Poradna duly
Jana Čurdová
@paola white
tak s příkrmy to máme podobný, sní lžicu, abych mu dala pokoj a pak dostane stejně mlíčko
a s tím trikem, byla jsem s kamarádkou venku, chtěla si malého pochovat a on se jí dral do výstřihu (je to znalec, velký prsa ve velkým výstřihu) ![]()
Ahoj posílám fotky Maťula v půl roce. Taky se pochlubte ať vidíme jak ti pokládci rostou
Ahojte
,tiež posielam zopár fotiek. Fotené dneska na vylete v Luhačoviciach ![]()
@lillyccat píše:
Ahojte,tiež posielam zopár fotiek. Fotené dneska na vylete v Luhačoviciach
je slaďoučký Lilly. a na první fotce má bodýčko co má i Máťa
z Tesca viď?
lillyccat lilly můžu se zeptat od kterého měsíce chodíš s Mathim na plavání?
Ahoj, začali sme chodit približne po 4mesiaci, začali by sme aj skorej ale pani mala rozplávané už nejaké miminka, tak sme išli až do dalšej skupiny a teraz už sme plávanie vo vaniach ukončili a od září začíname plávat na bazéne
![]()
Ahoj děvčata ![]()
u nás se furt plive mrkev, jinak nic nového. Holky máte krásný kluky
Lilly gratulace k zoubečku, jak jsi psala, že dáváte ten fluorid, myslela jsem, že ho právě dáváte, že už máte zoubek venku… My teda ještě zoubek nemáme (ale už prosvítá v dásničce) a žádné tabletky jsme nedostali
Dáváš mu je? Mě příjde, že čím míň se toho do těch dětí cpe tím jsou zdravější ![]()
@suricata píše:
Ahoj děvčata
u nás se furt plive mrkev, jinak nic nového. Holky máte krásný klukyLilly gratulace k zoubečku, jak jsi psala, že dáváte ten fluorid, myslela jsem, že ho právě dáváte, že už máte zoubek venku… My teda ještě zoubek nemáme (ale už prosvítá v dásničce) a žádné tabletky jsme nedostali
Dáváš mu je? Mě příjde, že čím míň se toho do těch dětí cpe tím jsou zdravější
No práveže sme tabletky dostali a zopárkrát som ich dala ale potom ako som čítala tu na e-mimine o tých tabletkách, tak som ich prestala dávat. Pediater nám ich predpísal na polročnej kontrole (dáva sa to aj ked nemá zubky),tabletky sú aj bez predpisu.Tak teraz neviem čo mám robit
,kamoška tu od nás ich tiež dostala.