Poradna duly
Jana Čurdová
@suricata poprvé jsem zkoušela myslím 80 ml vody, ale už jste velký, tak si myslím, že klidně udělej celou dávku a uvidíš
No ty si se vybavila
Ja zacinala teda mrkvi a byly to tak 3 lzicky, muze se stat, kdyz jeste nikdy lzickou nejedl, ze to vsechno pujde z ty pusinky zase ven, ze to vystrci jazykem, ale nebud smutna anemysli, ze mu to nechutna, on to jen jeste nezna a udelj mu zitra zase. malej tip pro prvni dny, udelj ty kasi malinko! Treba jen jednu lzici smesi a pak dolejvej vodu opatrne dokud se ti nebude zdat, ze je to pekna kasicka. ja dneska neodmeruju vubec to mnozstvi, co stoji na obalu, malej mi tolik nesni a tak dam tolik, co si myslim, ze mi sni a dolivam vodu od oka, tak aby to podle me byla kase - ne moc ridka, ne moc husta ![]()
@Kacenka020 No nezalezi na veku, jestli jeste vubec nejedl ze lzicky a zadnou kasi, tak je to presto uplny zacatek! Ty mas ale jedlicka, to ti zavidim, ja do malyho vsechno pacim, ji vseho tak pulku z doporucenyho, nekdy ani ne pulku, ale ctvrtku ![]()
Super, holky jste zlaté, dík za rady
já už se hrozně těším jak mu bude kašička chutnat, chci mu ji rozdělat v mateřském mlíce, aby to nebyla moc velká chuťová změna, snad to sní a já se konečně vyspím.
Jinak jak uspáváte? Já to měla už měsíc v pohodě, dala jsem mu dudel a medvídka a zazpívala ukolébavku a v pohodě a poslední týden řve jak tur a chce být na rukách, jestli to jsou zuby???
@dasenka11 no já to beru vzhledem tomu, že se toliká budí, tak bych mu dávala dokud by chtěl, záleží jak by jedl, pokud by mu to nešlo dala bych do lahve… jo on mi sní skoro dvousstovku poledního oběda, tak třikrát během dne kojím, pak půlka skleničky přesnídávky a večer plná lahev kaše ![]()
@Kacenka020
Kubík je jedlík
, to ti asi pěkně roste, co? sama jsem zvědavá, kolik toho ten můj kluk ušatej sní ![]()
No já bych o do MM nedávala teda ani nevím jestli se to může. já mám v návodu na přípravu jen vodu
a já klasicky pořád uspávám, buď s ním v leže a nebo houpu na nohách
@suricata jo roste pěkně
velikost má 74 a ve čtvrtek měl 7,97 ![]()
Jo, dej jen tu vodu, ta chut kase je stejne silnejsi a takhle se to ma, vis ze MM ma stejne chut toho, co ty si prave snedla? Tak to mas jedno, tu kasi by mel do budoucna jist, tak jak se jist ma, tak at si na to zvykne takhle! Jo a mimochodem, kasi do flasky musis ale delt s UM! UM a tak lzice kase, aspon tak to delam ja. Jo a jinak je od Nestle jeste ryzova, nebo kukuricna krupicka a tu muzes udelta s tim MM, ta se ma delat s mlikem!
Aha já myslela, že to bude mít výživnější a UM stejně nemám, no zkusím to rozředit postupně jak jsi psala a uvidím jestli to nesní jen ze lžičky a tu krupičku si teda seženu.
Ach jo to je věda, zlaté kojení ![]()
@suricata ne ne těch výživ je v tom taky dost a ani upřímně nevím co by to s tím MM udělalo, aby to nebylo hnusný. a jak říkám, já mu to udělám řidší a dávám z lahve
@Kacenka020 Kolik davas, kdyz teda delas tu flasku?
A davas to s tim kasovym dudlikem? Zkousela si i to mlicko s kasi?
Byl to boj, ale pár lžiček jsem do něj dostala a pak se chytl prsa a nechtěl pustit, tak jsem dokojila a teď spí, tak jsem zvědavá, jestli přespí noc.
![]()