Poradna duly
Jana Čurdová
@paola white je mi hrozně zle, dneska jsem volala manželovi do práce, že už to nedávám, bliju a jsem totálně vyřízená, naštěstí je malý zlatý, sám se nají a dokáže se zabavit s kostkama, takže můžu ležet a umírat, doufám, že se mi s druhým trimestrem uleví.
A jak je tobě? koukám, že už jsi v půlce! Hrozně to letí
@suricata malá lítala jen v tilku, takže nemela co pocuravat ![]()
Tehulkam gratuluji
, možná se k vám brzy pridam
…ve středu jdu k doktorovi, tak snad mi to potvrdí.
suricata:at se ti brzy udělá lip ![]()
@suricata hele po 12tt jsem OK. udělalo se mi dobře a už nejsem zdaleka tak unavená, ale už mi začíná vadit břicho. kdy jdeš na screening? my jdeme příští týden tak už se moc teším
ale to blití, nevolnosti a únavy v prvním trimestru byl očistec!
@majkla0 tak držím palce ať tam je. kolik by si tedy byla?
@majkla0 tak to už by mělo být něco vidět! tak pak dej vědět ![]()
@majkla0 jééé majklo to je super zpráva! tak držím palce ať to doktor potvrdí a je všechno ok ![]()
@paola white furt se uklidňuju tím, že to bude silný jedinec
my jdeme až na konci června, hrozně se těším, příští týden vám budu držet palce, ať je vše jak má být a doufám, že nám sem pak hodíš fotku z ultrazvuku
Ten kočár je nádherný, ale teď na něj nemám, tak asi budu chodit s golfkama a šátkem
ještě jsem to nepromýšlela, jinak pevně doufám, že ty nevolnosti brzo přejdou, je mi čím dál hůř.
@Markuška jo jinak k tomu kojení, doktorka mi doporučila odstavit, tak teď odstavuju, pěkně postupně tomu závisláčkovi snižuju dávky a na tu dobu, kdy byl zvyklý dostat mlíko, mu plánuju aktivity a dávám mu víc jíst, takže to se snad povedlo, už týden nedostal a ani už se moc neshání, akorát mi míň pije, není zvyklý moc pít, když měl tekutiny ode mě
@suricata já taky nekupovala nový. a tím, že jsem dlouho dopředu vybírala tak jsem čekala na dobrou nabídku. chtěla jsem si koupit phil and teds s tím, že prodám x-lander, ale nakonec jsem si to rozmyslela, protože nejde otočit proti směru jízdy. taky jsem původně myslela, že budu nosit, ale to bych nadala
@paola white no já uvidím, jak nám to půjde a když nebude zbytí, tak nějaký dvojkočár pořídím. Doufám, že malý nebude žárlit a nějak to zvládnem. Teď jak odstavuju je extrémně mazlivý, furt je na mě nalepený a furt mě pusinkuje.
@suricata jj Matěj je taky jak svízel přítula, ale s odstavením to nemá nic společného on se odstavil sám, až mi to bylo líto ![]()
Ahojte, tak se hlásím do klubu tehulek. srdíčko ještě není vidět, za 14 dni jdu opět na utz, tak snad bude vše v pořádku
![]()