Poradna duly
Jana Čurdová
Já dávám Matymu občas čaj, občas vodu nejčastěji z láhve ale někdy dávám lžičkou. Tak v těch 5. měsících zkusím bramboru, ale jen jako na chuť a plně kojit budu minimálně do konce 6. měsíce. Pokud bude mlíčko ![]()
@Luciper taky mám tu knížku od mamky, jak jsem viděla, že o ni píšeš, hned jsem ji hledala ![]()
My dnes po druhé obědvaly mrkvičku, Monča toho snědla víc, před mrkvičkou jsem ji dala z prsu a po mrkvičce sunar
. Ještě zítra mrkev a pak tam přidám i brambůrek.
Na svačinku jsem ji zkusila dát rozmixovaný banán, taky ji šmakoval
Čaj jsme začaly dávat co jsou ty vedra, vypadá to, že už si na něj i zvykla…konečně
. Ted už ji dávám čaj i na zapití jídla. No ty naše miminka strašně rychle rostou
.
Já měla v plánu taky co nejdéle kojit, ale na druhou stranu jsem ráda, když budu potřebovat delší hlídání, tak malé prso chybět nebude
.
mě tohle na kojení nevadí. stejně jsem na Matym tak závislá že od něj nedokážu odejít ![]()
Ahoj holky,mohli by ste pridat nejaké to aktuálne foto vašich miláčikov ako rastú do krásy.Som hrozne zvedavá čo? ![]()
@lillyccat
ten je krásný. koukám že máš taky bodýčka z lidlu ![]()
@lillyccat mooc hezký
![]()
Kačenka020: taky přeji brzké uzdravení, my ji prej měly taky, ale já si tím tak jistá nejsem…no nejsem odborník, doktorka určitě věděla víc ![]()
já přidám pár foteček večer, nestíhám ![]()