Poradna duly
Jana Čurdová
@dasenka11 píše:
@Sonija221 A jak dlouho je to od ty doby, co u vas uz nespi? Treba je to jeste odvykaci fazeV tom pripade bych jeste vytrvala, jinak teda uz nevim
Už jsou to 3 měsíce,,, nevím čím to je,,, postýlku mám naraženou na postely ale nedá se odmontovat bočnice protože by se nám pak rozpadla postýlka
máme blbou postýlku, už jsem to zkoušela v zoufalství ![]()
tak snád se taky jednou dočkám a moje miminko bude spinkat celou noc ![]()
Ahoj holky, řešíme jake koupíme pro malou golfky. Mohly byste me inspirovat? Mne se libi baby design travel a pritelovi babypoint fortuna 2011. ![]()
@majkla0
Ahoj Majklo, mám odzkoušený cybex a maclaren a oba super, ale oba cos napsala se mi taky moc líbí ![]()
A jak se má Monička? Co všechno už umí? A jak ty bojuješ?
My máme hrozný problémy se spaním, ale jinak je to každý den lepší, je s ním už pořádná sranda a spoustu věcí už děláme spolu, třeba praní a vaření. musím jít kojit měj se ![]()
My máme X-lander XS a jsme moc spokojení, je to polohování na šňůrky byl ze začátku trochu boj.
@suricata ahoj, tak si koupim, ty golfky, co se líbí mě…vsak s nimi budu jezdit hlavně já
. Jinak s Mončou je taky sranda a jak je ukecaná
. U prádla taky asistuje, vařit se snažím, když si dává dopolední siestu
. Sama už vstává u nábytku, a někdy se i pustí a stojí…nevím jestli tu chůzi sama stihne ještě letos ![]()
@majkla0
téda ta je šikovná
jestli se už pouští, tak už za chvilu bude běhat sama, a co mluvení? můj malý jen žvatlá, ale nějaké slabiky moc ne, jen tak dělá zvuky
@suricata
baba, mama, tata, dede, a tak různě
. ale jak se vzdycky u toho tváří, jako by mluvila jako dospělá
.
vy už chodíte? ted si nevzpomínám, ale kluci tady byli rychlejší ve vývoji, než naše Monča
, sice jsou o nějaký ted den mladší, ale zato rychlejší ![]()
@majkla0 píše:
@suricata
baba, mama, tata, dede, a tak různě. ale jak se vzdycky u toho tváří, jako by mluvila jako dospělá
.
vy už chodíte? ted si nevzpomínám, ale kluci tady byli rychlejší ve vývoji, než naše Monča, sice jsou o nějaký ted den mladší, ale zato rychlejší
Presne to samy je u nas, a nekdy hulaka, kdyz se nas vic bavi, aby taky jako neco rekl k tomu
A taky se stavi k nabytku a zacina se poustet, ale opira se pak jeste trochu briskem pak ![]()
@majkla0 píše:
@suricata
baba, mama, tata, dede, a tak různě. ale jak se vzdycky u toho tváří, jako by mluvila jako dospělá
.
vy už chodíte? ted si nevzpomínám, ale kluci tady byli rychlejší ve vývoji, než naše Monča, sice jsou o nějaký ted den mladší, ale zato rychlejší
tak to je šikulka
můj kluk ušatý se taky dokáže tvářit děsně důležitě, vždycky s manželem padáme smíchy. Jinak už chodí sám, ale občas spadne, no je to jasný kluci jsou raubíři a holčičky jsou ukecaný ![]()
@Kacenka020 Ty jeste porad nechodi a je to posera, kdyz si ho zkousime poslat, tak se sveze na zem a jde to po ctyrech
Ale ono to prijde
Jinak je to dabel, vleze vsude a na kolenou uz je uplne stabilni - dela takovyho toho zajicka, bych se vsadila, ze kdyby vedel jak, tak uz si stoupne i z te pozice ![]()
U nás je to taky tak. chodí kolem nábytku, ale pustit se bojí. když na to zapomene tak stojí sám, ale jak si to uvědomí tak začne ječet.
@dasenka11 určitě na to přijde. my zaznamenali rvní krůčky před dvěma měsíci a teď už tak zhruba měsíc lítá jak ďábel. vyleze si na sedačku, skáče a chodí po ní. včera mi vlezl i na stolek v obýváku ![]()
@paola white jo jo taky to u nás začínalo nechtěným pustěním ![]()