Poradna duly
Jana Čurdová
@suricata malá to zarudlé ještě nemá. To jsou porád starosti, že? když člověk neví co a jak má vypadat
, chudáčci naši malí ![]()
Ahoj, malýmu sme na nožičkách stříhali nehtíky jednou, ale na ručičkách každý týden.
Momentálně řeším dost zásadní otázku:řeším sezení, dokud se sám neposadí, tak se nemá dávat sedět, ale co když už je mu malá sedačka-vajíčko
za chvilku nám budou koukat nožičky ( což si myslím že je asi problém
)
Jak by ste to vyřešili?Myslíte, že bych pak měla koupit už normální sedačku i když jestě sám nebude sedět
![]()
@Luciper ahoj, ze sedačky (z vajíčka) mu mohou nožky čouhat…nesmí mu čouhat hlavička…až mu bude čouhat hlavička, tak mu bude sedačka malá…četla jsem to v návodě…tuším…nemáš na to vajíčko návod?
Ty větší sedačky se dávají už po směru jízdy, pokud dítě ještě pevně nesedí, měli by jezdit proti směru jízdy…kvůli hlavičce.
Nám taky za chvili budou čouhat nožky, ale řešit to nebudu, pokud je hlavičky furt schovaná ![]()
@majkla0 tak to si mě potešila
.Trojkombinaci sem objednala na netu a návod k sedačce v češtině nebyl
a ke kočáru nebyl vůbec
![]()
Ahoj tak jsme dneska byli u doktorky. Máme 6000g a 60cm. Očkování je odloženo až na ukončený 12 měsíc. Super!!!
@majkla0 píše:
Ahoj děvčata,
mám dotaz…už jste stříhaly nehtíky na nožičkách? Malá má ty nehtíky furt prtaté (není tam co stříhat), ale asi se mi zdá, že ji to zarůstá.
Ahojky majklo,ja som prckovi strihala nechtíky na nožičkách snád len raz,vobec mu to nerastie oproti nechtíkom na rukách tie mu strihám snad každý tretí den ![]()
@paola white píše:
Ahoj tak jsme dneska byli u doktorky. Máme 6000g a 60cm. Očkování je odloženo až na ukončený 12 měsíc. Super!!!
Ahojky,tak to máte krásne čísla,gratulujem
.My ideme zajtra na poradnu a prvú včeličku,tak som zvedavá ako dopadneme my a ako bude prckovi po injekcii,chudatenko moje malinké už teraz mi ho je lúto bobečka ![]()
@lillyccat píše:
Ahojky,tak to máte krásne čísla,gratulujem.My ideme zajtra na poradnu a prvú včeličku,tak som zvedavá ako dopadneme my a ako bude prckovi po injekcii,chudatenko moje malinké už teraz mi ho je lúto bobečka
Držím palce ať to proběhne v poklidu a prcek to zvládne ![]()
@lillyccat Ahoj, uvidíš, že to bude v pohodě
. My už máme za sebou i hexu+synflo najednou a malej to zvládl užásně, trošku si poplakal, ale jinak vše v poho. Pro jistotu sem si koupila paralen. ![]()
@paola white píše:
ty jo to je super! Gratuluju ![]()
snad nám to taky vyjde
@Luciper
tři měsíce…
nebo myslíš dohromady? i s manželem skoro šedesát
![]()
@paola white tak to je šikulka
, my máme cca 6100g a 65 cm a dneska jsou nám tři měsíce, vůbec nevím po kom ten kluk je takovej dlouhán
, já ani manžel moc velký nejsme, oblečení je nám přes tělo, ale rukávy máme krátký
malej obr ![]()
@suricata vůbec s tím neměla problém jen řeklaže příště musíme podepsat nesouhlas s očkováním. dokonce mi nabízela odklad až na 4 roky. to jsem docela koukala ![]()