Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
8.2.12 18:05
SmileJanny píše:
Kacenka020 píše: :mavam:
Holky my sme začli používat dudlík už v porodnici . taky chtěl pořád bejt u prsa a to jako nešlo , bych se nevyspala , tak jsem mu ho vrazila a dobrý
Dudlík jsem mu taky dávala POTAJÍ V PORODCE…Neradi to tam viděj když se dětem dávaj..

já ho po tají nedávala . malej sál už v porodce ukázkově a ta jim to bylo jedno :lol: a ikdyby měli kecy tak bych mu stejně nechala :mrgreen: díky němu jsem se tam aspoň jednu noc vyspala :D já byla tak hormonama nabitá , že jsem jen brečela , že tam nechci bejt a tak se tam nelíbilo ani jemu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
8.2.12 18:13

já jsem taky v porodnici dávala dudlík alespoň na noc ,abychom se vyspaly obě dvě -neměla jsem skoro žádný mlíko, sestřičky mi nechtěly pro Elinku dát žádnej příkrm až třetí den večer se smilovaly - tka jsem do té doby přikládala každou hodinu .Elinka brečela hlady já brečela , že nemám žádný mlíko -doma se to pak trochu zlepšilo. A dudlík dávám stále když je potřeba :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.2.12 18:52
smiskova píše:
Ahojky maminky tady je jedno krásnější miminko než druhé .Dlouho jsem tu nebyla tak si čtu samé novinky a prohlížím miminečka krásňoučká. My jsme rodili 9.1.2012 máme Elišku vážila 2950g a měřila 50cm ,je nádherná strašně hodnoučká ,v noci spinká 5hodin v kuse a přes den je 4hodiny v kuse vzhůru.Už se 4* otočila ze zad na bříško a jak pan dokotr říkal -je strašně rychlá a prý se budeme divit :))Nejvíc jsme měla strach jak miminko příjme nevlastní bráška Kubík ,ale je to nejlepší chůva na světě :) zatím se mějte a krásně rosťte JAnča

Gratulujem ku krásnej Eliške je moc-moc šikovná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.2.12 19:31

Gratuluju k Elišce :kytka: ať vám hezky roste a dělá vám jen radost.

Tak jsem včera dala dudlík, ten placatej, a malej řval jak tygr. Plive ho a šklebí se na mě. Mám pocit, že jsem prošvihla tu správnou dobu a už ho nechce.
Ale aspoň už nemám horečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.2.12 11:29
suricata píše:
Gratuluju k Elišce :kytka: ať vám hezky roste a dělá vám jen radost.Tak jsem včera dala dudlík, ten placatej, a malej řval jak tygr. Plive ho a šklebí se na mě. Mám pocit, že jsem prošvihla tu správnou dobu a už ho nechce.
Ale aspoň už nemám horečky :)

Tak to jsme na tom úplně stejně, u nás zabírá jen prso, dudlík nechce a to jsem jí zkoušela dávat hned po příchodu z porodky :-( Někdy jí to i natáhne :-( chjo, my si teda všechno užíváme s plnou parádou.. Předevčírem u nás byla záchranka, malá nemohla vůbec dýchat :-( Opět to svedli na prdíky, zdá se mě, že ty můžou úplně za všechno a nikdo nám na ně nic pořádnýho nedá, nic nezabírá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.2.12 11:51

Posílám nějaké fotečky naší malé princezny :-)Včera nám bylo už 6 týdnů, dnes jsme byli v poradně a už vážíme 4040g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.2.12 11:52
saiiimona píše:
suricata píše:
Gratuluju k Elišce :kytka: ať vám hezky roste a dělá vám jen radost.Tak jsem včera dala dudlík, ten placatej, a malej řval jak tygr. Plive ho a šklebí se na mě. Mám pocit, že jsem prošvihla tu správnou dobu a už ho nechce.
Tak to jsme na tom úplně stejně, u nás zabírá jen prso, dudlík nechce a to jsem jí zkoušela dávat hned po příchodu z porodky :-( Někdy jí to i natáhne :-( chjo, my si teda všechno užíváme s plnou parádou.. Předevčírem u nás byla záchranka, malá nemohla vůbec dýchat :-( Opět to svedli na prdíky, zdá se mě, že ty můžou úplně za všechno a nikdo nám na ně nic pořádnýho nedá, nic nezabírá..

To je hrozné, jak prdíky? dali ti nějakou zprávu pro obvoďáka? zkusila bych to řešit s dětskou lékařkou, případně si vyžádala nějaké další vyšetření, musíš být asi hrozně vyřízená, je mi to líto :hug: ale s každým dalším dnem princezna sílí a za chvíli bude určitě líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.2.12 11:56
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
To je hrozné, jak prdíky? dali ti nějakou zprávu pro obvoďáka? zkusila bych to řešit s dětskou lékařkou, případně si vyžádala nějaké další vyšetření, musíš být asi hrozně vyřízená, je mi to líto :hug: ale s každým dalším dnem princezna sílí a za chvíli bude určitě líp

U dětskýho jsme byli dneska a ten mi na to neřekl vůbec nic :-( Že třeba chtěla zatlačit a nemohla se nadechnout, ale ona ležela,byla úplně v klidu a najednou nemohla dýchat, zvedla jsem ji a šlo to a vždycky když jsem jí položila zpátky, tak se prostě nemohla nadechnout :-( Hrozný, mám teď strašný strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.2.12 12:00
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
To je hrozné, jak prdíky? dali ti nějakou zprávu pro obvoďáka? zkusila bych to řešit s dětskou lékařkou, případně si vyžádala nějaké další vyšetření, musíš být asi hrozně vyřízená, je mi to líto :hug: ale s každým dalším dnem princezna sílí a za chvíli bude určitě líp
U dětskýho jsme byli dneska a ten mi na to neřekl vůbec nic :-( Že třeba chtěla zatlačit a nemohla se nadechnout, ale ona ležela,byla úplně v klidu a najednou nemohla dýchat, zvedla jsem ji a šlo to a vždycky když jsem jí položila zpátky, tak se prostě nemohla nadechnout :-( Hrozný, mám teď strašný strach.

já nevím, příjde mi to šílené, že to nikdo neřeší, už jen to, že musíš být pološílená strachy… dali ti aspoň něco na ty prdíky? a nemáte v okolí jiného dětského, kterému bys zavolala a optala se, co si myslí jiný lékař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.2.12 12:03
saiiimona píše:
Posílám nějaké fotečky naší malé princezny :-)Včera nám bylo už 6 týdnů, dnes jsme byli v poradně a už vážíme 4040g.

Je nádherná :srdce:

jinak jste na naší porodní váze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.2.12 12:05

I mě to přijde divný, dnes budeme koupat, bylo to po koupání, mám z toho hrůzu už teď :-( Podle doktorů je všechno normální, i to, že celý dny probrečí atd… :-( No pevně doufám, že to byl ojedinělý případ, jinak už udělam někde zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.2.12 12:11
saiiimona píše:
I mě to přijde divný, dnes budeme koupat, bylo to po koupání, mám z toho hrůzu už teď :-( Podle doktorů je všechno normální, i to, že celý dny probrečí atd… :-( No pevně doufám, že to byl ojedinělý případ, jinak už udělam někde zle

Držím palce ať je malá v pohodě a ty taky.
je smutný, že se k tomu ti doktoři líp nepostaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.2.12 12:13

Pro ě je úplně všechno u těch malých dětí normální, ale ať si říká kdo co chce, není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.2.12 12:19
saiiimona píše:
Pro ě je úplně všechno u těch malých dětí normální, ale ať si říká kdo co chce, není :-(

Tak a nemáš možnost jiného doktora, naše doktorka si s náma sedla a řekla, že kluk je v pořádku, ale že chápe, že jsme vytřepaní prvorodiče a ať se ptáme a trpělivě odpovídala na naše blbé dotazy, docela nás to uklidnilo. Nedokážu si představit, že by se mi malý dusil a nikdo to neřešil, ach jo drž se Saiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.2.12 12:29

Moc děkuju, Surikatko :-) No my tohodle doktora máme od baráku pět kroků, ale ještě párkrát přijdu z poradny takhle naštvaná a změníme ho a hold budu dojíždět.. Ještě jednou se malý něco takovýho stane, tak ať si mě nepřejou, taky chápu, že jsem z něčeho třeba zbytečně moc vyděšená, ale tohle není prkotina.. A přesně.. Musej chápat, že spoustu věcí nevíme a tak se radši zeptáme, závidim Vám Vaši pediatričku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí