Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
9.8.12 09:49

@paola white
tak s příkrmy to máme podobný, sní lžicu, abych mu dala pokoj a pak dostane stejně mlíčko :cert: a s tím trikem, byla jsem s kamarádkou venku, chtěla si malého pochovat a on se jí dral do výstřihu (je to znalec, velký prsa ve velkým výstřihu) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.8.12 17:57

Ahoj posílám fotky Maťula v půl roce. Taky se pochlubte ať vidíme jak ti pokládci rostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
9.8.12 21:16

@paola white Je to krasavecek :* :palec:

• Citovat
  • Upravit
466
9.8.12 22:39

Ahojte :mavam:,tiež posielam zopár fotiek. Fotené dneska na vylete v Luhačoviciach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
9.8.12 22:41

@paola white

Moc-moc krásne fotky a Matula je úúúžasnýýý :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.8.12 22:41
@lillyccat píše:
Ahojte :mavam:,tiež posielam zopár fotiek. Fotené dneska na vylete v Luhačoviciach :)

je slaďoučký Lilly. a na první fotce má bodýčko co má i Máťa :lol: z Tesca viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.8.12 08:59

@paola white

Jj, z tesca a dakujeme za pochvalu :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.8.12 09:28

Paola a Lilly pěkné fotečky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.8.12 12:24

Ahoj holky :mavam:,Mathiaskovi sa vyklubal první zubek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
10.8.12 12:43

Maxik

No jsou to moc pekny chlapeckove z toho ledna 2012! :mrgreen: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
399
10.8.12 13:09

lillyccat lilly můžu se zeptat od kterého měsíce chodíš s Mathim na plavání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.8.12 13:26

@Markuška

Ahoj, začali sme chodit približne po 4mesiaci, začali by sme aj skorej ale pani mala rozplávané už nejaké miminka, tak sme išli až do dalšej skupiny a teraz už sme plávanie vo vaniach ukončili a od září začíname plávat na bazéne ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.8.12 10:40

Ahoj děvčata :mavam:
u nás se furt plive mrkev, jinak nic nového. Holky máte krásný kluky :mrgreen: Lilly gratulace k zoubečku, jak jsi psala, že dáváte ten fluorid, myslela jsem, že ho právě dáváte, že už máte zoubek venku… My teda ještě zoubek nemáme (ale už prosvítá v dásničce) a žádné tabletky jsme nedostali :nevim: Dáváš mu je? Mě příjde, že čím míň se toho do těch dětí cpe tím jsou zdravější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
11.8.12 16:02

Tady je par fotek od toho myho ;)

• Citovat
  • Upravit
466
11.8.12 19:59
@suricata píše:
Ahoj děvčata :mavam:
u nás se furt plive mrkev, jinak nic nového. Holky máte krásný kluky :mrgreen: Lilly gratulace k zoubečku, jak jsi psala, že dáváte ten fluorid, myslela jsem, že ho právě dáváte, že už máte zoubek venku… My teda ještě zoubek nemáme (ale už prosvítá v dásničce) a žádné tabletky jsme nedostali :nevim: Dáváš mu je? Mě příjde, že čím míň se toho do těch dětí cpe tím jsou zdravější :mrgreen:

No práveže sme tabletky dostali a zopárkrát som ich dala ale potom ako som čítala tu na e-mimine o tých tabletkách, tak som ich prestala dávat. Pediater nám ich predpísal na polročnej kontrole (dáva sa to aj ked nemá zubky),tabletky sú aj bez predpisu.Tak teraz neviem čo mám robit :nevim:,kamoška tu od nás ich tiež dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí