Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky děvčátka ,tak koukám jen letmo , co tu probíráte mi dáváme banán už od 4 měsíce a od ukončeného 4 měsíce jsme začali obden na obídek mrkvičku pak jsme do mrkve přidali i brambor, sem tam dáme i přesnídávku , ale jinak pořád kojím. Letí to teda hrozně mi jsme před týdnem ukončili 5 měsíc
někdy si tk říkám aby byl zas tak malinkej jak v porodnici sluníčko je to hrozný jak to letí . ![]()
Před 3 dny jsme měl Adámek teplotu tak jsme dávali nurofen a neví se z čeho měl skoro 40cítky to byl děs ale zvládli jsme to myslím , že to budou zoubky , protože nevěděl co si dát do pusinky a co holky máte už někdo zoubek
a co jinak jak se všechny máte s těma vašema sluníčkama, chodíte někdo plavat?
Sonija221ty máš taky Adámka ? ![]()
To je super jak ti leží na bříšku a směje se ,můj Adámek je na bříšku nerad ,chvilku kouká a pak se začne vztekat a je strašně línej ani na bok se mu nechce potvůrce ,máte někdo stejný problém ?? ![]()
@Sonija221
přes den dostává tak taky po dvou hodinách. on dost přibírá takže má asi velikej hlad
dnes jsme byli u doktorky takže ve 4,5 měsících má 62,5 cm a 7220 gramů
buřtík jeden. jinak příkrmy zatím dávat nemáme. když tak dobře prospívá na mléce tak je to zbytečné. na další prohlídku jdeme až na konci července to už mu bude ukončených 6 měsíců tak uvidíme jestli už začneme papat
@Sonija221
ahoj, jako bys popisovala situaci u nás, usne a za hodinu šílený řev, pak ho uspím, většinou, že mu dám trochu napít a zas usne, někdy se ani nenapije, jen tak cucká, takhle to jde celou noc, dneska to bylo o půlnoci, v jednu, o půl druhé, ve tři a pak co hodinu, jsem úplně nevyspaná a aby usnul musím ho mít na rukách a chodit rázným krokem, žádné sezení ![]()
dohodli jsme se s manželem, že zkusíme uspávat dřív, než se přetáhne a začne hysterák, máma říkala, že by pak měl líp spát, tak ti pak dám vědět, jak to u nás dopadlo
@Markuška no jo máme Adámka
Adámek je akční dítě
od 6 tejndů nechce spát jinak než na bříše a chtěl být pořád jenom na břiše,,,teď má 4,5 měsíce a už se překuluje ze zad na bříško a naopak, plazí se a snaží se už i sedat ![]()
asi tak,,,švagrová má syna o 3 tejdny staršího než náš Adámek a taky nechtěl moc být na bříšku,,,zkoušela každej den víc a víc ho pokládat na bříško a zvykl si ![]()
@paola white my jsme měli přesně ve 4 měsících 64 cm a 6750g ,,, taky takovej malej buřtíček ![]()
jenom kojím, zkoušela jsem příkrm ale malej se tím jenom trápil,,,převracel se mu žaludek apodobně,,,tak jsem to nechala bejt a začnu až za měsíc ![]()
@suricata píše:
@Sonija221
ahoj, jako bys popisovala situaci u nás, usne a za hodinu šílený řev, pak ho uspím, většinou, že mu dám trochu napít a zas usne, někdy se ani nenapije, jen tak cucká, takhle to jde celou noc, dneska to bylo o půlnoci, v jednu, o půl druhé, ve tři a pak co hodinu, jsem úplně nevyspaná a aby usnul musím ho mít na rukách a chodit rázným krokem, žádné sezení
dohodli jsme se s manželem, že zkusíme uspávat dřív, než se přetáhne a začne hysterák, máma říkala, že by pak měl líp spát, tak ti pak dám vědět, jak to u nás dopadlo
No já malýho ukládám v 20:00 a přetaženej asi není, teda mi tak nepřijde tak nevím,,,ale určo dej vědět ![]()
@Markuška Adámek je moc hezkej
koukám že máme všichni bodíčka z lidlu
máme taky ![]()
@Sonija221 vítej ![]()
teda holky to máte noce , my vstáváme jednou maximálně dvakrát za noc , naštěstí . jinak my ve 4 měsících 6,95kg a 67 cm . sme dlouhý ![]()