Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
8.7.13 09:54

@suricata no jo jsou neúčinná, protože černý kašel se tady vyskytuje pořád, stejně tak zarděnky a příušnice a vyskytují se jak u očkovaných tak neočkovaných. nedávno jsem se o tom bavila s jednou spolužačkou ze střední co dělá u pediatra a ta říkala, že mají holku co je jí 5 a už má černý kašel potřetí a to je očkovaná. ono bohužel nikdo neví jak moc očkování chrání a jestli vůbec. jedna kamarádka z neočko diskuze teď právě nechala nabrat prtěti protilátky a dopadlo to bledě…
ty statistiky co tu píšeš jsou sice zajímavé, ale nic moc vypovídající, protože to se děje u více nemocí a ne jen u těch proti kterým se očkuje.
pokud někdo věří, že očkování jeho dítě ochrání tak je to určitě lepší pro klid duše.

nicméně v mém okolí je až moc lidí co mají po očku trvalé následky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.7.13 10:02

@paola white ano, vyskytují se, ale už se na to neumírá, už nejsou plošné epidemie, ale ojedinělé případy, jak jsem psala, nechci se handrkovat o očkování, moje chyba, ale napsat, že očkování je neúčinné je velice odvážné a nesmyslné, na mě to působí jako červený hadr na býka, ale už končím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.7.13 10:06

@suricata on nikdo neví do jaké míry účinné je nebo ne. neví to odborníci, neví to ani laici a při tom jaký je celkově ve farmaceutickém průmyslu tlak se nikdy nikdo ani pravdu nedozví :?

myslím, že každý rodič má svoje přesvědčení, že to dělá dobře, ať už se rozhodne jakkoliv. nezbývá než doufat, že těm co očkují se vyhnou nežádoucí účinky a těm co neočkují nemoci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.7.13 10:08

@suricata a jak ti vůbec je? už jsou nevolnosti lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.7.13 10:20

@paola white jo jo nechala jsem si udělat všechny možné vyšetření, protože jsem usoudila, že ten stav už není jen těhotenská únava a nevolnosti, no a zjistili mi, že mám málo cukru v krvi, totální blbost, ale mě to hrozně potrápilo, neměla jsem sílu na nic, naštěstí je náprava jednoduchá, teď mi je líp, dokonce jsme byli na koupáku, začínám si to užívat, je mi sice občas blbě, ale už tak krásně těhotensky :lol: a jak je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.7.13 10:23

@suricata mě už je fajn. sice mi začíná překážet pupek, obzvlášť když Matěje nosím nebo obouvám :lol: ani nevím jestli si tady psala jak dopadl NT screening?
my máme za sebou úspěšně utz ve 20tt, na ogtt nejdu, takže nás čeká zase až utz ve 30tt. V sobotu jsme se byli podívat v porodnici na Mělníce tak asi budu rodit nakonec tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.7.13 10:43

@paola white na screeningu vše v pohodě, akorát mi teda posunuli termín o dva týdny dopředu, což nechápu, když jsem měla ovulaci 12.DC, v podstatě jsem podle ultrazvuku otěhotněla ještě před menstruací :P doktor tipoval opět kluka, no jsem ráda, že u vás všechno v pořádku, můžu se zeptat, proč mělník? v praze je spousta dobrých porodnic ne? já mám strach, že to půjde po druhé rychle a nestihnu dojet do mnou zvolené porodnice :lol: ale už mám domluvenou dulu, byla mi u porodu velice nápomocná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.7.13 10:48

@suricata já mám Mělník právě dost blízko. byli jsme tam za 15 minut ;) dělám to hlavně kvůli té vzdálenosti. ne abych dojela, toho se nebojím, ale aby za mnou mohli kluci (hlavně Matěj) jezdit. Mám pocit, že bez něj těch pár dní umřu. Právě proto jsem i zvažovala ambulantní porod ebo dřívější odchod z nemocnice, ale to v Mělníce neumožňují, tak uvidíme jak to dopadne. V Praze bych rodila asi zase jen v Podolí, jiné porodnice se mi nezamlouvají a zrovna Podolí je v době mého termínu uzavřené takže mě ani nezaregistrují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.7.13 10:59

@paola white taky mám pocit, že bez malého nevydržím, ale do ambulantního porodu, i když ho tu umožňují, nechci jít, protože mi příjde, že si miminko potřebuje odpočinout po porodu a přechodům z tepla do zimy v lednu nezabráním a bože už si neumím představit novorozeně a nepamatuju si jak ho chytnout a mám strach jaké to bude se dvěma, ale hrozně se na to těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.7.13 11:15

@suricata já když jsem tam v porodnici viděla ty mimina tak jsem měla pocit, že jsou všechny nedonošený jak byli mrňavý :lol:
já bych taky nerodila úplně ambulantně, spíš zvažuju dřívější odchod. tak po 48 hodinách, ale uvidím. Třeba nakonec budu ráda, že mám chvíli klid.

Mě to ani nijak nepřijde, že budeme mít mimino :D furt je to nějak virtuální :lol: a ikdyž kope naprosto nevirtuálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
8.7.13 12:13

Ahoj holky,

tehulkam: super, ze je vše v pořádku :).
Mne bývá špatně od rána do večera, ale da se to :). Ve středu jdu teprve na krevní testy a snad dostanu už fotecku z utz :srdce:
Ted bych mela byt asi 9+4tt. Rodině jsme to už oznámili…furt se tu něco slaví, tak by na to stejně přišli sami :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.7.13 14:14

@majkla0 mě bylo z počátku taky špatně. celé dny i noci naštěstí to po 12tt fakt přestalo tak držím palce ať tě to taky rychle přejde. my to ještě rodině nijak neoznamovali, ale vzhledem k tomu, že je to na mě opravdu dost vidět tak to dojde každému kdo mě uvidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.13 09:24

Ahoj holky, dovolenkujete s mrňaty? my objeli jen babičky, ale malý si dovezl teplotu :cert: tak hodně pijem a koukáme na pohádky ;)

@majkla0 @paola white jak je? Jak se mají miminka v bříšku? Já před dvěma týdny cítila krásný kopanec a od té doby nic :nevim: asi je mimi jinak natočené, za dva týdny jdu na ultrazvuk, tak už se nemůžu dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.8.13 12:56

Ahojky holky, tak jsem sem po dlouhé době opět nakoukla a Vy jste zase těhulky?!?!?!? Gratuluji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.8.13 14:36

U nas je celkem klid. Mimino kope jako o zivot. Za tri tydny nas ceka posledni utz. V tehle vedrech je to bricho celkem na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí