Poradna duly
Jana Čurdová
@Kacenka020
no to moje sedmi kilový dítko není taky malinký miminko
![]()
@suricata
my jdeme ve čtvrtek tak jsem zvědavá , ale bude to přes 6kg určo ![]()
Suricatko tak to máš pravdu letí to hrozne rýchle a už to niesu tie 3-kilové miminka v perinkách ale poriadny chlapci 6-kilový ![]()
@lillyccat
to jo, mě se hrozně líbila ta miminka malušenká, ale teď když se směje a dovádí, tak je to taky bezva a to nás ještě čeká spousta krásných chvilek ![]()
Kamarádka má roční a to už mluví a chodí a sám jí, příjde mi to jako sci fi, že by ten můj malý bobeček někdy chodil.
Lilly a kolik má vlastně holčička od ségry?
@suricata píše:
@lillyccat
to jo, mě se hrozně líbila ta miminka malušenká, ale teď když se směje a dovádí, tak je to taky bezva a to nás ještě čeká spousta krásných chvilek
Kamarádka má roční a to už mluví a chodí a sám jí, příjde mi to jako sci fi, že by ten můj malý bobeček někdy chodil.
Lilly a kolik má vlastně holčička od ségry?
Je od mojho prcka o 4mesiace staršia,takže 20-teho jej bude 7mesiacov. ![]()
Je to také naše slniečko,už krásne beha v chodítku,sedí sama,stále sa smeje ked jej robíme opičky,hovorí tata-mama-dede-baba
no ked si predstavím,že to budú o chvílu robit tí naši prckovia už sa nato hrozne moc tešíííím.
Je to taká naša malá roštanda už od malička,naša mamča hovorí vždy,že ona je ako „z divokých vajec“
oproti našemu Mathiaskovi ten,že je taký kludnučký
no uvidíme ked bude mat aspon pol roka či aj on bude taký malý rošták ako jeho sesternička ![]()
@lillyccat to je opravdu moc šikovná, synovcovi je skoro 13 měsíců a vůbec nechce mluvit
, on to měl celý nějaký otočený, už uměl chodit, ale sám se neposadil. Teď běhá, ale mluví jen když má náladu a to je málo kdy. Manželovo sestřenice má sedmiměsíční holčičku a ta už sedí na nočníku
Našemu Martínkovi budou tři měsíce a brouká si o život
a už se začíná smát i nahlas, už to není jen usměv ![]()
@Kacenka020 vy teda ten vývoj berete hopem
, malej je moc šikovnej ![]()
Naše Monča se už druhý den učí pištět, ještě ji to moc nejde, ale až se ji to povede, to bude vzrůšo…aby si sousedi nemysleli, že ji nějak trápíme ![]()
Jinak nám pěkně slintá, dnes jsem ji kontrolovala dásně a žádné bouličky (zoubky) tam nemá.
@majkla0 píše:
@Kacenka020 vy teda ten vývoj berete hopem![]()
, malej je moc šikovnej
Naše Monča se už druhý den učí pištět, ještě ji to moc nejde, ale až se ji to povede, to bude vzrůšo…aby si sousedi nemysleli, že ji nějak trápíme
Jinak nám pěkně slintá, dnes jsem ji kontrolovala dásně a žádné bouličky (zoubky) tam nemá.
Ahojky majklo aj ten náš prcek poriadne slintá,tiež som si myslela,že možno zúbky ale ževraj tie mimi nestačia prehltat slinky,tak preto tak slintaju ![]()
@lillyccat máma mě s tím slintáním uklidnuje, že prej se nemám bát, že to ještě nic není, bude toho potom víc…no už se moc těším
![]()
@majkla0 píše:Majklo mamča má pravdu ešte bude toho ovela viacej,viem podla sestrinej malej,tiež už sa nato všetko teším a ako si užijeme stými našimi ratolestami
@lillyccat máma mě s tím slintáním uklidnuje, že prej se nemám bát, že to ještě nic není, bude toho potom víc…no už se moc těším![]()
@Luciper píše:Luciperko-to máš pravdu to ona šikovná je a inak troška ta ukludním tiež mam kamošku,ktorá má 16mesačného synčeka a ten ešte vobec nerozpráva,moc sa mu do toho tiež nechce a ked niečo chce,skrátka ukáže nato prstíčkom a je to,neviem ale zdá sa mi,že chlapci sú taký pohodlnejší a do ničoho sa nehrnú a na všetko majú čas,som zvedavá ako to pojde časom našemu prckovi
@lillyccat to je opravdu moc šikovná, synovcovi je skoro 13 měsíců a vůbec nechce mluvit, on to měl celý nějaký otočený, už uměl chodit, ale sám se neposadil. Teď běhá, ale mluví jen když má náladu a to je málo kdy. Manželovo sestřenice má sedmiměsíční holčičku a ta už sedí na nočníku
Našemu Martínkovi budou tři měsíce a brouká si o život
a už se začíná smát i nahlas, už to není jen usměv
Ahoj děvčata,
mám dotaz…už jste stříhaly nehtíky na nožičkách? Malá má ty nehtíky furt prtaté (není tam co stříhat), ale asi se mi zdá, že ji to zarůstá
.
@majkla0
Ahoj Majklo, máme to stejné, má to zarostlé a zarudlé, jdu ve čtvrtek do poradny, tak se zeptám, co s tím.