Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
10.6.13 21:02

@paola white je mi hrozně zle, dneska jsem volala manželovi do práce, že už to nedávám, bliju a jsem totálně vyřízená, naštěstí je malý zlatý, sám se nají a dokáže se zabavit s kostkama, takže můžu ležet a umírat, doufám, že se mi s druhým trimestrem uleví.
A jak je tobě? koukám, že už jsi v půlce! Hrozně to letí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.6.13 21:02

@suricata malá lítala jen v tilku, takže nemela co pocuravat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.6.13 21:10

Tehulkam gratuluji :D, možná se k vám brzy pridam ;)…ve středu jdu k doktorovi, tak snad mi to potvrdí.

suricata:at se ti brzy udělá lip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.6.13 21:47

@suricata hele po 12tt jsem OK. udělalo se mi dobře a už nejsem zdaleka tak unavená, ale už mi začíná vadit břicho. kdy jdeš na screening? my jdeme příští týden tak už se moc teším :dance: ale to blití, nevolnosti a únavy v prvním trimestru byl očistec!
@majkla0 tak držím palce ať tam je. kolik by si tedy byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.6.13 21:51

@paola white díky :)…jsem teprve na začátku 6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.6.13 21:53

@majkla0 tak to už by mělo být něco vidět! tak pak dej vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.6.13 21:58

@paola white určitě se ozvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.6.13 08:04

@majkla0 jééé majklo to je super zpráva! tak držím palce ať to doktor potvrdí a je všechno ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.6.13 08:13

@paola white furt se uklidňuju tím, že to bude silný jedinec :lol: my jdeme až na konci června, hrozně se těším, příští týden vám budu držet palce, ať je vše jak má být a doufám, že nám sem pak hodíš fotku z ultrazvuku ;) Ten kočár je nádherný, ale teď na něj nemám, tak asi budu chodit s golfkama a šátkem :think: ještě jsem to nepromýšlela, jinak pevně doufám, že ty nevolnosti brzo přejdou, je mi čím dál hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.6.13 08:19

@Markuška jo jinak k tomu kojení, doktorka mi doporučila odstavit, tak teď odstavuju, pěkně postupně tomu závisláčkovi snižuju dávky a na tu dobu, kdy byl zvyklý dostat mlíko, mu plánuju aktivity a dávám mu víc jíst, takže to se snad povedlo, už týden nedostal a ani už se moc neshání, akorát mi míň pije, není zvyklý moc pít, když měl tekutiny ode mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
11.6.13 08:52

@suricata já taky nekupovala nový. a tím, že jsem dlouho dopředu vybírala tak jsem čekala na dobrou nabídku. chtěla jsem si koupit phil and teds s tím, že prodám x-lander, ale nakonec jsem si to rozmyslela, protože nejde otočit proti směru jízdy. taky jsem původně myslela, že budu nosit, ale to bych nadala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.6.13 09:02

@paola white no já uvidím, jak nám to půjde a když nebude zbytí, tak nějaký dvojkočár pořídím. Doufám, že malý nebude žárlit a nějak to zvládnem. Teď jak odstavuju je extrémně mazlivý, furt je na mě nalepený a furt mě pusinkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
11.6.13 09:05

@suricata jj Matěj je taky jak svízel přítula, ale s odstavením to nemá nic společného on se odstavil sám, až mi to bylo líto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
12.6.13 20:22

Ahojte, tak se hlásím do klubu tehulek. srdíčko ještě není vidět, za 14 dni jdu opět na utz, tak snad bude vše v pořádku :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.6.13 11:16

@majkla0 gratuluju :hug: to je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie