píše paola, já teda ve zdravé výživě kupuju i takové dlouhé, že mu chvilku vydrží a banánové :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
12.10.12 09:39

@paola white No ja jsem je treba v DM nenasla, takze je to asi vsude jinak. Ja je mam taky z lekarny, maji i hodne prichuti - ty s prichuti stoji tak 20Kc, ale je to velkej pytel, nam vydrzi tyden. A ty natural stoji 17Kc, aspon u nas, v Kauflandu nevim, treba tam jsou levnejsi :think:

• Citovat
  • Upravit
dasenka11
12.10.12 09:42

@majkla0 Prvni krupku si bude prohlizet a nebude vedet jeste jak ji sikovne strcit do pusinky, ale do druhyho dne se vypracuje a to v ni ta krupka zmyzi rychlosti blesku! :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
12743
12.10.12 09:45
@dasenka11 píše:
@paola white No ja jsem je treba v DM nenasla, takze je to asi vsude jinak. Ja je mam taky z lekarny, maji i hodne prichuti - ty s prichuti stoji tak 20Kc, ale je to velkej pytel, nam vydrzi tyden. A ty natural stoji 17Kc, aspon u nas, v Kauflandu nevim, treba tam jsou levnejsi :think:

no nevím já je sehnala v DM, v Praze, Mělníce, Trutnově i v Brně… zatím všude kde jsem je hledala, spíš je asi měli u vás momentáně vyprodané. a mají je mezi Bio potravinama ne u dětských věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.10.12 10:23
@majkla0 píše:
Ahoj
Holky, prosim vás, pisete tu o kukuricnych krupkach…kde se to da koupit? Normalne treba v tescu, nebo jen v lékárně? Chtela bych to male zkusit dat ;)

Ahoj Majklo, já kupuju rýžové ve zdravé výživě, ale dají se koupit různě jen si pohlídej, aby byly nesolené :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
12.10.12 17:12

Diky holky.
Koupila jsem je v lékárně, male moc chutnají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.10.12 19:08
@majkla0 píše:
Diky holky.
Koupila jsem je v lékárně, male moc chutnají :)

super, můj malý to má spíš na hraní, než na jídlo  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.10.12 19:56

Mi křupíčky kupujeme v zelenině, cumílem na flačce máme vyměněnej od 6 měcíce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.10.12 19:57

Holky jaky jste koupili autosedačky do auta ať se můžu inspirovat, my máme ješte vajíčko, ale už je nám skoro malé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
12.10.12 20:15

@Markuška My mame taky jeste vajicko, ale do Vanoc asi budem moc koupit vetsi. Je to taky uz tezky jako prase to dite v tom nosit, me staci ta cesta od auta do prvniho patra k nam a jsem hotova. Ale dokud malej nesedi poradne, tak je to zase prakticky, si ho odlozim a odemknu, nebo tak neco. Jinak bude u me na ruce a ja budu mit jen jednu ruku :|

• Citovat
  • Upravit
437
12.10.12 21:00

@Markuška taky jsme furt ve vajíčku, ale na vánoce bude pod stromečkem nová autosedačka…9-18 kg…romer king plus, nebo maxi-cosi (asi tobi)…musíme vyzkoušet, jak nám to půjde do auta (máme třídvéřáka, a nemáme isofix-bohužel) a jak se tam bude líbit malé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.10.12 21:14

@Markuška ¨máme Kiddy Guardianfix pro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
13.10.12 16:55
@dasenka11 píše:
@Sonija221 To je jako by si psala o rocnim diteti! :lol: Az na to spani teda, ja mela to same a pomohlo : vecer kase pred spanim (asi hodinu predtim), pak uz jen caj, jestli je ale jedlik, tak mu muzes dat jeste tesne pred spanim mensi davku mlicka jeste - nebo jestli kojis. Ale pak uz je do 6 hodin rano jen caj! A nezvedas malyho z postylky, nechas lezet, das mu cucnout caje ( muze byt i jen voda, ale malej mi ji nepije, tak nechci aby mi jeste zacal rvat, protoze to nechutna vubec) a pohladis a i kdyz place, jdes pryc! Nevracis se! On pak bude vedet, ze maximalne dostane jen caj a ze ty nezustanes a jdes zase, pak se ti nebude uz tolik budit. Vetsinou se to snizi jen na jedno vstavni ;) Nektere noci mi i malej prospi cele, kdyz je hodne unavenej. Hlavni je, ze ho nechovas - i kdyz kojis, preuc ho od vecera do 6 hodin jen na caj a mas klid :D Teda az na ty prvni noci s odpumpovanim :roll:

No jo malej je hodně akční od narození :zed: co se týče spaní, no do 6 měsíců spal s náma na potely pak jsem ho naučila že se spí v postýlce a hotovo, ale prostě se vzbudí i 8× za noc, co hodina a řev, nezvedám ho, položím pohladím a lehnu si (postýlku má s náma v ložnici) kojím ještě 2× za noc přes den už né,,, Za měsíc chci přestat kojit úplně skrz to spaní ale ještě mi je líto ho úplně odstavit. Pije jenom vodu čaj mi odmítá,,, Ale s tím spaním je to děs,,,jak píšu vzbudí se hned si stoupne a řve. Když nechám vyřvát tak někdy se za 10 minut uklidní lehne a spí ale někdy ne a řve klidně hodinu,,,Před spaním půl hodiny - 45 minut dostává kaši,,, teď mu vyrostli další zoubky (už ich má 7 :lol: ) tak možná se budil proto nevím ale prostě ještě nikdy neprospal celou noc a to si myslím že už je na to dost starej :zed: :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
13.10.12 18:04

Soni mi taky neprospali ještě celou noc a asi ho trápí ty zoubky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
13.10.12 18:34

@Markuška No to určitě ale budí se klidně i co hodina a už je to fak šílený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí