Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
25.2.12 09:24

majkla0
k té škytavce :
mi taky máme často škytavku někdy to necháme přejít , ale ,když se malej vzteká , že mu to vadí, tak normálně nakojím a ono ho to přejde i když ji dostane po kojení.
Jinak čajík dávám trochu každej den a střídám to jednou bylinkovej , jednou kmínovej a taky máme od bolení bříška dá se říct pokoj :cert:
a taky ho dáváme protože máme rozpustné laktobacilky…
Myslím, že troška čaje neuškodí :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
28.2.12 08:06

Ahojky holky, čtu, že dáváte čajík… A kolik? Já myslela, že se ještě nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
28.2.12 08:22
saiiimona píše:
Ahojky holky, čtu, že dáváte čajík… A kolik? Já myslela, že se ještě nemá..
:mavam: fenyklovej se může od ukončeného prvního týdne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
28.2.12 13:06

jj, já vim, ale myslela jsem, že třeba jen když jsou na UM.. A kolik jim toho čajčku dáváte? A to jim dáváte po lžičkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
28.2.12 13:37

né já dávám normálně z lahve . když je vzhůru tak ho párkrát nechávám potáhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
28.2.12 15:39

já to střídám feniklovej, dětskej bylinkovej a ten kmínovej jen trochu co vypije , někdy ho sám nechce :mrgreen:
a taky dáváme z láhve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
2.3.12 15:55

Ahoj holky,tak ako sa máte všetky a ako vaši prackovia?My zatial dobre akurát občas musím maličkému pomáhat aby sa vyprdel,tak cvičíme s nožičkami ale robí mu to dobre :mrgreen: .V utorok sme objednaní na poradnu,tak som zvedavá kolko sme pribrali a kolko narástli,no a ešte na nožičky,tak dúfam,že nebudeme davat široké balenie a bude to tak ako doteraz všetko ok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
2.3.12 18:00

Ahoj :mavam: ,
my jdeme do poradny až asi za měsíc, to nás čeká už i očkování myslím :mrgreen: . Na kyčlích jsme dopadly skvěle, už nemusíme dávat široké balení. Chtěla jsem ji ho dávat alespon na noc, ale jak zjistila, že nemá ty plíny přes den tak mi večer řvala, musela jsem ji to sundat a byl klid. Takže široké balení už nedáváme vůbec.
At Vám kontroly dopadnou co nejlépe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
2.3.12 19:44
majkla0 píše:
Ahoj :mavam: ,
my jdeme do poradny až asi za měsíc, to nás čeká už i očkování myslím :mrgreen: . Na kyčlích jsme dopadly skvěle, už nemusíme dávat široké balení. Chtěla jsem ji ho dávat alespon na noc, ale jak zjistila, že nemá ty plíny přes den tak mi večer řvala, musela jsem ji to sundat a byl klid. Takže široké balení už nedáváme vůbec.
At Vám kontroly dopadnou co nejlépe :mrgreen:

Tak super,že vám kontrola kyčlí dopadla dobre,my síce široké balenie nedávame,pretože v porodke to mal v poriadku ale uvidíme snád to bude dobre aj teraz ked pojdem s prckom v utorok na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
5.3.12 11:27

Ahoj děvčata :mavam: ,
jak se daří?
Už není tolik volného času, jak bývalo, že? :mrgreen:
Já zachvili budu kojit a pak se vypravíme ven na procházku, když je tam tak krásně slunečno :dance: .
Jak vám miminka spinkají? Odpočinete si alespon v noci?…my to máme suprový, malá jde spát v sedm večer a budí se mi kolem čtvrté-páté ráno…spíš ji budím už já s nalitým prsem :mrgreen: . A pak mi spí do osmi-devíti :dance: .
Už i pěkně žvatláme :mrgreen: , někdy mě i vyleká, když zkouší nějaké vyšší zvuky, je to sranda :mrgreen: :dance: . Nejvíce si chce samozřejmě povídat ve čtyři ráno,kdy já bych nejradši šla co nejrychleji spát po kojení :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.3.12 16:01

Ahoj :mrgreen:
Majklo závidím ti jak ti malá krásně spinká :mrgreen: , já kojím přes den po dvou a v noci po třech hodinách a půl noci prořve kvůli prdíkům. Nikdy neusíná sám, vždycky na rukách… Vypadám jak zombí, no ale dokopu se taky ven, je fakt nádherně :D
Lilly držím palce, ať jsou kyčličky v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.3.12 07:57
suricata píše:
Ahoj :mrgreen:
Majklo závidím ti jak ti malá krásně spinká :mrgreen: , já kojím přes den po dvou a v noci po třech hodinách a půl noci prořve kvůli prdíkům. Nikdy neusíná sám, vždycky na rukách… Vypadám jak zombí, no ale dokopu se taky ven, je fakt nádherně :D
Lilly držím palce, ať jsou kyčličky v pořádku.

Suricatko dakujem!A inak aj ja som mala problémy s maličkým kvoli prdíkom,skoro každý druhy den mi večer hrozne plakal ale začala som s ním vždy pred kojením alebo aj počas dna cvičit nožičkami a pomahat mu aby sa vyprdel a ozaj vždy si krasne poprdí a myslím si,že som mu tým velmi pomohla,odvtedy sme bez prdíkov a bez hrozného plaču.Inak dávam mu preventivne espumizan a striedam mu to po týždni so sab simplexom,po kupani mu vzdy premastim bruško tym pupikom,obcas davam feniklovy caj. Dufam,že vam tie prdiky rychle odídu,pretože viem aké to je a ako je človek zufaly ked nemože nijako pomoct.Inak maličký sa mi v noci budí každé 3-4hodiny a spinká dobre a cez den je viacej hore ale zasa ked ideme na prchádzku vydrží spinkat aj 5hodin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.3.12 11:17

Ahojte,
ty prdíky vám vůbec nezávidím. Jsem ráda, že se nám vyhly obloukem. Malá si spokojeně prdušká, občas u toho tlačení zrudne, málokdy se stává, že řve u tlačení, ale jde to nakonec všechno samo.
Já četla, že s prdíkama mají problémy spíše kluci, nevím proč, ale asi to tak je.
Tak vydržte, hlavně ty Suricata čím bude starší, tím to bude lepší a bude mít sílu se v klidu vyprduškat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.3.12 19:31

Ahoj holky,tak dneska sme boli v 6.týždnoch u pána doktora,všetko prebehlo v poriadku,pochválil maličkého a povedal mi,že som dobrá dojka :mrgreen: a spýtal sa ma,že či aj priatel kojí,pretože maličký váži 5020g a meria 59cm (ale to má po priatelovi,tiež bol taký papkáč a vysoký je tiež dost :lol: ).Tak vám prikladám dnešné fotky mna a nášho medvídka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.3.12 19:59

Lillyccat

To se vám teda pěkně daří :mrgreen: , malej roste jako z mlíka :D.
Sluší vám to, je nádhernej :srdce: a podle toho jaké má míry, už je to kus chlapáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí