Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
21.5.13 14:27

@dasenka11 8o to je zajímavý :think: no uvidíme, co tam nakonec bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.6.13 16:13

Ahoj holky, dáváte vaše batolátka na nočník? A jak na to reagují? Já to zkouším už nějakou dobu a když dám po spaní, spolehlivě se vyčurá a pak to jdeme spolu vylít a může spláchnout, to má hroznou radost, ale jinak se do něj nevyčurá, raději jde a vyčurá se vedle, nebo do postele, ale do nočníku ne :zed:

jinak jsem dneska viděla druhátko, krásně kopalo těma pidinožičkama, uplně mě to dojalo, jinak mi je furt hrozně zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
3.6.13 18:57

@suricata Taky si vzpominam na tu fazi, jak malej v brise kopal a vypadal jako medvidek :hug:Taky to bylo pro me to nejkrasnejsi vysetreni tenkrat :srdce: A me bylo taky dlouho zle :roll: Nocnik jsme jeste nezacali, prej zadrzovat umi mocovy mechyr poradne az od 2 let a taky to rychleji chapou, takze si uzivame s mladym jeste bezstarostne obdobi ;) :mrgreen: Ale kdybych uz cekala dalsi, tak bych uz asi taky zacala, abych si to jedno prebalovani usetrila ;)

• Citovat
  • Upravit
399
9.6.13 12:23

Ahojky holky tak strašně dlouho jsem tu nebyla, vidím, že 2 jste těhu jestli jsem četla dobře, tak tedy mooooc gratuluji :hug:
a co vaše dětičky už všichni krásně běhají a papají kojí tu ještě některá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
9.6.13 12:24

Jinak s nočníkem máme taky problém sem tam, se vyčůrá taky po spinkání jinak na něm nechce být brečí máme dokonce 3 nočníky a ani jeden se mu nelíbí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.6.13 18:03

@Markuška já už měsíc nekojím, zřejmě se mi v druhém trimestru změnila chuť mléka a prcek jí přestal chtít.
Jinak je u nás dobře, na mrňouse už se moc těšíme ikdyž to teda bude hukot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.6.13 18:05

paola white ju!! a v kolikátém jsi týdnu??  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.6.13 18:14

@Markuška ve 20tt. vypadá to, že budou s Matýskem o 21 měsíců. dneska akorát dorazil kočárek tak mám radost. celý jsem ho umyla a někam bych vyrazila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
10.6.13 18:35

@paola white A jakej mas kocarek? Ja kdyz si poridim druhy miminko, tak snad proto, abych mu mohla poridit peknejsi a lepsi kocarek. :lol: Porad po nich na netu koukam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12743
10.6.13 18:37

@dasenka11 koupila jsem sourozenecký. Jané Powertwin. Jinak mám na Matyho X-lander x-move, Bebeconfort Elea a golfky X-lander a se všema jsem spokojená takže ty si nechám i pro druhoše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.6.13 18:49

@paola white ten je nádhernej a v jaké ho máš barvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.6.13 18:56

@suricata který? :lol: Jané- modrý, protože nevím, jestli to bude kluk nebo holka tak se mi líbil a byl za super cenu, x-move tyrkysový a golfky taky a Elea je červená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.6.13 20:47

Ahoj holky :)

nám se taky na nocnik nedaří chodit. sedne si na něj, ale nevydrží tam. ted o víkendu litala venku bez plinky, vždy si cupla a vycurala se, to ji jde :D, nočniku si ani nevsimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.6.13 20:49

@majkla0 já ikdyž nechám malýho lítat venku bez plíny, tak si počurá trenky, i když mu pořád nabízím nočník :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.6.13 20:54

Mě dneska Matěj po cestě z koupelny počůral koberec :cert:
@suricata jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...