Poradna duly
Jana Čurdová
lillyccat píše:
Jééé,tak to si mala super porod
Gratulujem k Matýskovi a želám vám vela-vela zdravíčka![]()
děkuju. jo porod byl fakt rychlej a docela v pohodě…
paola white: gratulujeme vam
, ten porod ti teda závidím
.
Tak at vam Matysek dela jen samou radost
a jste zdravi
suricata píše:
Ahoj maminky, tak se taky konečně hlásím, měli jsme těžký porod, spousta komplikací, ale naštěstí je malý v pořádku, ten se hned oklepal a dělá mi jen radost, je zdravý a to je hlavní, já jsem na tom trochu hůř, ale dávám se dohromady.
A mimochodem ten můj malý, byl největší v porodceměl 4035g.
Mít miminko je ten nejkrásnější pocit na světě, vydržela bych se na něj dívat hodiny.
Tak ať vám dělají prcci jen radost a hodně sil
Velká gratulace k miminku
to se nedivím, že sis dala, páni 4035g, ale aspoň je silnej a zdravej ![]()
paola white píše:
Tak hlásím že Matýsek se narodil 27.1. v 1:08 v porodnici jsem byla od 10:00 ale na běže poradně z té už jsem šla rovnou na sál. do 21:00 byli bolsti naprosto v pohodě od 21 do půlnoci to bylo trochu horší, ale pořád se to dalo vydržet. o půlnoci mi píchli vodu a za hodinu byl Máťa na světě. nejsem ani natržená ani nastřižená a porod byl bez jakýchkoliv léků. nestihli jsme ani epidurál
Taky se přidávám ke gratulacím ![]()
Děkuju za blahopřání
a blahopřeju Paole, ať ti krásně prospívá a dělá ti jen samou radost ![]()
Ahoj holky,
hlásím úspěch v koupání, včera jsme teda nakrmily, počkaly tak půl hodinky, napustili jsme jí víc teplé vody a ta byla hodnoučká. Doufám, že už nám to tak zůstane
.
majkla0 píše:
Ahoj holky,
hlásím úspěch v koupání, včera jsme teda nakrmily, počkaly tak půl hodinky, napustili jsme jí víc teplé vody a ta byla hodnoučká. Doufám, že už nám to tak zůstane.
Tak to gratulujem,snád vám to vydrží ![]()
majkla0 píše:
Ahoj holky,
hlásím úspěch v koupání, včera jsme teda nakrmily, počkaly tak půl hodinky, napustili jsme jí víc teplé vody a ta byla hodnoučká. Doufám, že už nám to tak zůstane.
my koupeme každý den. teda ale před krmením. a musím říct že je Maťulda hodnej
suricata:to je taaaak krasny ![]()
ja tu nasi princeznu bohuzel nestihnu nikdy vyfotit, kdyz se směje.