Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
1.2.12 17:44

Suricata

Moc gratulujeme :hug: :srdce: , hlavně at je malý zdravý a ty se rychle hojíš :kytka: .
Váhu máte teda opravdu velkou :mrgreen: , to se muselo těžko rodit. Ale hlavně,že jste v pořádku oba dva :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.2.12 17:48

Ted už jsme tu jen maminky se svými ratolestmi :srdce: .

Holky dotaz, jak to máte s koupáním? Nám u toho malá pořád řve (ječí). Dneska zkusíme dát více vody, možná i o stupínek teplejší (39°C). Koupeme ob den, chtěla bych každý den, ale přítel by ji nekoupal snad vůbec, když tak pořád ječí.
Máme vaničku a do ní dávám molitanovou podložku a plínku. Nějaké rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
1.2.12 18:14
suricata píše:
Ahoj maminky, tak se taky konečně hlásím, měli jsme těžký porod, spousta komplikací, ale naštěstí je malý v pořádku, ten se hned oklepal a dělá mi jen radost, je zdravý a to je hlavní, já jsem na tom trochu hůř, ale dávám se dohromady.
A mimochodem ten můj malý, byl největší v porodce :mrgreen: měl 4035g.
Mít miminko je ten nejkrásnější pocit na světě, vydržela bych se na něj dívat hodiny.
Tak ať vám dělají prcci jen radost a hodně sil :hug:

Ahojky suricatko,moc blahoželám k prckovi :kytka:
Hlavne,že ste obidvaja zdravučký a v poriadku,pretože to je to najdoležitejšie.Už to máš za sebou a neboj bude to všetko v poriadku a ty sa dáš brzo dohromady. Želám vám obom vela-vela zdravíčka a síl :hug:
Maličký nech ti robí len a len radost a ty sa drž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.2.12 18:23
majkla0 píše:
Ted už jsme tu jen maminky se svými ratolestmi :srdce: .Holky dotaz, jak to máte s koupáním? Nám u toho malá pořád řve (ječí). Dneska zkusíme dát více vody, možná i o stupínek teplejší (39°C). Koupeme ob den, chtěla bych každý den, ale přítel by ji nekoupal snad vůbec, když tak pořád ječí.
Máme vaničku a do ní dávám molitanovou podložku a plínku. Nějaké rady?

na to asi rady moc nesou , Kuba nám u toho taky brečí . to je prý ze začátku normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
1.2.12 18:24

Majkla

Ahojky,tak mi to máme s kúpaním dobré,vo vaničke máme zabudovaný už teplomer,maličký sa rád kúpe tak naštastie je to dobré,v porodke ked sme boli tak tam ešte bulil ked sme ho kupali ale ked sme prišli domov,tak ako keby utalo a zapáčilo sa mu to (znamenie vodnár-to by aj sedelo na malého vodníčka).Inak kúpeme ho každý den,doktor povedal,že by sme ho mali kupat každý den a len čistou vodou bez mydla,inak by som ho možno kupala každý druhý den ale vždy ked ho okupem tak nám spokojne a bez problémov zaspinká a spinká dlho.Inak nepoužívam nič,kúpem ho tak,že si ho držím v lavej ruke a pravou umývam bez podložky a bez plínky.Sestrinu maličkú som tak kúpala,tak som si podložku ani nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.2.12 18:27

my teda koupeme ob den a s mýdlem od firmy Jonson"s . ale ten den co nekoupu tak ho otřu a pak klasicky mažu olejíčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
2.2.12 10:28

ahojky holky ty prdíky jsou fakt strašný taky nám nic nezabírá a taky je to nejhorší na noc a kolem 2-4 ráno
včera jsme koupili rektální trubičku a plyny odcházely, ale klid jen chvilku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
2.2.12 12:06

Tak to mě mrzí, ale hlavně, že už to máte za sebou a už bude určitě jen a jen dobře, Tvůj malej má porodní váhu na který my ještě ani v 5 týdnech nejsme :-) Přeju hlavně zdravíčko oběma!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
2.2.12 12:11
majkla0 píše:
Ted už jsme tu jen maminky se svými ratolestmi :srdce: .Holky dotaz, jak to máte s koupáním? Nám u toho malá pořád řve (ječí). Dneska zkusíme dát více vody, možná i o stupínek teplejší (39°C). Koupeme ob den, chtěla bych každý den, ale přítel by ji nekoupal snad vůbec, když tak pořád ječí.
Máme vaničku a do ní dávám molitanovou podložku a plínku. Nějaké rady?

Taky máme problém to vychytat, nekoupeš ji třeba hladovou? Já ze začátku jo a řvala jak tur, ale teď už to děláme trochu jinak a ve vodě je většinou klidná, včera už i u masírování a mazání byla klidná, huráá, taky koupeme obden, klidně byh koupala každý den, kvůli nějakýmu režimu, ale asi ať si nejdřív zvykne, jak Vy to děláte? My nakrmíme a tak za hoďku a půl jdeme koupat a pak zas krmíme. Prdíky máme skoro každej den, spí za den třeba půl hoďky.. :-( jinak pořád brečí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
2.2.12 12:55

saiiimona
tak to máte podobnýý jako mi , když malej spí je to zázrak a hlavně, zvykl si na ruce a tak by prospal celej den :cert: jinak spí chvilkua musíme se mu pořád věnovat nebo brečí kvůli bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
2.2.12 12:56

jinak mi většinou taky nakrmíme a tak za půl hoďky jdeme koupat , malej je ve vodě rád :*
někdy usíná už při masírování , tak pak chvilku spí , jindy jdem krmit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
2.2.12 14:45

My jsme ji koupali po jídle, samozřejmě ne hned, to řvala. Pak to viděly babičky a říkaly, že se má koupat před jídlem, že pak bude líp jíst…to je jasný, když má hlad už předtím.
Včera jsme zkoušeli víc vody a teplejší, před jídlem. Řvala, ale už ne tak moc jako předtím. Pak jsem ji otočila na bříško, abych ji umyla zádička a prdýlku a bylo po pláči…asi se ji líbilo, že v té vodě klečela.
No příště to zkusíme zase jinak s tím krmením…nakrmím ju nejdřív, nechám půl hodky nebo hodku odpočinout a půjdeme koupat, jak říkáte :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.2.12 16:24
suricata píše:
Ahoj maminky, tak se taky konečně hlásím, měli jsme těžký porod, spousta komplikací, ale naštěstí je malý v pořádku, ten se hned oklepal a dělá mi jen radost, je zdravý a to je hlavní, já jsem na tom trochu hůř, ale dávám se dohromady.
A mimochodem ten můj malý, byl největší v porodce :mrgreen: měl 4035g.
Mít miminko je ten nejkrásnější pocit na světě, vydržela bych se na něj dívat hodiny.
Tak ať vám dělají prcci jen radost a hodně sil :hug:
Gratuluju :)
Mimochodem neměla si mít holčičku? :) Jaký jméno si dala? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.2.12 17:20

Tak hlásím že Matýsek se narodil 27.1. v 1:08 v porodnici jsem byla od 10:00 ale na běže poradně z té už jsem šla rovnou na sál. do 21:00 byli bolsti naprosto v pohodě od 21 do půlnoci to bylo trochu horší, ale pořád se to dalo vydržet. o půlnoci mi píchli vodu a za hodinu byl Máťa na světě. nejsem ani natržená ani nastřižená a porod byl bez jakýchkoliv léků. nestihli jsme ani epidurál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
2.2.12 17:34
paola white píše:
Tak hlásím že Matýsek se narodil 27.1. v 1:08 v porodnici jsem byla od 10:00 ale na běže poradně z té už jsem šla rovnou na sál. do 21:00 byli bolsti naprosto v pohodě od 21 do půlnoci to bylo trochu horší, ale pořád se to dalo vydržet. o půlnoci mi píchli vodu a za hodinu byl Máťa na světě. nejsem ani natržená ani nastřižená a porod byl bez jakýchkoliv léků. nestihli jsme ani epidurál :)

Jééé,tak to si mala super porod :palec:
Gratulujem k Matýskovi a želám vám vela-vela zdravíčka :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí