Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky mi mlíčko nepijem vůůůbec od 6 měsíce přestal chtít prson a Um do něj nedostanu to se až dusí jak to má v puse nejdříve jsme mysleli, že bude mít alergii ale to se naštěstí nepotvrdilo jogurty mu nic nedělají tak paštíme aspoň ty. My máme hrníček už od 6 měsíce a pije z něj sám krásně, teda pokud myslíte flašku s ouškama ![]()
@Markuška píše:
To je Adámek v 6 měsících
krasavec
a ai v polospánku si mu ho nezkoušela dávat v noci?? to je jediný co u nás projde, jak se mi už ráno v těch pět vzbudí úplně tak ho už nepozře. to ječí mama néééééééééééééééé
@Kacenka020 Malej je teda velikej, na to, ze je to pred tremi tydny, tak velkej je malej az ted
Ja nevim, proc mi nechce spat jeste dal
Driv spal tak do 7 bez problemu, s tim ze se treba v 5 vzbudil a ja mu dala mliko a spal jeste dal. Ale ted je fakt vzhuru a janci v ty postylce. No asi s nim mubu muset byt vzhuru a pak jit znova spat, kdyz on bude zase unavenej, on je totiz tak za 2 hodinky po ranu zase unaveny a spi pak jeste jednou - nastesti
@Markuška Peknej klucik to je!
Je trochu skoda to s tim Um, protoze ma vic vitaminu nez jogurt, ale co nadelas, vid? A kase ty instantni od Hami, Hippu, Sunarka? To ji? Nebo mu to taky nechutna? V tom je totiz taky UM, tak ze by to jedl treba rano i vecer a mas vystarano ![]()
Náš malej je teda závisláček. na oběd dostává maso-zeleninové příkrmy a na svačinu občas ovoce jinak má pořád mlíčko.
@dasenka11 jo jo to my chodíme pak taky znova tak za hodinku a půl. teda asi na necelé třičtvrtě hodiny. pak jde po dvou hodinách zase, to spí hodinu neb klidně i dvě a pak dvakrát odpolko ještě. jo on je velikej, je stejně velkej jak jeho o půl roku starší bratránek ![]()
Joooo a zapomněla sem dodat, že my jíme pouze um bánánové od sunaru. jiné na milost nevezme
@Markuška třeba by malému taky chutnalo, zkoušela jsi ho?
Jj kašičky papáme 2× denně to mu chutná to jíme už od 4 měsíce takže aspoň něco jak jsi řekla, teda koukám jak jste velicí ![]()
Adámek má teprve 67 cm no jo když on byl malinkej drobínek ![]()
@Markuška My taky bastime ty kukuricny krupky, i jsem mu uz koupila s prichuti vanilky, ale ji i porad rad ty naturaly
Jinak kdyz ji tu kasi dvakrat denne, tak je jedno, ze to mliko uz nechce, mimochodem je teda fakt fesacek!
Jo a predstavte si, ja prehodila ted dudliky na flastickach za ty pro starsi a malej mlicka vypil zase o dost vic
Asi ho to nebavilo, kdyz to teklo tak pomalu a malo ![]()
Ahoj
Holky, prosim vás, pisete tu o kukuricnych krupkach…kde se to da koupit? Normalne treba v tescu, nebo jen v lékárně? Chtela bych to male zkusit dat ![]()
Kupuju je v lékarně, ve zdravé stravě, v DM nebo jsem je viděla i Kauflandu @majkla0