Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
16.6.12 21:17

Ahoj holky :) byla sem tu naposled když sem měla ještě Karolínku v bříšku nějak není čas psát :) máme už přes 5m stále kojíme ale už sem začla dávat příkrm a na noc UM nechtěla spinkat :) jinak máme už 6700g, je to už slečna :) zoubek ještě žádnej :) koukám že už taky přikrmujete a rostou Vám zoubky :) Měla bych dotaz jak Vám kakají mímča po příkrmech? Káje to jde trochu hůř musí u toho tlačit a i občas pláče, tak nevím
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petromila111
17.6.12 08:25

Misule malá se taky občas nadře s kakáním po příkrmu. Sem tam jí šoupnu heřmánkový čajík a pak to jde v poho. Ale je fakt, že měla tuhou stoličku už od začátku díky sunaru, tak se naučila tlačit celkem rychle. Jinak ono se to poddá a pak už plakat nebude. My měly před třemi týdny váhu 6210 g, tak jsem zvědavá na pulroční prohlídku kolik nabrala.

• Citovat
  • Upravit
437
17.6.12 21:46

Ahojda,
my měly první kakaní po příkrmu hrozný, malá strašně plakala, chudinka moja, přitlačila jsem ji nožky na bříško a bylo to venku. Od té doby ji dělám ty příkrmy trocha řidší a snažím se, aby vždy po jídle něco vypila…a je klidek, jen trošku vždy zrudne jak tlačí, ale jinak je to už v pohodě :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
20.6.12 21:32

Ahoj maminky,
jak zvladate s prckama to horko?
My nechodime vubec ven, je to děs. Clovek se potí i kdyz nic nedělá, hrůza. Tak jsem se těšila na leto, ze budeme s malou furt venku, ale smůla. Snad uz to ted bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.6.12 22:02

@majkla0
ahoj
my taky nevylízáme, když nemusíme. Malému dávám vodu, aby nebyl dehydratovaný a občas mu opláchnu nožičky, aby se nepřehříval. Jinak to kojení je v tom vedru fakt výživný :roll: už aby se ochůadilo na nějakou rozumnou teplotu

holky a jak vám miminka brebentí? ten můj kluk ušatý když brečí zní to jak gí, ale jinak nic neříká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
20.6.12 22:03

Ahoj, tak my s prckom chodievame von až po 17hod. inak skorej sa vobec nedá, je to vonku des, ved bola som v pondelok na tom plávaní a kym sme prišli na polikliniku, prcek bol uplne spotený a ja ešte viacej a ked som videla ako mu robí tá vodička dobre, hned by som si to sním vymenila, musela som ho na spiatočnej ceste prezliect do suchého bodíčka, inak nič iné na sebe ani nemal ale aj tak ked sme zasa prišli domov už bol zasa prepotený.
Chodievame neskor von a potom ho okolo osmej večer okupem, ved chodieva spávat až okolo deviatej. To mu dám na noc len bodíčko s krátkym rukávom, otvorím balkon a spinkáme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
20.6.12 22:08

Inak tiež mu dávam skoro stále pit, kupila som na vyskúšanie tie džusiky z DM od Babylove a chutia mu, zdá sa mi, že skoro vobec nechce aby som ho kojila, radšej sa napije vodičky ked je takto horko.
Inak prcek si brebce o sto šest a velmi rád robí ked može prskat slinami také to brrr a slinky sú všade na okolo :mrgreen: inak tiež robieva to gíí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.6.12 22:16

@lillyccat
jééé lilly to musí být suprové to plavání :mrgreen:
jinak malý toho moc nenamluví ani neprská, ale když blbnem tak se od srdce směje, to mám moc ráda, je to poklad :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.6.12 08:12
@suricata píše:
@lillyccat
jééé lilly to musí být suprové to plavání :mrgreen:
jinak malý toho moc nenamluví ani neprská, ale když blbnem tak se od srdce směje, to mám moc ráda, je to poklad :srdce:

jojo,to plávanie je super,celú pol hodinu sa čvachtá vo velkej vani s hračkami a inštruktorka sním robí všelijaké cvičenia,prckovi sa to páči a ešte viacej ked je vonku také horko :mrgreen:
tiež som moc rada ked sa prcek začne smiat ked robievame blbosti sním a najviac sa smeje priatelovi,ten sním teda dokáže super blbnút :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petromila111
21.6.12 16:36

Zdravím tak my jsme před baráčkem ve stínu, tak je malá celý den venku, hodně pije čajdu..jídlo jí moc nejede a špatně spinká, nedivím se sama jsem z toho dusáku spruzená..tak to já se musím pochlubit, že Míša pěkně říká Máma, Bába, Hele a Ne… :mrgreen: Je to šikulka..

• Citovat
  • Upravit
12743
21.6.12 21:06

Ahojky my jsme venku skoro pořád. jsme na chatě a dá se to tu docela vydržet. Matyho pořád jen kojím a občas dáváme trochu vodičky ze skleničky.

s mluvením je to sranda. když pláče nebo je někde sám tak volá mamůůůů. zajímalo by mě jestli už si to spojuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
26.6.12 10:53

Ahojky :) tak my chodíme na zahradu do stínu když je horko, už se dokonce i koupala v bazénku :) jinak taky pijeme vodu a nebo čajík studenej… :) a žvatlá teda hrozně moc pořád něco začíná říkat už slabiky jako bababa, dedede a tatata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
26.6.12 21:25

Ahoj holky, tak dneska sme mali posledné tretie očkovanie, prcek to zvládol :palec: síce si poplakal ale hned ako cítil mamičkinu náruč tak bolo doplakané :)
A naše mieri sú 7450g a 70cm :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.6.12 11:47

Lillyccat: krásné míry :palec: :mrgreen:
My byly v pondělí na 2.očkování, malá měla pouze zvýšenou teplůtku a dnes už je naprosto fit :mrgreen:. Naše míry jsou: 6650g, 67 cm :srdce:.
Za 14 dní jdeme na půlroční kontrolu a do té doby ji chci nechat nastřelit naušničky :).
Vy co máte holčičky, už máte naušnice…píchaly jste nebo nastřelovaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
27.6.12 14:21
@majkla0 píše:
Lillyccat: krásné míry :palec: :mrgreen:
My byly v pondělí na 2.očkování, malá měla pouze zvýšenou teplůtku a dnes už je naprosto fit :mrgreen:. Naše míry jsou: 6650g, 67 cm :srdce:.
Za 14 dní jdeme na půlroční kontrolu a do té doby ji chci nechat nastřelit naušničky :).
Vy co máte holčičky, už máte naušnice…píchaly jste nebo nastřelovaly?

Ahojky majklo :mavam:,dakujem a tiež máte krásne mieri :),inak ja holčičku nemám ale sestra čo má maličkú tak tá jej dávala naušničiky nastrelovat a hned mala aj naušničky na ušiach, malá ani nepípla, bolo to také rýchle, že ani nestačila, sestra jej nechcela dávat prepichovat-to je na dlhšie, tak podla mna by bolo lepšie pre tvoju maličkú nastrelit, takto kým to prepichne a potom zasa ešte naušničky dá, no neviem ja by som tam pri tom nemohla byt :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí