Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
10.10.12 10:33

Tak holky mi mlíčko nepijem vůůůbec od 6 měsíce přestal chtít prson a Um do něj nedostanu to se až dusí jak to má v puse nejdříve jsme mysleli, že bude mít alergii ale to se naštěstí nepotvrdilo jogurty mu nic nedělají tak paštíme aspoň ty. My máme hrníček už od 6 měsíce a pije z něj sám krásně, teda pokud myslíte flašku s ouškama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.10.12 10:36

To je Adámek v 6 měsících :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
10.10.12 10:40
@Markuška píše:
To je Adámek v 6 měsících :srdce:

krasavec :palec: a ai v polospánku si mu ho nezkoušela dávat v noci?? to je jediný co u nás projde, jak se mi už ráno v těch pět vzbudí úplně tak ho už nepozře. to ječí mama néééééééééééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
10.10.12 10:44

Fotka stará asi 3 týdny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
10.10.12 11:24

@Kacenka020 Malej je teda velikej, na to, ze je to pred tremi tydny, tak velkej je malej az ted :D Ja nevim, proc mi nechce spat jeste dal :( Driv spal tak do 7 bez problemu, s tim ze se treba v 5 vzbudil a ja mu dala mliko a spal jeste dal. Ale ted je fakt vzhuru a janci v ty postylce. No asi s nim mubu muset byt vzhuru a pak jit znova spat, kdyz on bude zase unavenej, on je totiz tak za 2 hodinky po ranu zase unaveny a spi pak jeste jednou - nastesti :D @Markuška Peknej klucik to je! :* Je trochu skoda to s tim Um, protoze ma vic vitaminu nez jogurt, ale co nadelas, vid? A kase ty instantni od Hami, Hippu, Sunarka? To ji? Nebo mu to taky nechutna? V tom je totiz taky UM, tak ze by to jedl treba rano i vecer a mas vystarano ;)

• Citovat
  • Upravit
12743
10.10.12 11:28

Náš malej je teda závisláček. na oběd dostává maso-zeleninové příkrmy a na svačinu občas ovoce jinak má pořád mlíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
10.10.12 11:44

@dasenka11 jo jo to my chodíme pak taky znova tak za hodinku a půl. teda asi na necelé třičtvrtě hodiny. pak jde po dvou hodinách zase, to spí hodinu neb klidně i dvě a pak dvakrát odpolko ještě. jo on je velikej, je stejně velkej jak jeho o půl roku starší bratránek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
10.10.12 11:45

Joooo a zapomněla sem dodat, že my jíme pouze um bánánové od sunaru. jiné na milost nevezme
@Markuška třeba by malému taky chutnalo, zkoušela jsi ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.10.12 12:08

Jj kašičky papáme 2× denně to mu chutná to jíme už od 4 měsíce takže aspoň něco jak jsi řekla, teda koukám jak jste velicí :potlesk:
Adámek má teprve 67 cm no jo když on byl malinkej drobínek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.10.12 12:12

Takhle papáne kukuřičny křupíčky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.10.12 12:15

Takhle papá kukuřičny křupíčky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.10.12 12:17

:* můj lumpík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
11.10.12 17:49

@Markuška My taky bastime ty kukuricny krupky, i jsem mu uz koupila s prichuti vanilky, ale ji i porad rad ty naturaly :D Jinak kdyz ji tu kasi dvakrat denne, tak je jedno, ze to mliko uz nechce, mimochodem je teda fakt fesacek! :kytka: Jo a predstavte si, ja prehodila ted dudliky na flastickach za ty pro starsi a malej mlicka vypil zase o dost vic :D Asi ho to nebavilo, kdyz to teklo tak pomalu a malo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
437
11.10.12 23:23

Ahoj
Holky, prosim vás, pisete tu o kukuricnych krupkach…kde se to da koupit? Normalne treba v tescu, nebo jen v lékárně? Chtela bych to male zkusit dat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.10.12 06:42

Kupuju je v lékarně, ve zdravé stravě, v DM nebo jsem je viděla i Kauflandu @majkla0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí