Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
23.4.12 13:19

@suricata malá to zarudlé ještě nemá. To jsou porád starosti, že? když člověk neví co a jak má vypadat :nevim: , chudáčci naši malí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.4.12 13:34

Ahoj, malýmu sme na nožičkách stříhali nehtíky jednou, ale na ručičkách každý týden. :mrgreen: Momentálně řeším dost zásadní otázku:řeším sezení, dokud se sám neposadí, tak se nemá dávat sedět, ale co když už je mu malá sedačka-vajíčko :nevim: za chvilku nám budou koukat nožičky ( což si myslím že je asi problém :( )
Jak by ste to vyřešili?Myslíte, že bych pak měla koupit už normální sedačku i když jestě sám nebude sedět :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
23.4.12 13:50

@Luciper ahoj, ze sedačky (z vajíčka) mu mohou nožky čouhat…nesmí mu čouhat hlavička…až mu bude čouhat hlavička, tak mu bude sedačka malá…četla jsem to v návodě…tuším…ne­máš na to vajíčko návod?
Ty větší sedačky se dávají už po směru jízdy, pokud dítě ještě pevně nesedí, měli by jezdit proti směru jízdy…kvůli hlavičce.
Nám taky za chvili budou čouhat nožky, ale řešit to nebudu, pokud je hlavičky furt schovaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.4.12 14:17

@majkla0 tak to si mě potešila :mrgreen: :mrgreen: .Trojkombinaci sem objednala na netu a návod k sedačce v češtině nebyl :cert: a ke kočáru nebyl vůbec :pocitac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.4.12 14:58

Ahoj tak jsme dneska byli u doktorky. Máme 6000g a 60cm. Očkování je odloženo až na ukončený 12 měsíc. Super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.4.12 19:50
@majkla0 píše:
Ahoj děvčata,
mám dotaz…už jste stříhaly nehtíky na nožičkách? Malá má ty nehtíky furt prtaté (není tam co stříhat), ale asi se mi zdá, že ji to zarůstá :nevim: .

Ahojky majklo,ja som prckovi strihala nechtíky na nožičkách snád len raz,vobec mu to nerastie oproti nechtíkom na rukách tie mu strihám snad každý tretí den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.4.12 19:54
@paola white píše:
Ahoj tak jsme dneska byli u doktorky. Máme 6000g a 60cm. Očkování je odloženo až na ukončený 12 měsíc. Super!!!

Ahojky,tak to máte krásne čísla,gratulujem :hug: .My ideme zajtra na poradnu a prvú včeličku,tak som zvedavá ako dopadneme my a ako bude prckovi po injekcii,chudatenko moje malinké už teraz mi ho je lúto bobečka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
23.4.12 20:21
@lillyccat píše:
Ahojky,tak to máte krásne čísla,gratulujem :hug: .My ideme zajtra na poradnu a prvú včeličku,tak som zvedavá ako dopadneme my a ako bude prckovi po injekcii,chudatenko moje malinké už teraz mi ho je lúto bobečka :,(

Držím palce ať to proběhne v poklidu a prcek to zvládne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.4.12 20:22

@lillyccat Ahoj, uvidíš, že to bude v pohodě :mrgreen:. My už máme za sebou i hexu+synflo najednou a malej to zvládl užásně, trošku si poplakal, ale jinak vše v poho. Pro jistotu sem si koupila paralen. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
23.4.12 20:22
@paola white píše:

ty jo to je super! Gratuluju :potlesk:
snad nám to taky vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.4.12 20:26

@suricata A kolik pak vám je,jestli se můžu zeptat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
23.4.12 20:28

@Luciper
tři měsíce…
nebo myslíš dohromady? i s manželem skoro šedesát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.4.12 20:51

@paola white tak to je šikulka :lol: , my máme cca 6100g a 65 cm a dneska jsou nám tři měsíce, vůbec nevím po kom ten kluk je takovej dlouhán :mrgreen: , já ani manžel moc velký nejsme, oblečení je nám přes tělo, ale rukávy máme krátký :dance: malej obr :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
23.4.12 21:53

paola white: krasne miry :)…pekne prospivate :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.4.12 21:58

@suricata vůbec s tím neměla problém jen řeklaže příště musíme podepsat nesouhlas s očkováním. dokonce mi nabízela odklad až na 4 roky. to jsem docela koukala :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí