Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, dáváte vaše batolátka na nočník? A jak na to reagují? Já to zkouším už nějakou dobu a když dám po spaní, spolehlivě se vyčurá a pak to jdeme spolu vylít a může spláchnout, to má hroznou radost, ale jinak se do něj nevyčurá, raději jde a vyčurá se vedle, nebo do postele, ale do nočníku ne ![]()
jinak jsem dneska viděla druhátko, krásně kopalo těma pidinožičkama, uplně mě to dojalo, jinak mi je furt hrozně zle
@suricata Taky si vzpominam na tu fazi, jak malej v brise kopal a vypadal jako medvidek
Taky to bylo pro me to nejkrasnejsi vysetreni tenkrat
A me bylo taky dlouho zle
Nocnik jsme jeste nezacali, prej zadrzovat umi mocovy mechyr poradne az od 2 let a taky to rychleji chapou, takze si uzivame s mladym jeste bezstarostne obdobi
Ale kdybych uz cekala dalsi, tak bych uz asi taky zacala, abych si to jedno prebalovani usetrila ![]()
Ahojky holky tak strašně dlouho jsem tu nebyla, vidím, že 2 jste těhu jestli jsem četla dobře, tak tedy mooooc gratuluji ![]()
a co vaše dětičky už všichni krásně běhají a papají kojí tu ještě některá??
Jinak s nočníkem máme taky problém sem tam, se vyčůrá taky po spinkání jinak na něm nechce být brečí máme dokonce 3 nočníky a ani jeden se mu nelíbí ![]()
@Markuška já už měsíc nekojím, zřejmě se mi v druhém trimestru změnila chuť mléka a prcek jí přestal chtít.
Jinak je u nás dobře, na mrňouse už se moc těšíme ikdyž to teda bude hukot
@Markuška ve 20tt. vypadá to, že budou s Matýskem o 21 měsíců. dneska akorát dorazil kočárek tak mám radost. celý jsem ho umyla a někam bych vyrazila ![]()
@paola white A jakej mas kocarek? Ja kdyz si poridim druhy miminko, tak snad proto, abych mu mohla poridit peknejsi a lepsi kocarek.
Porad po nich na netu koukam ![]()
@dasenka11 koupila jsem sourozenecký. Jané Powertwin. Jinak mám na Matyho X-lander x-move, Bebeconfort Elea a golfky X-lander a se všema jsem spokojená takže ty si nechám i pro druhoše
@suricata který?
Jané- modrý, protože nevím, jestli to bude kluk nebo holka tak se mi líbil a byl za super cenu, x-move tyrkysový a golfky taky a Elea je červená
Ahoj holky ![]()
nám se taky na nocnik nedaří chodit. sedne si na něj, ale nevydrží tam. ted o víkendu litala venku bez plinky, vždy si cupla a vycurala se, to ji jde
, nočniku si ani nevsimla.
@majkla0 já ikdyž nechám malýho lítat venku bez plíny, tak si počurá trenky, i když mu pořád nabízím nočník ![]()
Mě dneska Matěj po cestě z koupelny počůral koberec ![]()
@suricata jak ti je?