Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
2.9.13 18:03

@majkla0 děkujeme. Jinak držím palce, ať miminko pěkně ukáže, jestli bude mít Monička ségru nebo brášku :) Co byste víc chtěli?
Já si taky pohyby hrozně užívám, i když to docela bolí, jak mám podrážděnou dělohu, ale jsem šťastná za každý kopaneček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
2.9.13 20:26

Paola white: :D
suricata: manžel se smířil s tím, že bude mít doma babinec, mně by se líbil chlapeček :D…ale je nám to jedno…holka nebo kluk, hlavně že to bude zdravý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
13.9.13 21:04

@suricata Drzim ti moooc palce, aby tvoje miminko zustalo v brisku az do konce :hug:, setri se, doufam, ze mas pomoc, kdyz je manzel v praci, jinak to s tim klidem moc nedopadne…

• Citovat
  • Upravit
12743
13.9.13 21:06

@suricata Tak co jak se s prcek držíte? Doufám, že je všechno ok.

@majkla0 A co ty jak dopadla kontrola? Už víte co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
13.9.13 21:07

Jinak i dalsim dvou tehulkam moc stesticka a malo spatnych dnu ;) U nas porad to same, jeste prirustek neplanujeme, dneska byla na navsteve kamaradka, jeji dcerka je taky leden 2012 a ma uz miminko 2,5 mesice, hned po kojeni se zadarilo, no a jeji starsi se krasne stara o maly, zato ten nas, myslel pomalu, ze je to panenka :roll:

• Citovat
  • Upravit
12743
13.9.13 21:12

@dasenka11 Maty má o mimina hrozný zájem. Když nějaký vidí tak podává dudlík, kouká, hladí tak jsem zvědavá jak se mu bude zamlouvat až se druhoš vylodí a zůstane doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
14.9.13 09:57

Ahoj Dášenko a holky, mám se dobře, teď je doma chlap a pak se budou střídat babičky, ale na minulé kontrole jsme dopadli dobře, stav se nezměnil, nekrvácím, nešpiním, uvidíme co nám řeknou příští týden, ale jak netahám malého a pořád ležím, tak mě už ani břicho nebolí nic, takže myslím, že to bude dobrý, miminko v bříšku je hrozný drak, mám pocit, že ani nespí, pořád kope a na to jak je maličký, jsou to pořádné perdy :mrgreen:
jinak to co má kamarádka je asi ideál, můj malý miminka ignoruje, když mu nějaké ukazuju, tak se podívá, ale nezajímá ho to, no uvidíme, co řekne, až bude mimi doma.
jinak děkuju, za rady, koupila jsem malému pastelky a omalovánky a kreslíme spolu, taky jsem mu vystříhala z časopisů obrázky zvířat a ukazujem si a skládáme spolu duplo, kdyby vás napadlo ještě něco, co se dá dělat s dítětem při klidovém režimu, budu moc ráda :)
@paola white jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.9.13 13:54

@suricata v rámci možností dobře, jen na hřiště už tolik nechodíme, protože za Matym už nemůžu moc běhat. Jinak pupek roste před očima. Teď mám obvod o 3 cm větší než když jsem šla s Matym k porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
14.9.13 13:58

@paola white :mrgreen: já mám teď břicho, jaké jsem měla na konci sedmého :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
14.9.13 14:02

Ahoj holky :mrgreen:
suricata: super, ze se cítíš líp :kytka:

Naše malá na miminka nijak nereaguje, akorát chce taky dudlik, když ho vidí u jiných. Ted ho ma jen na spaní, ale az bude mimi, tak ji ho budu muset taky dat asi i přes den :(, no ještě uvidíme.

jinak jsem ted byla na kontrole, vše v pořádku, doktor dělal dlouho ultrazvuk…chtěla jsem fotecku, tak čekal, az se mimi pěkně natočí… to byla paráda, koukala bych na to pořád :srdce:. není to na 100/%, ale asi čekáme kluka. ještě uvidim, co mi řekne Dr. na genetice :mrgreen:.
Paola white: tobě už se to pěkně krátí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.9.13 17:16

@majkla0 jééé tak to je super, že to bude páreček :potlesk:
no jo už se mi to krátí. ve středu nastupuju na mateřskou, 34tt, ale pořád si nějak nemůžu zvyknout, že fakt budeme mít mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
15.9.13 22:07
@paola white píše:
@majkla0 jééé tak to je super, že to bude páreček :potlesk:
no jo už se mi to krátí. ve středu nastupuju na mateřskou, 34tt, ale pořád si nějak nemůžu zvyknout, že fakt budeme mít mimino

Vidis, ja myslela, ze u druhyho uz je to pohoda, ze vis do ceho jdes :D Ale asi mas obavy, ze bude stres ze zacatku, vid? Kdyz to starsi bude chtit taky peci a pozornost… ;)

• Citovat
  • Upravit
dasenka11
15.9.13 22:09
@majkla0 píše:
Ahoj holky :mrgreen:
suricata: super, ze se cítíš líp :kytka:

Naše malá na miminka nijak nereaguje, akorát chce taky dudlik, když ho vidí u jiných. Ted ho ma jen na spaní, ale az bude mimi, tak ji ho budu muset taky dat asi i přes den :(, no ještě uvidíme.

jinak jsem ted byla na kontrole, vše v pořádku, doktor dělal dlouho ultrazvuk…chtěla jsem fotecku, tak čekal, az se mimi pěkně natočí… to byla paráda, koukala bych na to pořád :srdce:. není to na 100/%, ale asi čekáme kluka. ještě uvidim, co mi řekne Dr. na genetice :mrgreen:.
Paola white: tobě už se to pěkně krátí :mrgreen:

Holcicky to s miminkama umi, uvidis po par dnech, co bude prcek doma, jak bude nosit dudlik a plenku atd. :D

• Citovat
  • Upravit
12743
16.9.13 07:30

@dasenka11 ne nemám obavy, jen nemám čas uvědomit si, že jsem těhotná. je to lepší, že člověk ví do čeho jde. nijak to tentokrát neprožívám. spoustu testů jsem odmítla, na kontroly jezdím jednou za 6 týdnů a je to pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
24.9.13 21:26

Ahoj maminky a těhulky,
jak se máte?
Suricata, jak se daří??

Dnes jsem byla na genetice a chlapečka mi doktor nepotvrdil, takže to bude další holčička :srdce:…bude mít tatínek doma babinec :mrgreen:…doufám, že mi při příští kontrole neřekne, že je tam zase kluk :mrgreen: :mrgreen:…počkáme na únor, to budeme vědět určitě po narození :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí