Poradna duly
Jana Čurdová
@suricata já byla minulý týden a jdu až v červnu a to už nás čeká i další screening. hrozně to letí. u nás se chodí kam chce Matěj. bohužel, já občas potřebuju jí t jiným směrem a to je pak průšvih. a na pondělí ti budu držet palce
@suricata píše:
Jinak co dokáže malého spolehlivě rozesmát je zvracející máma
@dasenka11 aha, tak to mám zlaté děcko, já když se zamračím, tak ví, že je zle a buď to přestane dělat nebo se vzteká, že to chce dělat dál, tak se snažím ho zaujmout jinak… uvedu příklad včera jsme byli na oslavě u babičky, má tam kuchyňku na hraní, hezky si s ní hrál, ale pak babičce vyhrabal květináč, tak jsem mu to zakázala, umyla jsem ho a dobrý, když se zase blížil ke květináči, podíval se na mě, já řekla, že ne a on mi začal ukazovat, že potřebuje něco do hrnce, tak jsem mu řekla, že květináč je ne a dala mu těstoviny do toho hrnce na vaření, byl nadšený a už ten květináč nechal. Nehubuju ho často, ale když začnu, ví, že je zle…
@suricata To je dobrej napad nabidnout jinou vec, ale kdyz nekdy clovek nevi, co maji zrovna na mysli ![]()
Tak to u nás teda nefunguje. syn když se rozhodně že chce TOHLE tak je jak tank. musí si pořvat ![]()
@dasenka11 @paola white no tak ne vždycky se zadaří, ale většinou si dá říct, často si ukáže co chce, teď si mě i dovede kam potřebuje
Jinak jsem byla na kontrole a doktorka furt koukala a koukala na ten ultrazvuk, tak se ptám: je něco špatně a ona: ne ne jen hledám dvojčátko, je velký váček
no našla jen jeden, prý zatím…
@suricata to já chápu co chce, ale problém je v tom, že mu to občas nechci dát a to je potom zle ![]()
@paola white já jsem vypozorovala, že když jsem já i malý v pohodě, tak mu to vysvětlím a ani moc neřve, ale když je nevyspaný nebo mi je zrovna blbě (což je teď pořád) tak to se pak taky vzteká
@paola white to musel být asi pořádný šok, já myslím, že tam je jen jedno, že už se druhé nevyloupne, prostě má velký váček
Ahoj holky
Moc gratuluji těhulkám
já druhé budu mít až za bůh ví kdy, jsem s Kubíkem sama a tak až se najde vhodný tatínek tak snad pak Kubíčkoj sourozence pořídím někdy
@suricata No to me pri porodu nasli jeste jedno luzko, nebo cast druhyho proste, ale druhy dite tam nebylo. Asi tam byli u tebe taky na zacatku dva zarodky, ale uchytilo se pak uz jen jedno, jako i u me ![]()