Poradna duly
Jana Čurdová
SmileJanny píše:Kacenka020 píše:Dudlík jsem mu taky dávala POTAJÍ V PORODCE…Neradi to tam viděj když se dětem dávaj..
Holky my sme začli používat dudlík už v porodnici . taky chtěl pořád bejt u prsa a to jako nešlo , bych se nevyspala , tak jsem mu ho vrazila a dobrý
já ho po tají nedávala . malej sál už v porodce ukázkově a ta jim to bylo jedno
a ikdyby měli kecy tak bych mu stejně nechala
díky němu jsem se tam aspoň jednu noc vyspala
já byla tak hormonama nabitá , že jsem jen brečela , že tam nechci bejt a tak se tam nelíbilo ani jemu ![]()
já jsem taky v porodnici dávala dudlík alespoň na noc ,abychom se vyspaly obě dvě -neměla jsem skoro žádný mlíko, sestřičky mi nechtěly pro Elinku dát žádnej příkrm až třetí den večer se smilovaly - tka jsem do té doby přikládala každou hodinu .Elinka brečela hlady já brečela , že nemám žádný mlíko -doma se to pak trochu zlepšilo. A dudlík dávám stále když je potřeba ![]()
smiskova píše:
Ahojky maminky tady je jedno krásnější miminko než druhé .Dlouho jsem tu nebyla tak si čtu samé novinky a prohlížím miminečka krásňoučká. My jsme rodili 9.1.2012 máme Elišku vážila 2950g a měřila 50cm ,je nádherná strašně hodnoučká ,v noci spinká 5hodin v kuse a přes den je 4hodiny v kuse vzhůru.Už se 4* otočila ze zad na bříško a jak pan dokotr říkal -je strašně rychlá a prý se budeme divitNejvíc jsme měla strach jak miminko příjme nevlastní bráška Kubík ,ale je to nejlepší chůva na světě
zatím se mějte a krásně rosťte JAnča
Gratulujem ku krásnej Eliške je moc-moc šikovná ![]()
Gratuluju k Elišce
ať vám hezky roste a dělá vám jen radost.
Tak jsem včera dala dudlík, ten placatej, a malej řval jak tygr. Plive ho a šklebí se na mě. Mám pocit, že jsem prošvihla tu správnou dobu a už ho nechce.
Ale aspoň už nemám horečky ![]()
suricata píše:
Gratuluju k Elišceať vám hezky roste a dělá vám jen radost.Tak jsem včera dala dudlík, ten placatej, a malej řval jak tygr. Plive ho a šklebí se na mě. Mám pocit, že jsem prošvihla tu správnou dobu a už ho nechce.
Ale aspoň už nemám horečky
Tak to jsme na tom úplně stejně, u nás zabírá jen prso, dudlík nechce a to jsem jí zkoušela dávat hned po příchodu z porodky
Někdy jí to i natáhne
chjo, my si teda všechno užíváme s plnou parádou.. Předevčírem u nás byla záchranka, malá nemohla vůbec dýchat
Opět to svedli na prdíky, zdá se mě, že ty můžou úplně za všechno a nikdo nám na ně nic pořádnýho nedá, nic nezabírá..
Posílám nějaké fotečky naší malé princezny
Včera nám bylo už 6 týdnů, dnes jsme byli v poradně a už vážíme 4040g.
saiiimona píše:suricata píše:Tak to jsme na tom úplně stejně, u nás zabírá jen prso, dudlík nechce a to jsem jí zkoušela dávat hned po příchodu z porodky
Gratuluju k Elišceať vám hezky roste a dělá vám jen radost.Tak jsem včera dala dudlík, ten placatej, a malej řval jak tygr. Plive ho a šklebí se na mě. Mám pocit, že jsem prošvihla tu správnou dobu a už ho nechce.
Ale aspoň už nemám horečkyNěkdy jí to i natáhne
chjo, my si teda všechno užíváme s plnou parádou.. Předevčírem u nás byla záchranka, malá nemohla vůbec dýchat
Opět to svedli na prdíky, zdá se mě, že ty můžou úplně za všechno a nikdo nám na ně nic pořádnýho nedá, nic nezabírá..
To je hrozné, jak prdíky? dali ti nějakou zprávu pro obvoďáka? zkusila bych to řešit s dětskou lékařkou, případně si vyžádala nějaké další vyšetření, musíš být asi hrozně vyřízená, je mi to líto
ale s každým dalším dnem princezna sílí a za chvíli bude určitě líp
suricata píše:saiiimona píše:To je hrozné, jak prdíky? dali ti nějakou zprávu pro obvoďáka? zkusila bych to řešit s dětskou lékařkou, případně si vyžádala nějaké další vyšetření, musíš být asi hrozně vyřízená, je mi to lítosuricata píše:Tak to jsme na tom úplně stejně, u nás zabírá jen prso, dudlík nechce a to jsem jí zkoušela dávat hned po příchodu z porodky
U dětskýho jsme byli dneska a ten mi na to neřekl vůbec nic
Že třeba chtěla zatlačit a nemohla se nadechnout, ale ona ležela,byla úplně v klidu a najednou nemohla dýchat, zvedla jsem ji a šlo to a vždycky když jsem jí položila zpátky, tak se prostě nemohla nadechnout
Hrozný, mám teď strašný strach.
saiiimona píše:suricata píše:U dětskýho jsme byli dneska a ten mi na to neřekl vůbec nicsaiiimona píše:To je hrozné, jak prdíky? dali ti nějakou zprávu pro obvoďáka? zkusila bych to řešit s dětskou lékařkou, případně si vyžádala nějaké další vyšetření, musíš být asi hrozně vyřízená, je mi to lítosuricata píše:Tak to jsme na tom úplně stejně, u nás zabírá jen prso, dudlík nechce a to jsem jí zkoušela dávat hned po příchodu z porodky
Že třeba chtěla zatlačit a nemohla se nadechnout, ale ona ležela,byla úplně v klidu a najednou nemohla dýchat, zvedla jsem ji a šlo to a vždycky když jsem jí položila zpátky, tak se prostě nemohla nadechnout
Hrozný, mám teď strašný strach.
já nevím, příjde mi to šílené, že to nikdo neřeší, už jen to, že musíš být pološílená strachy… dali ti aspoň něco na ty prdíky? a nemáte v okolí jiného dětského, kterému bys zavolala a optala se, co si myslí jiný lékař?
saiiimona píše:
Posílám nějaké fotečky naší malé princeznyVčera nám bylo už 6 týdnů, dnes jsme byli v poradně a už vážíme 4040g.
Je nádherná ![]()
jinak jste na naší porodní váze ![]()
I mě to přijde divný, dnes budeme koupat, bylo to po koupání, mám z toho hrůzu už teď
Podle doktorů je všechno normální, i to, že celý dny probrečí atd…
No pevně doufám, že to byl ojedinělý případ, jinak už udělam někde zle
saiiimona píše:
I mě to přijde divný, dnes budeme koupat, bylo to po koupání, mám z toho hrůzu už teďPodle doktorů je všechno normální, i to, že celý dny probrečí atd…
No pevně doufám, že to byl ojedinělý případ, jinak už udělam někde zle
Držím palce ať je malá v pohodě a ty taky.
je smutný, že se k tomu ti doktoři líp nepostaví
Pro ě je úplně všechno u těch malých dětí normální, ale ať si říká kdo co chce, není ![]()
saiiimona píše:
Pro ě je úplně všechno u těch malých dětí normální, ale ať si říká kdo co chce, není
Tak a nemáš možnost jiného doktora, naše doktorka si s náma sedla a řekla, že kluk je v pořádku, ale že chápe, že jsme vytřepaní prvorodiče a ať se ptáme a trpělivě odpovídala na naše blbé dotazy, docela nás to uklidnilo. Nedokážu si představit, že by se mi malý dusil a nikdo to neřešil, ach jo drž se Saiii
Moc děkuju, Surikatko
No my tohodle doktora máme od baráku pět kroků, ale ještě párkrát přijdu z poradny takhle naštvaná a změníme ho a hold budu dojíždět.. Ještě jednou se malý něco takovýho stane, tak ať si mě nepřejou, taky chápu, že jsem z něčeho třeba zbytečně moc vyděšená, ale tohle není prkotina.. A přesně.. Musej chápat, že spoustu věcí nevíme a tak se radši zeptáme, závidim Vám Vaši pediatričku..