Poradna duly
Jana Čurdová
@Sonija221 píše:
Tak my už máme 4 zoubky, ale v noci se pořád budí na kojení tak 3×,,, v 7 měsících mi to příjde hodněkdyž mu šli zoubky tak byl vzhůru tak 8× za noc
Maty taky pije 3-5× za noc ale v tomhle vedru ho nijak neomezuju. Si myslím že má prostě žízeň. Občas mu v noci podstrčim vodu a stačí mu to. Ale pokud uz spím tak mu dám prso protože jsem líná vstávat ![]()
@paola white píše:
Maty taky pije 3-5× za noc ale v tomhle vedru ho nijak neomezuju. Si myslím že má prostě žízeň. Občas mu v noci podstrčim vodu a stačí mu to. Ale pokud uz spím tak mu dám prso protože jsem líná vstávat
no malej od narození se budil každé 2 hodiny na kojení i v noci tak teď bych měla být ráda kdž je to „jenom“ 3× ![]()
Zdravím ženy,
hlásím dobré zprávy, naše miminko se od včerejška plazí
. Staví se i na kolínka, prdelku má vyšpulenou a péruje…to je taková sranda. Jak já se těšila, až se začne přemistovat…ted bych to vzala zpět, musím být furt ostražitá, už ji nenajdu tam, kam jsem ji položila
. Dnes našla i šuplík, tak s ním jezdila
. Ale posadit se nám furt nechce
.
@majkla0
Ahoj Majklo, to je super! Tak to bude mít za chvilku Monička prošoupané kolínka na tepláčcích ![]()
Majklo to je supr. U nás furt nic nového, zoubek žádný jen slintáme jak blázen a malá se zatím ani nestaví na kolínka jen leží na bříšku a blbne.Ale je s ní sranda, furt naa mě křičí a povídá máma, táta, bába a pak má tu svou mluvu
…
Teda tady je nějak mrtvo
. Maminky kdy budete pořizovat brášku či sestřičku??My se chystáme až bude Míše rok, což tak utíká, že to bude za chvilku, jsem zvědavá jak dlouho to potrvá než se zadaří… ![]()
@Petromila111 To vis, tak prtata uz tam zdrhaji, tak neni cas psat
Ale my jeste dalsi miminko porizovat nechceme
Ja jsem pro vetsi vekovy rozdil ![]()
Tak to chápu, že jsou mrňousci akční a závidím. Malá je taková líňoučká, tak nevim kdy začne.
Neboj, ona zacne!
Jeste budes vzpominat na ty klidne chvile ![]()
Ahoj ![]()
My sourozence taky chceme začít pořizovat, až bude malé asi rok a půl…což opravdu už je za chvilku
. Jsem strašně zvědavá, jak to vyjde, za jak dlouho se zadaří
.
Malá je přeborník v plazení, je rychlá, to je hrozný
, nechci vidět tu rychlost, až bude lozit po čtyřech
.
V pondělí nás čeká 8.měsíční kontrola, pak už budeme chodit co 2 měsíce na kontroly, očkování máme za sebou, takže by to mělo proběhnout v klidu
.
Ahoj holky, teda já mám co dělat s tím jedním neposedou, natož se dvěma ![]()
Tak u mě je to celkem jasné v metříku. my se začneme snažit od nového roku a já doufám že se zadaří tak abych porodila než budou Matýskovi 2 roky.
@paola white Tak ti preju hodne stesti a pozdeji pevne nervy
Oboji bude potreba
Myslim, ze ty prvni roky s obema detma nebudou med. Ja hlidala dva chlapecky, novorozenec a skoro dvoulety, hlidala jsem je dva roky a byla kolikrat fakt hotova. Od te doby jsem vedela, ze pokud mi nebude uz 40let, tak si ty deti tak tesne neporidim
Ale tak treba bude to druhe klidna holcicka, nebo ty to zvladnes lip, nez ja tenkrat! ![]()
@paola white Tak to máme stejně, taky to začnem zkoušet po novém roce.Byl dost problém počít první, tak raději začnem dřív. Ale je fakt, že doufám, že to druhý bude klidnější a víc spavý než malá, protože to je čertisko…A dá zabrat… ![]()
Ahoj holky
, tak mi by sme chceli porídit prckovi súrodenca až ked budú prckovi aspon 3roky skor asi nie. Síce malý je hodný ale asi dvaja by boli na mna dost
.
Inak zúbky už máme dva takže si to pri kojení občas užívam, štvornoškujeme a už sa aj staviame na nožičky takže som neustále malému za zadkom ![]()