Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
3.7.12 09:58

Máme postýlku na kolečkách takže při dopoledním spánku je v jedné místnosti a odpoledne ve druhé a já se to zatím snažím poklidit, ale třeba luxování je dost problém protože se toho bojí.

večer usíná v osm a budí se kolem půlnoci, ve dvě, ve čtyři a pak budíček kolem 7-8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
3.7.12 11:20

Ahoj holky, muj malej se narodil 12.1.2012 a kdyz je dobre naladeny - tzn. neni ospaly a napapany, tak si vydrzi i pul hodiny hrat o samote. A vubec, kdyz neni zrovna ospaly, tak me necha jit z obyvaku do kuchyne neco udelat. Kdyz ma uz hlad, nebo je ospaly, tak ho vemu vsude sebou po byte - v kuchyni mam jidelni zidlicku, jak se da polohovat, tak ji mam na lezatou pozici, tak tam ho davam vzdycky, kdyz mu delam mliko, nebo kase. A i jindy kdyz varim, nebo neco delam v kuchyni ho tam posadim a on na me kouka, malokdy se stane, ze uz ani s tim neni spokojeny, to uz vetsinou chce spinkat, tak ho pomazlim a nosim, pak uz je uplne uklidnenej a ulozim ho do pokojiku spinkat. Je ale fakt, ze ja si s nim hraju a davam mu kazdou chvilku vedet, ze jsem tu i kdyz me prave nevidi, kdyz breci a ja jsem treba na zachode, nebo prave nemuzu hned prijit, tak na nej volam a uklidnuju ho, ze uz brzo prijdu :D

• Citovat
  • Upravit
dasenka11
3.7.12 11:24

Jinak me malej chodi spat az kolem 10 vecer ( driv to nejde, neni unaveny), ale on mi spi i dopoledne tak dve hodinky a odpoledne taky. No a pak v noci se vzbudi jednou nekdy, to neni pravidelny a pak rano mezi 7 az 8 :D

• Citovat
  • Upravit
7119
4.7.12 07:48

@dasenka11
Tak mě Kuba v lehátku taky vydrží, tam ho většinou dávám když potřebuju uvařit akutně a nebo se chystáme ven. jinak si s ním snažím pořád hrát. a mě taky spí většinou dvakrát dopoledne a jednou odpolko a pak večer odpadne.
A už vám holky dětičky sami sedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
4.7.12 09:07

Ne nesedi sam a ja slysela, ze maji nejdriv lezt a pak z lezeni samy se posadit, tak je to spravne pro jejich drzeni tela. A je fakt, ze malej jeste prepadava dopredu, umi sedet jen v lehatku a v te sklopene jidelni zidlicce, jinak by v normalni zidli nesedel, to by mi spadl oblicejem na stolek :lol:

• Citovat
  • Upravit
12743
4.7.12 10:12

Maty si sedne když ho mám na klíně, jako že se přitahuje, ale sám nesedí. občas ho nechám aby se posazoval, že prý je to důležité pro posílení svalů. jinak je línej jako prase. ze zad na břicho se neotáčí, jen na bok a to tam musí ještě ležet dost zajímavá hračka nebo já s prsem připraveným na kojení jinak se nehne. jediný co tak se otočí z břicha na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
4.7.12 12:27

:lol: No tak ty kluci jsou asi vsichni stejni :lol: Malej taky dela rad sedylehy a vzpira se, a na tom kline sedi taky rad, tuhle byl oprenej na sedacce o postar a vzeprel se tak, ze prepadnul do strany :lol: jinak taky mu staci jen na stranu, pritom ma uz davno silu se pretocit, obcas uz se pretoci, ale necha tu jednu ruku pod sebou, takze je jeste jakoby nedotocenej a vubec mu to neva a pak se zas svali na zada. Takze taky lenoch, nebo to na tom brise zas tak nemilujou a na strane jim to pro rozhled staci asi :D

• Citovat
  • Upravit
12743
4.7.12 12:55

@dasenka11
tak to ráda slyším že i ty máš lenocha :lol: už sem si myslela že jen ten můj je taková líná placka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.7.12 14:56

Tak mě kluk nesedí, jen když ho držím na klíně, jinak taky dělá sedlehy a otáčí se a plazí se, občas už si strčí nožky pod prdelku a je na čtyřech. Je to šikulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
4.7.12 16:42

No Maxik jen zritka zvedne zadek a odstraka se spickama, takze vypada jak housenka :lol: Moc daleko se ale nedostane, vetsinou jen par centimetru :lol:

• Citovat
  • Upravit
12743
4.7.12 16:53

@dasenka11
jj to máme taky a když už se hodně naprdne a začne se snažit tak couvá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
4.7.12 17:48

@paola white Takze taky to vasemu jde, kdyz se vzteka lip, nasemu taky! :lol: Holt kozorozi :lol:

• Citovat
  • Upravit
6638
4.7.12 18:05

Hplky a v čem dáváte čajík? já dávala z lahvičky, ale teď lahvičku odmítá a když mu dám z hrníčku s pítkem, tak je všechno polité a kluk se nenapije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.7.12 18:06

@dasenka11
nene pozor mi už jsme vodnář :D mlaďoch je 27.1. ale vztekloun je jak blázen :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.7.12 18:07
@suricata píše:
Hplky a v čem dáváte čajík? já dávala z lahvičky, ale teď lahvičku odmítá a když mu dám z hrníčku s pítkem, tak je všechno polité a kluk se nenapije…

já dávám normálně ze skleničky. bez pítka a jiných vopičáren :) normálně se napije, jen mu musím dát bryndák a pak odkrknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí