Poradna duly
Jana Čurdová
No… Kuba spi teda se mnou v posteli, ale tohle mi prijde uz moc. Jsem ve skupine kde jdou starsi deti a ty maminy k nim proste vstavaj. A kor ty nase deti mi prijdou jeste maly na to aby spali sami v pokoji. A sme mamy tak proate neco musime vydrzet a vstavat k nim. Ja sem nekdy i v noci vzhuru hodinu kdyz nechce spat. Vyzaduji maminupozornost tak by sejim nemela upirat. Vsak jim neni jeste ani rok
@Kacenka020 Ja jeste pred mesicem vstavala na kazdy knournuti, mam samozrejme dvere od loznice otevreny a dvere od pokojicku taky. Ale pak to bylo taky po hodine a nemohl i pak ani zabrat a ja ho uspavala vyhradne jen v naruci, dokud uz neusnul, pres den, v noci porad a tim jsem si usila na sebe byc. Od te doby, co jen polozim pred spanim a nechovam, si na to zvyknul a usina rychleji a budi se mene. Ja jdu za nim pokazde kdyz se vzbudi, ale kdyz vim, ze je prebaleny a najedeny a nic mu nechybi a on zas za minutu hulaka, tak uz tam nejdu a necham ho, vetsinou do 10ti minut je klid a spi!
@dasenka11 Nemá svůj pokoj máme jenom 2+kk, budeme se stěhovat až pudu do práce,,, Já ho nezvedám z postýlky jenom když je čas na kojení,,, nevím jestli nevyzkoušet to spaní s náma v postely,,, ale když jsem ho od toho odnaučila nechce se mi opět ho to naučit ![]()
Já taky uspávám, spí s náma v posteli a krom občasných chvilkových ponocovaní a mlíka spí v klidu celou noc. někdy stáváme v pět teď se nám dvakrát za sebou podařilo v šest a usíná kolem nebo po sedmé. Ale do jiného pokoje bych ho rozhodně nedala, to bych tam byla u něj v noci furt a kontrolovala ho jestli je v pořádku…
@Sonija221 a nebo co to zkusit jako to mám já? postýlku přiraženou k posteli a odmontovat bočnici. byl by zároveň u tebe a ty by si nemusela vstávat a on by ležel ve svém
@Sonija221 A jak dlouho je to od ty doby, co u vas uz nespi? Treba je to jeste odvykaci faze
V tom pripade bych jeste vytrvala, jinak teda uz nevim ![]()
@Kacenka020 píše:
Já taky uspávám, spí s náma v posteli a krom občasných chvilkových ponocovaní a mlíka spí v klidu celou noc. někdy stáváme v pět teď se nám dvakrát za sebou podařilo v šest a usíná kolem nebo po sedmé. Ale do jiného pokoje bych ho rozhodně nedala, to bych tam byla u něj v noci furt a kontrolovala ho jestli je v pořádku…
@Sonija221 a nebo co to zkusit jako to mám já? postýlku přiraženou k posteli a odmontovat bočnici. byl by zároveň u tebe a ty by si nemusela vstávat a on by ležel ve svém
Tak jak pises s tou postylkou prirazenou k postely by mely miminka spat uz od zacatku, ono to teplo pod nasima dekama je az moc na ty maly broucky totiz a kdyz jsou malickaty, ja bych mela strach, ze ho zalehnu.
@dasenka11 jen u nás to dopadlo tak, že v té postýlce spím já
Kuba je prostě hrozně roztahovačnej a i půlka postele je mu málo
@Kacenka020
naprosto s tebou souhlasím. náš prcek teda spí sám v pokojíku od 7 měsíců, ale do 5m spal s námi v posteli. pak už ale začal být hodně neklidný a bylo vidět že ho naše otáčení ruší, tak šel do svojí postýlky u nás v ložnici a pak časem do pokojíku. a spí v pohodě, ale je pravda že pokud se probudí hned k němu jdu. kojíme 4-5× za noc a pokaždé zůstanu u něj a hladím ho až dokud neusne. pokud ráno chce tak ho beru k nám do postele, ale už to ani moc nevyžaduje a spíš chce do obýváku k hračkám ![]()
@paola white já jsem upřímně ráda, že je u nás v posteli, aspoň nemusím nikam lítat
a hlavně pánoj by postýlka pro to jeho roztahování nestačila ![]()
Adámek taky spinká s náma a jsem ráda v 8 večer ho uspíme v kolíbce v ložnici a jak jdem spát a on se vzbudáí berem ho k sobě, ne že by to vyžadoval, ale my neusnem bez něj
neměli by jsme co očmuchávat ![]()
@Kacenka020 píše:
@paola white já jsem upřímně ráda, že je u nás v posteli, aspoň nemusím nikam lítata hlavně pánoj by postýlka pro to jeho roztahování nestačila
mě před pár dny když manžel odešel utekl přes postel a žuchnul dolů takže už si ho ta moc na dospání neberu ![]()
Jo to přítel, když odchází do práce tak ho obskládá svou peřinou a posltářem ![]()
Tak my většinou vstáváme dřív než táta do práce a nebo tak nějak stejně s ním
@Sonija221 A spi u vas v pokoji jeste? Mate uz pripraveny pokojicek pro nej? ja bych ho tam uz dala! Ja kojila plne a byl stejne uz ve svym! A kdyz je vytrvaly, tak klidne i uplne ten pokojik zavri a nezvedej ho vubec z ty postylky, jen kdyz uz je cas na kojeni! Ma dudlicek, nebo neco, co si zmoula, tak mu to jen dej a pohlad a jdi od nej, on bude vedet, ze ho nezvednes a ze se nic nekona, pak snad bude spat aspon 3 hodiny. Ale na to odvykani je nejlepsi, ze neni s vama v loznici, jinak tvuj muz pujde do prace jako mrtvola - to uz stejne chodi, ne?