Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
206
4.6.12 06:48

tak todle je můj smíšek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.6.12 07:13

sonija: krasnej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
4.6.12 08:03

@majkla0 Děkujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
4.6.12 09:14

ahojky děvčátka ,tak koukám jen letmo , co tu probíráte mi dáváme banán už od 4 měsíce a od ukončeného 4 měsíce jsme začali obden na obídek mrkvičku pak jsme do mrkve přidali i brambor, sem tam dáme i přesnídávku , ale jinak pořád kojím. Letí to teda hrozně mi jsme před týdnem ukončili 5 měsíc :* někdy si tk říkám aby byl zas tak malinkej jak v porodnici sluníčko je to hrozný jak to letí . :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
4.6.12 09:16

Před 3 dny jsme měl Adámek teplotu tak jsme dávali nurofen a neví se z čeho měl skoro 40cítky to byl děs ale zvládli jsme to myslím , že to budou zoubky , protože nevěděl co si dát do pusinky a co holky máte už někdo zoubek :think: a co jinak jak se všechny máte s těma vašema sluníčkama, chodíte někdo plavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
4.6.12 09:28

fotečky

naše sluníčko Adámek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
4.6.12 09:31

Sonija221ty máš taky Adámka ? :potlesk:
To je super jak ti leží na bříšku a směje se ,můj Adámek je na bříšku nerad ,chvilku kouká a pak se začne vztekat a je strašně línej ani na bok se mu nechce potvůrce ,máte někdo stejný problém ?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.6.12 13:08

@Sonija221
přes den dostává tak taky po dvou hodinách. on dost přibírá takže má asi velikej hlad :D dnes jsme byli u doktorky takže ve 4,5 měsících má 62,5 cm a 7220 gramů :mrgreen: buřtík jeden. jinak příkrmy zatím dávat nemáme. když tak dobře prospívá na mléce tak je to zbytečné. na další prohlídku jdeme až na konci července to už mu bude ukončených 6 měsíců tak uvidíme jestli už začneme papat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.6.12 13:18

@Sonija221
ahoj, jako bys popisovala situaci u nás, usne a za hodinu šílený řev, pak ho uspím, většinou, že mu dám trochu napít a zas usne, někdy se ani nenapije, jen tak cucká, takhle to jde celou noc, dneska to bylo o půlnoci, v jednu, o půl druhé, ve tři a pak co hodinu, jsem úplně nevyspaná a aby usnul musím ho mít na rukách a chodit rázným krokem, žádné sezení :cert:
dohodli jsme se s manželem, že zkusíme uspávat dřív, než se přetáhne a začne hysterák, máma říkala, že by pak měl líp spát, tak ti pak dám vědět, jak to u nás dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
4.6.12 13:52

@Markuška no jo máme Adámka :-D Adámek je akční dítě :-) od 6 tejndů nechce spát jinak než na bříše a chtěl být pořád jenom na břiše,,,teď má 4,5 měsíce a už se překuluje ze zad na bříško a naopak, plazí se a snaží se už i sedat :-D
asi tak,,,švagrová má syna o 3 tejdny staršího než náš Adámek a taky nechtěl moc být na bříšku,,,zkoušela každej den víc a víc ho pokládat na bříško a zvykl si :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
4.6.12 13:53

@paola white my jsme měli přesně ve 4 měsících 64 cm a 6750g ,,, taky takovej malej buřtíček :-D
jenom kojím, zkoušela jsem příkrm ale malej se tím jenom trápil,,,převracel se mu žaludek apodobně,,,tak jsem to nechala bejt a začnu až za měsíc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
4.6.12 13:54
@suricata píše:
@Sonija221
ahoj, jako bys popisovala situaci u nás, usne a za hodinu šílený řev, pak ho uspím, většinou, že mu dám trochu napít a zas usne, někdy se ani nenapije, jen tak cucká, takhle to jde celou noc, dneska to bylo o půlnoci, v jednu, o půl druhé, ve tři a pak co hodinu, jsem úplně nevyspaná a aby usnul musím ho mít na rukách a chodit rázným krokem, žádné sezení :cert:
dohodli jsme se s manželem, že zkusíme uspávat dřív, než se přetáhne a začne hysterák, máma říkala, že by pak měl líp spát, tak ti pak dám vědět, jak to u nás dopadlo

No já malýho ukládám v 20:00 a přetaženej asi není, teda mi tak nepřijde tak nevím,,,ale určo dej vědět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
4.6.12 13:58

@Markuška Adámek je moc hezkej :-) koukám že máme všichni bodíčka z lidlu :-D máme taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.6.12 14:10

@Sonija221 vítej :mavam:

teda holky to máte noce , my vstáváme jednou maximálně dvakrát za noc , naštěstí . jinak my ve 4 měsících 6,95kg a 67 cm . sme dlouhý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.6.12 14:12
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie