Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
18.9.12 16:24

paola white
A kdepak jste byli na dovolené??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.9.12 16:34
@Markuška píše:
Ahojky holky taaaak dlouho jsem tady nebyla :( co se týče té stravy tak Adámek ty kupované obídky taky nechce takže važím každy den a nejvíc mu chutná rajskás masenkem a rýží, nebo těstovinami 8)
a co děťátka co už dovedete?
A máte už všichni zoubek? Áda umí spoustu věcí, teď nově ukazuje jak je velikej mává a říká pápá ale to už dýl, houoe se a říká houpa :lol:
je to sranda.
Ale zoubek ještě nemáme 8o

taky jsme ještě pizizubky bezzuky :lol: ale vzhledem k tomu že je prcek skoro plně kojený tak mi to zas až tak moc nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.9.12 16:34
@Markuška píše:
paola white
A kdepak jste byli na dovolené??

byly jsme s kamarádkou a její 9 měsíční holčičkou v Krkonoších

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
18.9.12 16:36

:lol: tak to jooo, já bohužel nekojím už od půl roku :( a co ta dovča jestli se může optat kdepak jste byli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.9.12 17:03

@Markuška v Krkonoších s kamarádkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
18.9.12 17:19

@Markuška
teda ten je šikovnej 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.9.12 21:28

@Markuška Ahoj, prosím tě, jak děláš tu rajskou…omáčku bych uměla…tu děláš určitě z rajčat, že? a těstoviny normálně uvaříš a pak mu je do toho rozmixuješ? Těstoviny už můžeme, ale přijde mi to divný je rozmixovat uplně na kaši, i když vše ostatní mixuji :) :nevim:

Jinak ahoj všem :mavam:
Naše malé zlatíčko se pořád plazí a plazí, zuby máme stále jenom 2. Už jsem ji dávala křoupat i sušenky dětské, moc ji šmakují, ale oblečení poté musí jít ihned do prádla :mrgreen:. Když ji posadím, tak sedí bez opory a hraje si pěkně, dokud nespadne, ale sama se z lehu ještě neposadí…chybí ji už jen kousíček :nevim:.
Děvčata, používáte (nebo budete používat) chodítko? :think:

Jo ještě jsem chtěla…kdo máte pojištovnu Metal-Aliance…četla jsem na jejich stránkách, že přispívají tuším 300,– na umělou výživu pro děti do 1 roku. Ted budu kupovat Sunar a půjdu to zkusit uplatnit…proč to nevyužít :mrgreen:

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
18.9.12 21:40

@majkla0 Ahoj Majklo
my zatím taky jen dva zuby, jinak chodítko používat nebudem, až bude chodit, tak bude chodit, ale nebudu riskovat, že mu chodítko nějak zdeformuje nožičky nebo páteř, navíc lezením po čtyřech si cvičí svalstvo, nevidím důvod proč mu ho dát :nevim:
jinak my teď spolu perem, naložím malého do prádelního koše a jedém k pračce, tam nacpu pračku a pak jedém s mokrým prádlem do sušičky a když dosuší, naložím malého do koše a zasypu ho tím teplým prádlem a jedém zas do ložnice, kde mi prádlo podává a já ho skládám a on mi ho zas rozhází a já zas skládám je to sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
19.9.12 08:05

majkla0
ahojky tak já dělám rajskou normálně z protlaku, do vody dám vařit masenko až je měkké přidám protlak provařím dosladím glukopurem a nakones dám uvařené těstoviny a vše to rozmixuju a strašně nám chutná :palec:

Jinak malej se nám vůbec neplazí nechce se mu, ale chodítko používáme od 6 měsíce a je v něm strašně spokojenej lítá po bytě jak divej, taky už máme obouchany rohy zdí :cert: vše stahuje ze stolu bez toho by jsme nemohli být, nevím mi jsme taky vyrostli s chodítkama a nemyslím si, že bY to malýho deformovalo, krásně došlapuje noženkama, ale to je každýho názor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
19.9.12 08:05

majkla0
ahojky tak já dělám rajskou normálně z protlaku, do vody dám vařit masenko až je měkké přidám protlak provařím dosladím glukopurem a nakones dám uvařené těstoviny a vše to rozmixuju a strašně nám chutná :palec:

Jinak malej se nám vůbec neplazí nechce se mu, ale chodítko používáme od 6 měsíce a je v něm strašně spokojenej lítá po bytě jak divej, taky už máme obouchany rohy zdí :cert: vše stahuje ze stolu bez toho by jsme nemohli být, nevím mi jsme taky vyrostli s chodítkama a nemyslím si, že bY to malýho deformovalo, krásně došlapuje noženkama, ale to je každýho názor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
19.9.12 08:06

@suricata To je roztomily s tim pradlem, taky uz jsem to jednou udelala, ale asi nemam tak velky kos jako ty a s tim pradlem se tam nevesel tak docela :lol: Jinak mi taky nemame jeste zadny zub, mama mi ale rikala, ze ja mela prvni az v 11 mesicich a muj manzel zhruba taky, takze klidek :D Jinak plazime se porad rychleji, je tam uz kolenni naznak, ze pujde na ctyri i se na ne stavi, ale nevi pak co dal, tak zase sjede na placku :lol: Chditko, nevim ale malej mi jeste nesedi, do minuty padne do strany, takze nema ty svaly jeste poradne vyvinuty, tim padem do choditka nemuze jeste a ja chci aby umel dobre na ctyrecha ze ctyr se posadit, pak mu mozna to choditko koupim az se zacne stavet :)

• Citovat
  • Upravit
399
19.9.12 08:08

A jelikož mi nemáme zoubky tak nepapáme sušenky, ale kupuju bezlepkovy kukuřičny křupky a ty tak krásně papa sám a taky je pokaždé jako prase :mrgreen:,ony jsou super jakmile je nasliní hned se rozpouští v pusince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
19.9.12 08:09

@Markuška No ale mozna proto se ti neplazi, a to by ale mel! :? Ty si ho dala do toho choditka moc brzo :( A doktor se te pri kontrole neptal? Rikala si mu, ze lita v choditku, ale neplazi se? Ten ti vynada :|

• Citovat
  • Upravit
6638
19.9.12 08:18

Děvčata našla jsem moc hezký článek o pohybovém vývoji http://www.poliklinikaprosek.cz/…do-1-roku-61

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
19.9.12 08:34

:mavam:
My máme taky chodítko, je v něm vždy chvilku dopoledne. Ale my sami sedíme, sedá si sám, plazí se, leze, staví se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí