Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
17.4.12 12:01

@Kacenka020
no to moje sedmi kilový dítko není taky malinký miminko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
17.4.12 12:02

@suricata
my jdeme ve čtvrtek tak jsem zvědavá , ale bude to přes 6kg určo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.4.12 12:11

@Kacenka020
To je šílené, jak to s těma prckama utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
17.4.12 13:07

Suricatko tak to máš pravdu letí to hrozne rýchle a už to niesu tie 3-kilové miminka v perinkách ale poriadny chlapci 6-kilový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.4.12 16:09

@lillyccat
to jo, mě se hrozně líbila ta miminka malušenká, ale teď když se směje a dovádí, tak je to taky bezva a to nás ještě čeká spousta krásných chvilek :srdce:
Kamarádka má roční a to už mluví a chodí a sám jí, příjde mi to jako sci fi, že by ten můj malý bobeček někdy chodil.
Lilly a kolik má vlastně holčička od ségry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
17.4.12 16:27
@suricata píše:
@lillyccat
to jo, mě se hrozně líbila ta miminka malušenká, ale teď když se směje a dovádí, tak je to taky bezva a to nás ještě čeká spousta krásných chvilek :srdce:
Kamarádka má roční a to už mluví a chodí a sám jí, příjde mi to jako sci fi, že by ten můj malý bobeček někdy chodil.
Lilly a kolik má vlastně holčička od ségry?

Je od mojho prcka o 4mesiace staršia,takže 20-teho jej bude 7mesiacov. :)
Je to také naše slniečko,už krásne beha v chodítku,sedí sama,stále sa smeje ked jej robíme opičky,hovorí tata-mama-dede-baba :mrgreen: no ked si predstavím,že to budú o chvílu robit tí naši prckovia už sa nato hrozne moc tešíííím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
17.4.12 16:31

Je to taká naša malá roštanda už od malička,naša mamča hovorí vždy,že ona je ako „z divokých vajec“ :mrgreen: oproti našemu Mathiaskovi ten,že je taký kludnučký :) no uvidíme ked bude mat aspon pol roka či aj on bude taký malý rošták ako jeho sesternička :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.4.12 20:47

@lillyccat to je opravdu moc šikovná, synovcovi je skoro 13 měsíců a vůbec nechce mluvit :,( , on to měl celý nějaký otočený, už uměl chodit, ale sám se neposadil. Teď běhá, ale mluví jen když má náladu a to je málo kdy. Manželovo sestřenice má sedmiměsíční holčičku a ta už sedí na nočníku :mrgreen: Našemu Martínkovi budou tři měsíce a brouká si o život :dance: a už se začíná smát i nahlas, už to není jen usměv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.4.12 21:55

@Kacenka020 vy teda ten vývoj berete hopem :mrgreen: :dance: , malej je moc šikovnej :potlesk:

Naše Monča se už druhý den učí pištět, ještě ji to moc nejde, ale až se ji to povede, to bude vzrůšo…aby si sousedi nemysleli, že ji nějak trápíme :mrgreen:
Jinak nám pěkně slintá, dnes jsem ji kontrolovala dásně a žádné bouličky (zoubky) tam nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
20.4.12 10:12
@majkla0 píše:
@Kacenka020 vy teda ten vývoj berete hopem :mrgreen: :dance: , malej je moc šikovnej :potlesk:Naše Monča se už druhý den učí pištět, ještě ji to moc nejde, ale až se ji to povede, to bude vzrůšo…aby si sousedi nemysleli, že ji nějak trápíme :mrgreen:
Jinak nám pěkně slintá, dnes jsem ji kontrolovala dásně a žádné bouličky (zoubky) tam nemá.

Ahojky majklo aj ten náš prcek poriadne slintá,tiež som si myslela,že možno zúbky ale ževraj tie mimi nestačia prehltat slinky,tak preto tak slintaju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
20.4.12 11:37

@lillyccat máma mě s tím slintáním uklidnuje, že prej se nemám bát, že to ještě nic není, bude toho potom víc…no už se moc těším :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
22.4.12 19:21
@majkla0 píše:
@lillyccat máma mě s tím slintáním uklidnuje, že prej se nemám bát, že to ještě nic není, bude toho potom víc…no už se moc těším :mrgreen: :dance:
Majklo mamča má pravdu ešte bude toho ovela viacej,viem podla sestrinej malej,tiež už sa nato všetko teším a ako si užijeme stými našimi ratolestami :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
22.4.12 19:26
@Luciper píše:
@lillyccat to je opravdu moc šikovná, synovcovi je skoro 13 měsíců a vůbec nechce mluvit :,( , on to měl celý nějaký otočený, už uměl chodit, ale sám se neposadil. Teď běhá, ale mluví jen když má náladu a to je málo kdy. Manželovo sestřenice má sedmiměsíční holčičku a ta už sedí na nočníku :mrgreen: Našemu Martínkovi budou tři měsíce a brouká si o život :dance: a už se začíná smát i nahlas, už to není jen usměv :srdce:
Luciperko-to máš pravdu to ona šikovná je a inak troška ta ukludním tiež mam kamošku,ktorá má 16mesačného synčeka a ten ešte vobec nerozpráva,moc sa mu do toho tiež nechce a ked niečo chce,skrátka ukáže nato prstíčkom a je to,neviem ale zdá sa mi,že chlapci sú taký pohodlnejší a do ničoho sa nehrnú a na všetko majú čas,som zvedavá ako to pojde časom našemu prckovi :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
23.4.12 08:34

Ahoj děvčata,
mám dotaz…už jste stříhaly nehtíky na nožičkách? Malá má ty nehtíky furt prtaté (není tam co stříhat), ale asi se mi zdá, že ji to zarůstá :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
23.4.12 09:50

@majkla0
Ahoj Majklo, máme to stejné, má to zarostlé a zarudlé, jdu ve čtvrtek do poradny, tak se zeptám, co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí