Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
27.6.12 14:24

Tak my sme náušničky nechali nastřelit a to jí bylo něco málo přes 3m, skoro vůbec neplakala jen se jí nelíbilo jak jí musíš držet :) je to rychlovka a určo doporučuju nastřelení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petromila111
28.6.12 08:04

Ahoj holky. TAk já s nastřelením nemám moc dobré zkušenosti, sice to samotné nastřelení je ok, ale malý za týden začli hnisat uši a hnisali až do výměny za zlaté, pak se to teprve zklidnilo..Takže kdybych to věděla raději bych nechala píchnout a hned šoupla naše naušnice… :D

• Citovat
  • Upravit
206
30.6.12 08:46

Ahojky,, tak jsem se vrátila z dovolené a mám problém,,,prcek si tam na mě tak navykl že nechce ani taťku ani si hrát jenom abych ho nosila a nejlíp aby měl prso pořád v puse,,,jinak řve řve a řve,,, to je něco,,, teď nevím co s ním,,,
mám docelá živí mimino,,,v 4 měsících se už plazil ve 4,5 už měl 2 zuby,,,sedá si,,,snaží se po 4 a teď si začal i stoupat když se o něco zapře,,, takže když si k němu sednu tak se o mě zapře stoupne si a šahá po prsu když mu nechci dát,,, poradí mi někdo co s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
30.6.12 12:27

@Sonija221
no jestli to nesouvisí s tím, že od půl roku do zhruba roku mají miminka separační úzkost a jsou fixované na matku, vrcholí to v osmi měsících, jinak můj malý chce taky furt cucat a nosit, tak to řeším šátkem a dudlem, někdy ho dudel uklidní někdy ne, ale ono jak jsou ty vedra, tak jsem ráda, že víc pije…
no nezbývá než popřát pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petromila111
1.7.12 11:36

Já teda nevím, malá taky občas vyvádí, ale když potřebuju vařit či uklízet tak má smůlu, holt musí vydržet. Nevidím nic špatného na tom, když si trochu pořve. Nemyslíš, že nošením v šátku se mimčo na tebe fixuje ještě mnohem víc? Malá chce taky furt sedět tak jí nechávm na sobě hačat nebo v houpátku a je spokojená

• Citovat
  • Upravit
12743
1.7.12 12:49

Já Matyho taky nosím v šátku. Nevidím nic špatného na tom že se dítě fixuje na matku. Člověk je jediný živočišný druh, který svoje mláďata odkládá a podle mě na tom není nic přirozeného. Pokud potřebuju něco rychle dodělat tak ho taky nechám kňourat nebo když usíná tak si taky občas popláče, ale jinak nevidím důvod proč by neměl být se mnou když je nám to oběma vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.7.12 17:37

V tomoto věku je normální, když mimi chce maminku, divný by bylo, kdyby ji nechtěl, proto mu ji dopřeju a budu ho nosit, děti, které jsou nošené, mají jistotu maminky a jsou později odvážnější a sebevědomější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.7.12 18:37

:mavam: ahoj po dlouhé době :lol:
jen momentálnímu tématu, já vše dělám když Kubula spí. jak je vzhůru je pořád se mnou, brečet nenechávám, když mu dělám jídlo nebo čaj tak to musí vydržet jinak né

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petromila111
2.7.12 15:53
@Kacenka020 píše: :mavam: ahoj po dlouhé době :lol:
jen momentálnímu tématu, já vše dělám když Kubula spí. jak je vzhůru je pořád se mnou, brečet nenechávám, když mu dělám jídlo nebo čaj tak to musí vydržet jinak né

Ahoj tak to já bych neudělala nic, malá přes den skoro nespí a když tak max půl hodky, a to za takovou chvilku toho moc nezvládnu a jelikož spí špatně i v noci tak s ní jdu hned do hajan jak usne jinak bych za chvíli byla ko.

• Citovat
  • Upravit
Petromila111
2.7.12 15:56
@paola white píše:
Já Matyho taky nosím v šátku. Nevidím nic špatného na tom že se dítě fixuje na matku. Člověk je jediný živočišný druh, který svoje mláďata odkládá a podle mě na tom není nic přirozeného. Pokud potřebuju něco rychle dodělat tak ho taky nechám kňourat nebo když usíná tak si taky občas popláče, ale jinak nevidím důvod proč by neměl být se mnou když je nám to oběma vyhovuje.

Jinak co se šátku týče nemyslela jsemm to zle, je to každého věc. Jen mi to nepřijde jako vhodná věc na sklidnění dítěte, když vyvádí a tím nemyslím obyčejný pláč, ale vztek apod…Já taky nevidím nic špatného když se dítě fixuje na mámu, ale vše má své hranice…Alespon pro mne.. 8)

• Citovat
  • Upravit
12743
2.7.12 16:52
@Petromila111 píše:
Jinak co se šátku týče nemyslela jsemm to zle, je to každého věc. Jen mi to nepřijde jako vhodná věc na sklidnění dítěte, když vyvádí a tím nemyslím obyčejný pláč, ale vztek apod…Já taky nevidím nic špatného když se dítě fixuje na mámu, ale vše má své hranice…Alespon pro mne.. 8)

já taky Matyho šátkem nezklidňuju ono by to asi ani dost dobře nešlo. pokud pláče že ho něco trápí jako dřív prdíky nebo dneska zoubky tak ho nosím. je to praktičtější než ho nosit na rukách a pokud řve vzteky tak je to většinou proto že mu něco beru nebo nechci dát a to má prostě smolíka a nechám ho jeho osudu.

dřív jsem šátek používala právě kvůli úlevě při prdíkách. dneska ho používám doma minimálně. spíš když jdeme někam kde bych s kočárkem nemohla. třeba v sobotu jsme byli na zámku a tam bylo hodně schodů tak šel v šátku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.7.12 17:54

Já mám tai mei (obdoba šátku) a malýho nosím jenom když se někam nedá dostat kočárkem,,, je hodně akční a jak nevidí co se děje kolem tak se vzteká :-) dnes jsme už přešli na sportovní kočárek samozřejme v leže ještě ho sedat nedávám,,, ráno jsem byla ven s kočárkem klasika s vaničkou a on mi málem vypadl jak se vztekal jak nic neviděl,,, tak jsem byla otestovat sportovní kočárek a jak je z něj líp vidět tak ležel jak pecka a koukal ani se nehnul…až z toho usnul :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
2.7.12 20:12

@Petromila111
no já přes den nic nedělám, abych ho nevzbudila a všechno dělám večer. a jinak vstáváme v pět ráno každý den
@Sonija221
my už ve sporťáku sedime :D ale Kuba už sedí úplně sám, tak je to i něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petromila111
2.7.12 20:20
@Kacenka020 píše:
@Petromila111
no já přes den nic nedělám, abych ho nevzbudila a všechno dělám večer. a jinak vstáváme v pět ráno každý den
@Sonija221
my už ve sporťáku sedime :D ale Kuba už sedí úplně sám, tak je to i něco jiného

Tak to by jsme tady měli za chvíli bugr,kdybych nic nedělala.Já bohužel večer nemůžu,Míša se furt budí a já k ní vztávám kolikrát co půl hodiny je to na hlavu,takže jsem pak vyřízená jak žádost…Závidím že to můžeš dělat takto… :D

• Citovat
  • Upravit
7119
3.7.12 08:37

No tak já nebudu tvrdit, že mám doma naklizeno, ale ona to i situace tak úplně neumožňuje. máme dva plus jedna, ale obýváme jen jedna plus jedna v podstatě. ale stejně razím heslo BORDEL V BYTĚ, SPOKOJENÉ DÍTĚ :D a vzhleme k tomu, že prostě přes den vše Kubu vzbudí a večer vím, že spí tvrději tak to dělám tak jak dělám. Kub mi usíná večer jak kdy, ale v rozmezí od sedmi do osmi, na kojení se budí jednou a v pět máme teda budíček no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí