Poradna duly
Jana Čurdová
@dasenka11
tvářil se příšerně, výraz jako rodičové, vážně? tohle? no šklebil se hrozně, to jsme se s manželem nasmáli, ale smích nás přešel v noci, protože se zas budil co dvě hodiny
možná nemá hlad, jen chce cucat ![]()
@suricata tak ono záleží kolik ti toho snědl, jestli jen trochu tak ho to určitě nezasytilo
@dasenka11 no většinou převařím 140 vody, udělám hustější kaši a pak ředím studenou, abych o nemusela chladit a pak z toho vyjde tak 240 ml. a dudlík má normální, jen udělaná vetší díra. a mlíko s kaší už sme měli taky ![]()
@Kacenka020 Malej ma radsi kasi lzickou, sni i vic, v ty flasce to pije, ale ne moc
Jinak ja udelam normalne vzdycky UM 165ml a do ty tu krupicku od Nestle, tak asi jednu a pul odmerku, ono to po ty krupici houstne hned, ale neni to pak vubce sladky, jeste min nez samotny UM. Tak treba by mi pil radeji tu kasi, ktera je trochu sladka
@suricata To ze se zase budil, tak asi toho jeste moc nesnedl, vis. Jo a taky se muze budit jen ze zvyku, tak uvidis za par dni, kdyz uz sni vic ty kase, jestli se to zlepsi ![]()
@dasenka11 jo kuba jídlo lžičkou miluje, ale tím taháním se unaví. já dělám jedině ochucené kaše do vody, bez příchutě by mi to asi nechtěl
@majkla0 píše:
Petromila: tu krupici děláš z mléka? Muzu dat uz male mléko?
Ahoj jojo dělám s polotučného mléka i pudinky a malé to chutná a nic jí potom není…
A jinak si myslím, že je jedno jestli děláš z kojeneckého nebo z klasik mléka, stejně malé dávám jogurty a pribináčky a tam je klasik mléko a je to chutnější. Co si budem povídat ten sunar je pěkně hnusnej a Míša ho moc nemusí…
Ahojky ráda bych se přidala k maminkám Leden 2012, je mi taky 21 let a je to me druhe ditě ale 1. taky nedopadlo dobře
hlavní je že teď se na mimi už nemužu dočkat, mám složitějši situaci, jsem češka žijicí ve švedsku a o miminku vím od 7.5,2012 to je muj nejkrasnější den prvni existence o ktere vim že ho mám
a od te doby jsem stale moc pracovala a neměla jsem se jak dostat k doktorce, a hlavně tady je zapotřebi mit čislo identifikačni od imigračniho uřadu, a ja ho ještě nemám čekám na něho a do te doby mi mohou poskytnout jen drahou placenou peči, a ja momentalně s přitelem jsme na začatku a vše si budujeme od piky, jak se řiká, tak jsem se rozhodla rodit v česku, a jendou jsme byla ted yna placene kontrole a tam mi oznamili termin na 10.1.2012
ale ja tomu nevěřím jelikož si sama nejsem jista kdy napsoled jsme to měla a možna jsme ji placla blby datum posledni menstruace,
ano jsem laidak, ted mám aspon proč už nebyt
diky mojemu vysněnemu pupíčku
a tak bych se ráda k vám přidala jestli ještě mužu? ![]()
Kdyz budes teprve rodit, tak jsi vlastne na leden 2013, ne?
Ale to mas jedno, my uz to mame vsechny za sebou, tak ti klidne poradime ![]()
@Petromila111 Jogurty a pribinacky?!!
Vzdyt je tvoje holka jen o den starsi nez ten muj piskot a my teda do jogurtu a spol. jdeme az pozdeji
Ale jak myslis, ja cetla, ze deti muzou zkusit dneska vsechno ![]()
No jako pardon, ale v půl roce tohle všechno dávat je blbost. jogurty se můžou od 8 měsíce. taky si jí mohla pěkně zamávat se střevama. trošička na lžičku ochutnat jo, ale víc ani náhodou.
@Neity vítej ![]()
@Kacenka020 píše:
No jako pardon, ale v půl roce tohle všechno dávat je blbost. jogurty se můžou od 8 měsíce. taky si jí mohla pěkně zamávat se střevama. trošička na lžičku ochutnat jo, ale víc ani náhodou.@Neity vítej
Nemyslím si je to každého věc…Malá to snáší v pohodě, já byla taky tak krmená a žádnou umu na sobě nepocituju, nevidím na tom nic špatného, hlavně, že baští, když se sunarem je problém…A já se neřídím tím co kde píšou..
Ahoj, tak mi dnes poprvé jedly pribinak a male moc chutnal. Mam i bily jogurt a pak ji do toho dam ovoce. Mama rikala, ze ja v půl roce jedla uz uplne všechno
To ho ted vzdycky dokoj, to je jeho jistota a jak se tvaril?