Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
16.5.13 17:40

@suricata já byla minulý týden a jdu až v červnu a to už nás čeká i další screening. hrozně to letí. u nás se chodí kam chce Matěj. bohužel, já občas potřebuju jí t jiným směrem a to je pak průšvih. a na pondělí ti budu držet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.5.13 17:59

@paola white děkuju snad bude vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
17.5.13 20:44
@suricata píše:
Jinak co dokáže malého spolehlivě rozesmát je zvracející máma
:lol: No muj mladej se smeje i kdyz mu zrovna nadavam a hazim po nem zly pohledy. Nevim, co je na tom vtipny teda :roll: Rada bych trochu respektu :|
  • Citovat
  • Upravit
6638
19.5.13 14:19

@dasenka11 aha, tak to mám zlaté děcko, já když se zamračím, tak ví, že je zle a buď to přestane dělat nebo se vzteká, že to chce dělat dál, tak se snažím ho zaujmout jinak… uvedu příklad včera jsme byli na oslavě u babičky, má tam kuchyňku na hraní, hezky si s ní hrál, ale pak babičce vyhrabal květináč, tak jsem mu to zakázala, umyla jsem ho a dobrý, když se zase blížil ke květináči, podíval se na mě, já řekla, že ne a on mi začal ukazovat, že potřebuje něco do hrnce, tak jsem mu řekla, že květináč je ne a dala mu těstoviny do toho hrnce na vaření, byl nadšený a už ten květináč nechal. Nehubuju ho často, ale když začnu, ví, že je zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
20.5.13 15:54

@suricata To je dobrej napad nabidnout jinou vec, ale kdyz nekdy clovek nevi, co maji zrovna na mysli :)

• Citovat
  • Upravit
12743
20.5.13 15:58

Tak to u nás teda nefunguje. syn když se rozhodně že chce TOHLE tak je jak tank. musí si pořvat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.5.13 16:58

@dasenka11 @paola white no tak ne vždycky se zadaří, ale většinou si dá říct, často si ukáže co chce, teď si mě i dovede kam potřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.5.13 17:00

Jinak jsem byla na kontrole a doktorka furt koukala a koukala na ten ultrazvuk, tak se ptám: je něco špatně a ona: ne ne jen hledám dvojčátko, je velký váček 8o no našla jen jeden, prý zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.5.13 17:01

@suricata to já chápu co chce, ale problém je v tom, že mu to občas nechci dát a to je potom zle :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.5.13 17:02

@suricata mě 6+1 našla dvě mimča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.5.13 17:04

@paola white já jsem vypozorovala, že když jsem já i malý v pohodě, tak mu to vysvětlím a ani moc neřve, ale když je nevyspaný nebo mi je zrovna blbě (což je teď pořád) tak to se pak taky vzteká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.5.13 17:07

@paola white to musel být asi pořádný šok, já myslím, že tam je jen jedno, že už se druhé nevyloupne, prostě má velký váček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
21.5.13 07:27

Ahoj holky
Moc gratuluji těhulkám :hug: já druhé budu mít až za bůh ví kdy, jsem s Kubíkem sama a tak až se najde vhodný tatínek tak snad pak Kubíčkoj sourozence pořídím někdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
21.5.13 08:28

@Kacenka020 To mě mrzí :hug: a děkuju za gratulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
21.5.13 14:24

@suricata No to me pri porodu nasli jeste jedno luzko, nebo cast druhyho proste, ale druhy dite tam nebylo. Asi tam byli u tebe taky na zacatku dva zarodky, ale uchytilo se pak uz jen jedno, jako i u me :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex