Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
6.5.13 10:41

@paola white jééé děkuji za gratulaci, termín nemám, k doktorce jdu až 20.5., ale podle ms to vychází cca 15.1., koukám, že ty to máš na konci října. no to pak bude veselo :mrgreen:
vodítko je fajn, hrozně mi to pomáhá, normálně jsem za ním lítala a nebyl problém, ale teď jsem tak vyřízená, že jsem ráda, že ho ukočíruju na vodítku, v kočáře má těžkou nudu :lol:
no a u prsa usíná, neusne mi jinak, takže s tím odstavením je to fakt těžký, ale snad to bude dobrý, jím nějaké vitamíny, tak by to němělo snad vadit.
hrozně se na maličké těším, už víte, co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.5.13 10:48

@suricata jj vypadá to na přlom října a listopadu. budou od sebe 21 měsíců 8o já tak kvůli nevolnostem brala vitamíny. na nevolnosti prý docela pomáhá vit. B já brala jednu tabletu B-komplex denně.
s tím spaním je asi zatím brzy to řešit. já od toho jeho roka pořád usínání a spaní řešila, pořád jsem se snažila odstavovat a jediné k čemu to vedlo byl jeho řev, moje nevyspání a následně nervy. a pak najednou ze dne na den začal usínat a spát v pohodě. ještě před měsícem jsem k němu chodila tak 3-5× za noc a usínal u prsa nebo v náručí a pak bum a je klid. spí celou noc (max se jednou probudí, ale hned zas usne) a večer po jídle ho dám do postýlky normálně vzhůru, sednu si k němu na zem, on občas zvedne hlavu, něco řekne, koukne jestli tam jsem a do 10 minut se sám zavrtá a usne. zkus tomu taky nechat volný průběh ono se to kolem toho 15-17 měsíce opravdu docela srovná samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
6.5.13 10:55

@paola white zkusím, snad se chlapec chytne :mrgreen: mě to vychází na 24 měsíců, doufám, že to zvládnu, chtěla bych druhé holku, ale budu ráda, když bude v pořádku…
no nic, musím ven, snad trochu chytnu barvu na slunku, nyní vypadám jak zombie :mrgreen:
tak ať ti mimi pěkně roste a batole nezlobí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.5.13 11:07

@suricata díky. jo a nevím co to bude a ani nebudu vědět. až v říjnu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
6.5.13 12:56

Jeee! :D Holky, tak vam moc gratuluju! Jste teda odvazny, me by piclo z ted mit dalsiho sviste na sklade :lol: Ale ja jsem totiz nervak, jiny jsou v tom mit deti brzo po sobe asi o hodne lepsi ;)

• Citovat
  • Upravit
6638
16.5.13 17:03

@dasenka11 si to odbydu z jedný vody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.5.13 17:04

@paola white jak zvládáš kojení? já mám tak citlivý bradavky, že každé kojení je utrpení, kór ještě jak mu rostou stoličky hryže :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.5.13 17:05

Jinak co dokáže malého spolehlivě rozesmát je zvracející máma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.5.13 17:06

@suricata jo první trimestr byl děs!!! ale teď už je tolik citlivé nemám takže už to zase jde. taky mě párkrát hryzl, ale to jsem na něj řvala jak tur. a jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.5.13 17:11

@paola white je mi děsně, žaludek na vodě, navíc jsem příšerně unavená, nečekala jsem, že to příjde tak brzo ty nevolnosti, na procházce si musím dělat přestávky na lavičce, což mladý nese nelibě, ale zas doma se nudí a vyvádí, ale abych si furt nestěžovala, jsem šťastná, že budem mít druhý prtě a mám pocit, že teď to bude holka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.5.13 17:12

@paola white a jak je tobě? a pořídilas nakonec to vodítko? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.5.13 17:16

@suricata no to si piš že pořídila. ještě ten den co jsme si psali mi zdrhnul takže jsem ho koupila.
mě už je dobře. jsem optimistická a plná elánu. po tom 12tt už to je fakt dobrý předtím jsem byla jak mrtvola. taky mám vnitřní tušení, že je to holčička. tak jsem zvědavá jestli mě intuice nezklame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.5.13 17:19

@paola white a už ho máte odzkoušené? co na to mates?
já si právě pamatuju, jak mi bylo v těhotenství krásně, jak bylo všechno nádherné a sluníčkové a uplně jsem zapoměla na detaily jako blití, bolest prsou, bolest v zádech, čúrání 6× do hodiny a pod. :mrgreen:
jsi pro mě nadějí, že mi taky bude líp :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.5.13 17:23

@suricata já na to nezapomněla, já to v prvním těhotenství prostě neměla. mě bylo od začátku hrozně fajn, proto mě to taky překvapilo, že mi může být i blbě.
vodítko jsem mu nasadila hned, ale nadšený není. stojí a řve že nemůže kam potřebuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.5.13 17:31

@paola white tak já chodím za ním, v rámci možností a přes silnici mi musí dát ruku vodítko nevodítko a jinak mu ukážu rukou že jdem tam a on pak taky ukazuje a většinou tam jde, jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží :mrgreen:
v pondělí jdu na gyndu, už se nemůžu dočkat, až to budu mít potvrzené od doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí