Poradna duly
Jana Čurdová
@Markuška pokud nastupuješ z rodičáku na na mateřskou nebo na další rodičák a plyne ti smlouva tak jsou podmínky stejné jako pro první dítě. to znamená, že budu brát mateřskou stejnou jako s Matym a délku rodičáku si budu volit
@Markuška já to mám stejně jak Paola, vy už taky začínáte plánovat druhátko?
HOLKY MOC DÍKY NO NEPLÁNOVALI JSME PROTOŽE JSEM MYSLELA ŽE PŘIJDU O PENÍZE TO BY JSME FINANČNĚ NEZVLÁDLY ALE POKUD JE TO TAK, NO TAK UVIDÍME
TAKŽE KDYŽ MÁM ZAMĚSTNAVATELE A DOBU NEURČITOU A TED JSEM JAKO VY NA MATEŘSKE A OTĚHOTNÍM PO NA ROZENÍ DRUHÉHO DÍTĚTĚ BUDU PRÁT NA ADAMA POŘÁD 7,300 A NA DRUHÉ DÍTĚ SI MŮŽU NASTAVIT MATEŘ, NA 3 ROKY PENĚZOVĚ SE MI ZAČNE VYPLÁCET PO UKONČENÍ 1. MATEŘSKÉ??!! POCHOPILA JSEM TO SPRÁVNĚ??
@paola white ahoj, tak jak to s tebou vypadá?
držím palce a přeju krásný porod
@suricata ahoj. díky. do termínu zbývá 8 dní a prtě je pořad uvnitř, ale snad už se brzy rozhodne
@paola white jsem si říkala, jestli už, týden do termínu, tak ti to uteklo, já si nedokážu představit, že fakt budu mít zase miminko
![]()
@paola white ty to máš ještě s překvapením, pokud mohu tipuju holku ![]()
@suricata jj však už jsem taky pěkně zvědavá
už aby bylo venku. já jsem zvědavá jestli se podařil páreček nebo budu mít doma chlapský trio ![]()
@paola white já už si na to, že budu mít doma samé kluky zvykla a těším se, ale taky jsem zvědavá, jaký ten druhý bude? no držím palce, ať máš porod rychle za sebou a miminko u sebe ![]()
Ahoj holky
Paola white: taky na vás myslím a přeji pohodovy porod ![]()
suricata: jak jsi na tom ty? ještě pořád klid na lůžku?
my jsme momentálně všichni nemocní, mala dostala rýmu, kašel, do toho horečky (rostou ji špičáky). za 2 dny jsem to chytla já (teda bez horecek
). pak i manžel
. nejhorší je, ze nemůžu ani kapky do nosu
… už aby to bylo za námi
.
Diky holky. Snad to pujde rychle. Hlavne ze uz to brzy prijde. Ve ctvrtek mame kontrolu tak si asi reknu o hamiltona
@majkla0 ahoj majklo, ten režim už nemám tak přísný, už jdu občas i na procházku
bylo to na palici furt jen ležet. No ale jsem furt pekelně unavená. Všechno mě vyčerpá.
přeju vám brzké uzdravení ![]()