Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
24.9.13 22:23

@majkla0 tak to je hezký jak ti s tím pohlavím manévrují :lol: kdy máš vlastně termín?
u nás v rámci možností dobré, ale už jsem celkově hrozně dobitá, jen nevím jestli to po porodu bude lepší nebo horší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
25.9.13 02:32

@majkla0 jééé gratuluju k holčičce, toto letí, majkla už je za půlkou, paola to má za pár, no my se máme dobře, mně začalo hrozně tvrdnout břicho, to jsem s malým neměla, teď furt a to zobu magnézium, taky u všeho hrozně funím, což malý ochotně napodobuje, jde do schodů a funí, občas se zastaví a odfukuje, no je s ním sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.9.13 08:04

@suricata ježíš ty děti jsou fakt vtipný. Matěj taky hrozně funí když vstává z gauče :lol:
hele všímáte si jak se nám nedaří párečky?
Suri mám kluky, Majkla holky… to jsem na sebe zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
25.9.13 08:51

@paola white bych tipla, že tobě se ten páreček podaří… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.9.13 08:54

@suricata no tohle těhotenství je hodně jiné než s Matýskem, a sex byl 2 dny před ovulací. taky by to holka být mohla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
25.9.13 10:35

Ahoj :mavam:
termín mám 6.2.2014 :mrgreen:

suricata: mně taky strašně tvrdne břicho, víc než u první. magnezko zobu, asi zvysim dávku :mrgreen:.

Paola white: vydrz mamino, za chvíli už budeš mít prcka u sebe… já už se nemůžu dočkat, az se to narodí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
25.9.13 10:58

@majkla0 já se taky hrozně moc těším, kolik je max dávka, já beru 2 magnézka 3× denně a břicho mám jak žulu, doktorka říkala 10 tvrdnutí denně nevadí, ale já ho mám tvrdý celý den :nevim:
no jak píše @paola white tohle těhotenství je uplně jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
25.9.13 12:33

@suricata to já beru malinko magnezka, jen Rano jednu tabletku :)…ze začátku to tvrdnutí nebylo tak moc jak ted. ted mi tvrdne hlavně v noci…to me probudí a je to nepříjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
25.9.13 15:16

:lol: Tak jsem se zasmala, ze s vama deti funi :lol: @paola white kdy mas termin? Moc bych ti prala parecek, doufam v nej totiz taky, az se dame do druhyho, je to proste bajo mit oboje ;) Ale my zase byly doma babinec a bylo to taky bajo, teda pro mamku jo! :mrgreen: Tatkove pak obcas nestihaji ;) Nevim, jak je to u dvou synu, ale asi je mama pak strhnuta do fotbalovych turnaju a spol. :D I kdyz jsou i vyjimky dneska jsou nekteri kluci taky jemni a maji klidnejsi zajmy :) Ja s malym ted zacinam chodit an muzicirovani, zpev, tanec a rytmycky nastroje, poslech zvuku a hudby. Me se to libilo, Maxik ten nejradeji dupal u tancovani :lol:

• Citovat
  • Upravit
6638
25.9.13 15:24

@dasenka11 ti pak můžu říct, jaký je to u dvou kluků :mrgreen: teda pořád doufám, že se přeci jen všichni spletli, měli vlčí mlhu a čekám holku, ale byli si dost jistí :lol: no chlap je odhodlaný holku zkoušet dál, ale já váhám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.9.13 16:00

@dasenka11 termín mám 30.10. ale teď jsem se vrátila u poslední kontroly u doktorky a ta říkala, že nález už je docela pokročilý a že to vypadá na dřívější porod, ale to mi tvrdili i u Máťi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
26.9.13 15:10

@paola white Tak to mas fakt za par, tak hodne stesticka, at to jde jak po masle a mas miminko uz v naruci ;) :kytka: @suricata Ten problem je, ze kdyz tam nasli toho ocaska, tak mu asi uz neupadne :lol: Jakmile ti reknou, ze je to kluk a ze si jsou jisty, tak je vymalovano. Jednou by to sice mohla byt pupecni snura, ale jakmile to vidi i na dalsim ultrazvuku, tak uz muzes preprat veci po malym :)

• Citovat
  • Upravit
6638
26.9.13 17:25

@dasenka11 máš uplnou pravdu, fakt tam byl pinďour jak z učebnice, ale jak řekl tuším cicero dokud dýchám, doufám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
27.9.13 11:25
  • Citovat
  • Upravit
399
30.9.13 13:33

HOLKY CO JSTE TED TĚHU PŘEJI VŠEM ZDRAVÍČKO A CHCI SE ZEPTAT JAK TO S MATEŘSKOU ATD, KDYŽ TED ČEKÁTE 2. MIMINKO
SLYŠELA JSEM TOTIŽ, ŽE PŘI DRUHÉM DÍTĚTI POKUD OTĚHOTNÍM TED NA MATEŘSKÉ, JDE 2. MATESKÁ NA 4 ROKY TUDÍŽ ZA 4,000 KČ NEVÍTE JAK TO JE?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí