Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
12.7.12 20:20

Paola white: koukám, mas pekny metrik :D…uz plánujete sourozence :), my to budeme zkoušet asi za rok :)…nejlepe brasku :D
Náušnice mame od pondělka nastrelene, zatim zadna reakce, peclive desinfikuji lihem :). Byly jsme na půl rocni kontrole a mame 68 cm, 6850 g. Dnes kyčle, mame teprve jedno jadérko, takze nas ceka jeste jedna kontrola za 3 měsíce. Mala uz se pekne pretaci na bříško…pouze do prava a zpatky ji dávám ja :). A začala nam zvatlat…bababa, dada…to je tak strasne roztomile a krasne :D. Láskou bych ji umackala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.7.12 21:54

@majkla0
díky :D „výroba“ Matýska nám trvala 5 měsíců a já bych je chtěla mít tak 2 roky od sebe takže se od ledna asi začneme zase snažit :)
dneska jsme se byli kvůli tomu podívat i na nový byt, protože náš je malý a nemůžeme sehnat vhodný baráček tak alespoň do většího bytu do podnájmu…
nám je jedno jestli to bude brácha nebo ségra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
12.7.12 22:33

Paola white: pritel rikal, že by chtel druheho kluka, ale ze to stejne bude holka :D…hlavne at je mimco zdrave. Hodne stesti pri vyberu bytecku.

Jeste bych se chtela zeptat děvčata, uz se vam dostavila menstruace? Mne teda ne a to uz vic jak mesic nekojim. Těšila jsem se, kdyz jsem byla těhotná, ze se ji konecne zbavím na chvíli, ale ted uz bych ji zase chtela zpět…nechapu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.7.12 22:39

@majkla0
my už to máme domluvené 1.9. se stěhujeme :)
já bych chtěla druhou holčičku, ale je mi to fakt jedno. chceme celkem 3 možná i 4 děti takže když to nebude holka teď ještě bude příležitost :mrgreen: dokonce jsme se dohodli že tentokrát si to ani nenecháme říct

jiank já dostala menstruaci ještě v šestinedělí. 5 týdnů po porodu a to jsem plně kojila :roll: pořád kojím ale beru Azalii tak ms nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.7.12 08:00
@majkla0 píše:
Paola white: pritel rikal, že by chtel druheho kluka, ale ze to stejne bude holka :D…hlavne at je mimco zdrave. Hodne stesti pri vyberu bytecku.Jeste bych se chtela zeptat děvčata, uz se vam dostavila menstruace? Mne teda ne a to uz vic jak mesic nekojim. Těšila jsem se, kdyz jsem byla těhotná, ze se ji konecne zbavím na chvíli, ale ted uz bych ji zase chtela zpět…nechapu :)

ahoj Majklo,
já to dostala asi dva měsíce po porodu a mám to hrozně nepravidelné
jinak je super, že ti monička mluví :mrgreen: malý furt nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
13.7.12 08:52
@paola white píše:
@majkla0
my už to máme domluvené 1.9. se stěhujeme :)
já bych chtěla druhou holčičku, ale je mi to fakt jedno. chceme celkem 3 možná i 4 děti takže když to nebude holka teď ještě bude příležitost :mrgreen: dokonce jsme se dohodli že tentokrát si to ani nenecháme říctjiank já dostala menstruaci ještě v šestinedělí. 5 týdnů po porodu a to jsem plně kojila :roll: pořád kojím ale beru Azalii tak ms nemám

S tim, ze si to nenechate rict, jste dobry, je ale otazka jestli to celou tu dobu fakt vydrzis ;) Ja osobne jsem proste strasne zvedava, i kdyz me laka si to pri druhem nenechat rict, tak vim, ze to nedodrzim :lol: Uz kvuli tomu, ze bych taky rada parecek, takze holcicku :D Ale my zacneme az pozdeji, ne tak brzo, chtela bych jen 2 deti a ne tak tesne po sobe. Treba budu mit nakonec i tri, ze jo, dvojcata jsou mozny :lol: My stavime pristi rok barak, uz se starsne tesim, v nasem byte je nam to taky uz tesny pomalu :)

• Citovat
  • Upravit
12743
13.7.12 09:10

@dasenka11
v prvním těhotenství jsem četla že si pohlaví máš nenechat říct jen když ti to je opravdu jedno. vždycky jsme si s manželem přáli holku, tak jsme si to nechali říct už ve 13tt, ale teď je mi to opravdu úplně fuk. když to bude holka bude jí Maty chránit, když to bude kluk budou parťáci takže teď už na tom fakt nesejde. chci zažít to překvapení :palec:

my sháníme baráček už docela dlouho, ale kvůli manželově podnikání máme dost specifické požadavky a naše 1+1 je opravdu i s jedním dítětem na palici takže jsme sehnali 3+1 o pár ulic dál a alespoň budeme mít čas v klidu prodat byt. ale už teď umírám při představě jak stěhujeme všechny ty naše krámy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
13.7.12 14:07
@paola white píše:
@dasenka11
v prvním těhotenství jsem četla že si pohlaví máš nenechat říct jen když ti to je opravdu jedno. vždycky jsme si s manželem přáli holku, tak jsme si to nechali říct už ve 13tt, ale teď je mi to opravdu úplně fuk. když to bude holka bude jí Maty chránit, když to bude kluk budou parťáci takže teď už na tom fakt nesejde. chci zažít to překvapení :palec:my sháníme baráček už docela dlouho, ale kvůli manželově podnikání máme dost specifické požadavky a naše 1+1 je opravdu i s jedním dítětem na palici takže jsme sehnali 3+1 o pár ulic dál a alespoň budeme mít čas v klidu prodat byt. ale už teď umírám při představě jak stěhujeme všechny ty naše krámy :zed:

S tim stehovanim mi to povidej, ja uz mam ted hruzu :roll: My mame sice 3+1, ale jsou to maly pokoje, je to tu vsechno narvany, hlavne v tom pokoji, co ma malej pokojicek bylo spousta veci odlozenych a ty jsme museli pred porodem rozstrkat po tech zbylych pokojich, aby bylo misto pro nabytek pro malyho. Ma malinky pokojicek a vejde se tam jen tak tak postylka prebalovak a skrin, do budoucna je to tu moc tesny :roll:

• Citovat
  • Upravit
437
23.7.12 07:06

Ahoj děvčata :)
jak se Vam dari a miminkům?
U nas je to tak nejak stejně, nebo se mi to zda, nic noveho se mala nenaučila. Porad se přetáči na bříško jen na jednu stranu, zpatky to nejde, ale snaha je. Zvatla, ted i min nez prve. Ten nas prvni zub zmizel, takze nemame zadny (doktorka mela pravdu, ze to neni zub, ale mi ji nevěřily, tak ted uz ji verim :D ).
A já, i kdyz cvicim, furt pribiram, jim tak akorát, strasne me to štve. Pry je to tou antikoncepci (jeste dobiram tu co jsem mela pri kojeni). Zitra uz si jdu předepsat tu svou původní, tak uz se moc těším, ze se mi vrati perioda a snad ty kila půjdou dolů :(.
Ted se nam ma vratit pekne teple počasí, to je taky super, zase napustime bazének :) a budeme se válet venku na dece.
Mejte se sluníčkov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
23.7.12 08:13

Ahoj Majklo, u nás taky nic moc nového, ten můj drak už všude leze, musela jsem zaslepit všechny zásuvky a odstranit ze země květináče, je to docela fuška ho furt hlídat, chvilku se otočím a mimi frnk a už dělá neplechu, jinak neříká slabiky nic, no chlap, no, moc toho nenakecá. jinak mu už asi nestačí mlíčko, protože musím v noci kojit co hodinu a půl a jsem totálně vyčerpaná, dala bych mu kaši, ale nevím jakou, ještě nepřikrmuju, dáváš na noc kaši? a jakou? a jak? z flašky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.7.12 08:24

@suricata :mavam:
určitě dát kaší můžeš, já dávám od Hami a je bezkonkurenční. a dávám jak kdy, ale nejčastěji z lahve, větší dírku do dudlíku, on se tím i utahá jak musí víc tahat a pa je uspávání snazší a pokud je čilej moc tak dávám za lžičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
23.7.12 08:25

@suricata A mimi frnk :lol: To me rozesmalo :lol: A kdy se malej narodil, ze uz ti leze?! 8o Jinak tu kasi, ja bych mu kdyz kojis ji dala rozhodne jako kasi na lzicce. A nejlepsi pro zacatek je prvni kase od Hami, nebo jedno jaky znacky, ale proste ta prvni kase - to je vetsinou ryzova bez ovocny prichute, vubec s tou ovocnou prichuti pockej jeste. @majkla0 Ty si mela tu Cerazette? To mi nerikej, ze se z ni tloustne?! 8o Tak nastesti jsem od uterka uz na moji stary HA na moji spatnou plet ;) Ja jsem po porodu celkem rychle mela puvodni vahu, me slo tehu totiz hlavne do bricha :lol: Ale jako necvicicm a taky bych rada mela jeste dve, tri kila dolu :think:

• Citovat
  • Upravit
7119
23.7.12 08:27

@dasenka11 nevím proč by měla s příchutí čekat… já kojím, kaši má z lahve a s příchutí už od 4 měsíců a vše je naprosto v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
23.7.12 08:39

No narodil se na konci ledna a leze už měsíc, nevím kam spěchá :evil:
chci ode dneška dávat mrkev, tak se bojím, aby mi pak tu kaši neplival, nebo začít kaší a vyspat se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
23.7.12 08:40

Holky ale uteklo to, co? ten první půlrok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie