Poradna duly
Jana Čurdová
Máme postýlku na kolečkách takže při dopoledním spánku je v jedné místnosti a odpoledne ve druhé a já se to zatím snažím poklidit, ale třeba luxování je dost problém protože se toho bojí.
večer usíná v osm a budí se kolem půlnoci, ve dvě, ve čtyři a pak budíček kolem 7-8
Ahoj holky, muj malej se narodil 12.1.2012 a kdyz je dobre naladeny - tzn. neni ospaly a napapany, tak si vydrzi i pul hodiny hrat o samote. A vubec, kdyz neni zrovna ospaly, tak me necha jit z obyvaku do kuchyne neco udelat. Kdyz ma uz hlad, nebo je ospaly, tak ho vemu vsude sebou po byte - v kuchyni mam jidelni zidlicku, jak se da polohovat, tak ji mam na lezatou pozici, tak tam ho davam vzdycky, kdyz mu delam mliko, nebo kase. A i jindy kdyz varim, nebo neco delam v kuchyni ho tam posadim a on na me kouka, malokdy se stane, ze uz ani s tim neni spokojeny, to uz vetsinou chce spinkat, tak ho pomazlim a nosim, pak uz je uplne uklidnenej a ulozim ho do pokojiku spinkat. Je ale fakt, ze ja si s nim hraju a davam mu kazdou chvilku vedet, ze jsem tu i kdyz me prave nevidi, kdyz breci a ja jsem treba na zachode, nebo prave nemuzu hned prijit, tak na nej volam a uklidnuju ho, ze uz brzo prijdu ![]()
Jinak me malej chodi spat az kolem 10 vecer ( driv to nejde, neni unaveny), ale on mi spi i dopoledne tak dve hodinky a odpoledne taky. No a pak v noci se vzbudi jednou nekdy, to neni pravidelny a pak rano mezi 7 az 8 ![]()
@dasenka11
Tak mě Kuba v lehátku taky vydrží, tam ho většinou dávám když potřebuju uvařit akutně a nebo se chystáme ven. jinak si s ním snažím pořád hrát. a mě taky spí většinou dvakrát dopoledne a jednou odpolko a pak večer odpadne.
A už vám holky dětičky sami sedí?
Ne nesedi sam a ja slysela, ze maji nejdriv lezt a pak z lezeni samy se posadit, tak je to spravne pro jejich drzeni tela. A je fakt, ze malej jeste prepadava dopredu, umi sedet jen v lehatku a v te sklopene jidelni zidlicce, jinak by v normalni zidli nesedel, to by mi spadl oblicejem na stolek ![]()
Maty si sedne když ho mám na klíně, jako že se přitahuje, ale sám nesedí. občas ho nechám aby se posazoval, že prý je to důležité pro posílení svalů. jinak je línej jako prase. ze zad na břicho se neotáčí, jen na bok a to tam musí ještě ležet dost zajímavá hračka nebo já s prsem připraveným na kojení jinak se nehne. jediný co tak se otočí z břicha na záda.
No tak ty kluci jsou asi vsichni stejni
Malej taky dela rad sedylehy a vzpira se, a na tom kline sedi taky rad, tuhle byl oprenej na sedacce o postar a vzeprel se tak, ze prepadnul do strany
jinak taky mu staci jen na stranu, pritom ma uz davno silu se pretocit, obcas uz se pretoci, ale necha tu jednu ruku pod sebou, takze je jeste jakoby nedotocenej a vubec mu to neva a pak se zas svali na zada. Takze taky lenoch, nebo to na tom brise zas tak nemilujou a na strane jim to pro rozhled staci asi ![]()
@dasenka11
tak to ráda slyším že i ty máš lenocha
už sem si myslela že jen ten můj je taková líná placka ![]()
Tak mě kluk nesedí, jen když ho držím na klíně, jinak taky dělá sedlehy a otáčí se a plazí se, občas už si strčí nožky pod prdelku a je na čtyřech. Je to šikulka.
No Maxik jen zritka zvedne zadek a odstraka se spickama, takze vypada jak housenka
Moc daleko se ale nedostane, vetsinou jen par centimetru ![]()
@dasenka11
jj to máme taky a když už se hodně naprdne a začne se snažit tak couvá ![]()
@paola white Takze taky to vasemu jde, kdyz se vzteka lip, nasemu taky!
Holt kozorozi ![]()
Hplky a v čem dáváte čajík? já dávala z lahvičky, ale teď lahvičku odmítá a když mu dám z hrníčku s pítkem, tak je všechno polité a kluk se nenapije…
@dasenka11
nene pozor mi už jsme vodnář
mlaďoch je 27.1. ale vztekloun je jak blázen ![]()
@suricata píše:
Hplky a v čem dáváte čajík? já dávala z lahvičky, ale teď lahvičku odmítá a když mu dám z hrníčku s pítkem, tak je všechno polité a kluk se nenapije…
já dávám normálně ze skleničky. bez pítka a jiných vopičáren
normálně se napije, jen mu musím dát bryndák a pak odkrknout ![]()