Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
nám malá začala chodit na štědrý den večer
, od té doby se nezastavila. Dnes dokonce zkoušela vylézt z lavky na stůl a povedlo se ji to
. Takže opět musíme mít oči dokořán a hlídat a hlídat, kam vleze příště
.
Mam pocit, ze holky jsou v tomhle rychlejsi, nekdy stoji u me a drzi se mi nohou jen tak lehce jednou rukou a ja naschval ustoupim a on hned sebou pleskne na ctyri, ale jinak vyleze vsude ![]()
@dasenka11 tak já mám kluka
né on na to přijde až bude ten pravý čas a musí se přestat bát
to je všechno časem. Kuba se taky bál jak čert říže a teď mě chvilkama štve, že už se nebojí vůbec
Ahoj holky
,¨
tak náš malý začal chodit presne týžden pred svojim 1.ročkom. Hrozne to uteká a už je z neho riadny chlapček, posielam pár fotiek ![]()
@lillyccat Ahoj, no je to kus chlapa, nas malej je teda mensi. Tak si predstavte, ze Maxik jeste porad nechodi, minuly tyden to vypadalo, ze uz se to rozjede, ale spadl na pusu a rosekl si rty a od ty doby uz zase radsi nic nezkousi
Uz se taky tesim, ze uz bude konecne chodit ![]()
Ahojky. Matýsek začal chodit v roce a 12 dnech. Sice pořád radši obchází, ale na kratší vzdálenost už se statečně pustí.
Holky je tu ještě někdo kdo kojí?
No to ano, je z neho riadny kus chlapa už, ved v roku mal 10,5kg a 78cm, bude asi po tatínkovi
,pretože ja som taký špunt 160cm-trový ![]()
@paola white To nas malej taky jen tak tri kroky udela obcas a casto se uz vubec nedrzi kdyz stoji nekde, ale radeji se neceho jeste pridrzuje, kdyz se chce nekam dostat. Takze ja to za chozeni jeste moc nepocitam.
@dasenka11 tak on dojde i metr, když není nic čeho by se chytl, ale pokud má možnost tak se drží ![]()
@paola white Hele, tak uz se zlepsuje, jen jsem si postezovala, tak se rozjel ![]()
@dasenka11 Matěj tady taky chodil dneska celý den, asi chtěl ukázat jak mu to už jde ![]()
@paola white ahoj paolo, našla jsem taky dvě čárky na testu, tak jsem se chtěla zeptat jak to zvládáš? já jsem furt hrozně unavená a aby mi malý venku nezdrhal do silnice pořídila jsem vodítko, protože je rychlý jak blesk, taky se mi nepodařilo odstavit, kojíš ještě? no a asi největší problémy mi dělá přebalit, když se pokaká, to se vždycky pobliju… no nic mateřství zdar ![]()
@suricata tak předem MOC GRATULUJU!!! já už jsem v 15tt takže už to začíná být dobré. na začátku jsem myslela, že chcípnu. únava, nevolnosti, blitíčko… fakt do toho 12tt jsem jen ležela jak chcíplotina a nechala Matěje ať si dělá co chce. U nás je to s chozením docela dobré, rád sedí na kočárku takže ho vypouštím v bezpečných lokalitách ale o vodítku jsem taky uvažovala.
já se o odstavení ani nijak nepokoušela. když jsme se začali snažit tak jsem řekla doktorce, že kojím a ona mi to schválila. v době otěhotnění jsem kojila tak 6-8× denně. teď už se pomalu prcek odstavuje sám takže kojím tak 2-3× kdy máš termín?