Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
23.1.13 12:05

Ahoj,
nám malá začala chodit na štědrý den večer :mrgreen:, od té doby se nezastavila. Dnes dokonce zkoušela vylézt z lavky na stůl a povedlo se ji to 8o. Takže opět musíme mít oči dokořán a hlídat a hlídat, kam vleze příště :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
23.1.13 15:49

My už taky pomalu chodíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.1.13 16:46

@Ivetí super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
23.1.13 17:43

Mam pocit, ze holky jsou v tomhle rychlejsi, nekdy stoji u me a drzi se mi nohou jen tak lehce jednou rukou a ja naschval ustoupim a on hned sebou pleskne na ctyri, ale jinak vyleze vsude :roll:

• Citovat
  • Upravit
7119
23.1.13 17:45

@dasenka11 tak já mám kluka :lol: né on na to přijde až bude ten pravý čas a musí se přestat bát :hug: to je všechno časem. Kuba se taky bál jak čert říže a teď mě chvilkama štve, že už se nebojí vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
27.2.13 11:50

Ahoj holky :mavam:
tak náš malý začal chodit presne týžden pred svojim 1.ročkom. Hrozne to uteká a už je z neho riadny chlapček, posielam pár fotiek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
27.2.13 13:18

@lillyccat Ahoj, no je to kus chlapa, nas malej je teda mensi. Tak si predstavte, ze Maxik jeste porad nechodi, minuly tyden to vypadalo, ze uz se to rozjede, ale spadl na pusu a rosekl si rty a od ty doby uz zase radsi nic nezkousi :( Uz se taky tesim, ze uz bude konecne chodit :|

• Citovat
  • Upravit
12743
27.2.13 15:50

Ahojky. Matýsek začal chodit v roce a 12 dnech. Sice pořád radši obchází, ale na kratší vzdálenost už se statečně pustí.

Holky je tu ještě někdo kdo kojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
27.2.13 19:40

@dasenka11

No to ano, je z neho riadny kus chlapa už, ved v roku mal 10,5kg a 78cm, bude asi po tatínkovi :mrgreen:,pretože ja som taký špunt 160cm-trový :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
1.3.13 10:45

@paola white To nas malej taky jen tak tri kroky udela obcas a casto se uz vubec nedrzi kdyz stoji nekde, ale radeji se neceho jeste pridrzuje, kdyz se chce nekam dostat. Takze ja to za chozeni jeste moc nepocitam.

• Citovat
  • Upravit
12743
1.3.13 11:15

@dasenka11 tak on dojde i metr, když není nic čeho by se chytl, ale pokud má možnost tak se drží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
2.3.13 22:27

@paola white Hele, tak uz se zlepsuje, jen jsem si postezovala, tak se rozjel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12743
2.3.13 22:28

@dasenka11 Matěj tady taky chodil dneska celý den, asi chtěl ukázat jak mu to už jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
6.5.13 10:21

@paola white ahoj paolo, našla jsem taky dvě čárky na testu, tak jsem se chtěla zeptat jak to zvládáš? já jsem furt hrozně unavená a aby mi malý venku nezdrhal do silnice pořídila jsem vodítko, protože je rychlý jak blesk, taky se mi nepodařilo odstavit, kojíš ještě? no a asi největší problémy mi dělá přebalit, když se pokaká, to se vždycky pobliju… no nic mateřství zdar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.5.13 10:34

@suricata tak předem MOC GRATULUJU!!! já už jsem v 15tt takže už to začíná být dobré. na začátku jsem myslela, že chcípnu. únava, nevolnosti, blitíčko… fakt do toho 12tt jsem jen ležela jak chcíplotina a nechala Matěje ať si dělá co chce. U nás je to s chozením docela dobré, rád sedí na kočárku takže ho vypouštím v bezpečných lokalitách ale o vodítku jsem taky uvažovala.
já se o odstavení ani nijak nepokoušela. když jsme se začali snažit tak jsem řekla doktorce, že kojím a ona mi to schválila. v době otěhotnění jsem kojila tak 6-8× denně. teď už se pomalu prcek odstavuje sám takže kojím tak 2-3× kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí