Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
,
nějak se nám tu zastavil čas
.
Jak jsme na tom
, už jsme tu maminky, nebo ještě těhulky ![]()
My dneska měli luxusní noc, Monča se vzbudila 2× po 4 hodinách
. Ale iluze si nedělám, některou noc nám to určitě vrátí
. Akorát jsem za ty 4 hodiny měla nalitý prso k prasknutí
.
Suricata: jak ti dopadla kontrola? pokud už si nám teda neporodila ![]()
Malá se mi trochu opupínkovala, má to na tvářičce a vypadá to jako malý bédarci. Ale pomalu ji to mizí, maminka si totiž dala mandarinku, dokonce dvě, tak někde se to projevit muselo
.
Jak vám holky mimísci přibírají? My 5.den měly váhu 2950g a 19.den 3250g…doktorka nic neříkala, ale zdá se mi to nějak málo, jestli ji nemám nutit do jídla. A za těch 14 dní nám vyrostla o 3 cm
.
Ahojky holky vůbec to tu nestíhám číst není absolutně čas , malej si jaksi zvykl na ruky a jen u mě
je to děs a když chvilku spí tak rychle uvařit a něcoo uklidit je to mazec
jinak na 1. kontrole u dětského nám pan doktor řekl , že jsme rekordmani za 2 týdny jsme přibrali 950 g a to prý mimi přibírají 200g za týden ![]()
včera jsme vážili a máme 3500g a měříme 51 cm
dohnali jsme to z těch 2140g ,44 cm rychle než jsem čekala
Tak ať se vám všem daří ![]()
Maminkám pěvné nervy
Lepší je nevědět kdy to přijde … Já nevěděla taky jestli jedu jen s poslíčkama..Pak když jsem viděla,že mi dávaj náramek se jménem aby věděli pak ke komu mimi patří tak jsem věděla,že už neuteču a začla jsem nervovat. ještě,že tam semnou byl manžel…
Ahojky holky,tak sa hlásim po dlhých 5 dnoch. ![]()
22.1.2012 o 19:23hod. sa nám narodil syn Mathias (3400g-52cm)
![]()
lillyccat píše:GRATULUJI
Ahojky holky,tak sa hlásim po dlhých 5 dnoch.
22.1.2012 o 19:23hod. sa nám narodil syn Mathias (3400g-52cm)![]()
majkla0 píše:lillyccat píše:GRATULUJI
![]()
Dakujeme ![]()
lillyccat: je moc krasnej a takovej malinkej
, ja uz ani nevím, jak byla ta nase prdelka malinkata, roste mi pred očima a uz musime vyřazovat i některé obleceni. Jak probíhal porod?
Tak niečo z porodu: V nedelu ráno o 00:30hod.som sa necítila dobre a mala som pravidelne bolesti,tak som si myslela,že už.Zobudila som priatela a jeli sme do porodky,prišli sme tam,doktorka ma skontrolovala a povedala mi,že zatial to nevyzerá na porod,že to sú len poslíčky ale,že si ma tam nechá,že uvidíme do rána či sa to rozbehne alebo nie,no a samozrejme,že rozbehlo ale pomaly som sa otvárala.Tak aby sme to popohnali chodila som do sprchy,asistentka mi napustila vanu,do ktorej mi nakapala nejaký olejík,zapla hudbu a ešte mi priniesla balon aby som si zacvičila.Počas toho ma chodili kontrolovat a naozaj som sa začala otvárat,potom mi asistentka kazala aby som zavolala priatelovi,že nech príde.No a ako prišiel vtedy už mi nastali tie silné neznesitelné kontrakcie,ktoré trvaly od 13:30hod.do porodu (t.j.19:20hod.),velmi mi inak pomáhal,stále ma podporoval a snažil sa ako sa len dalo,ked som niečo potrebovala,potom som sa ho pýtala aký mal z toho pocit,povedal mi,že sa trapil somnou pri tych bolestiach a chcel už íst doktorke vynadat,že ma len tak nechávajú a nič nerobia ale vysvetlila som mu,že to tak bohužial je a oni stým nič neurobia,že to nieje ich vina,že to sa musí maličkému chciet
.Inak potom už to išlo ako po masle,prišla asistentka,skontrolovala ma a povedala,že ide sa rodit.Tak sa tam všetci zbehli,3krát som zatlačila a maličkého som už mala na sebe.Priatel si prestrihol pupečnú šnúru a všetko zvládol super
.
lillyccat píše:
Veliká gratulace k miminku
hlavně vám přeju zdravíčko, to je nejdůležitější ![]()
suricata píše:paola white píše:já zátku nemám dva týdny, otevřená jsem na 2cm, čípek měkký, jen mi chybí ty kontrakce, navíc chtějí vyvolávat, z toho mám strach, se klepu jak ratlík…
já na prd. od 36tt mám poslíčky jak prase. hodně bolí a sprcha nepomáhá. na každý kontrole mi doktorka slíbí že do příště už to určitě přijde a prd. minulý týden mi dokonce udělala hamiltona, odešla zátka, nastoupili kontrakce, ale do rána všechno přešlo…
To musí být síla mít furt bolesti, který k ničemu furt nevedou, to ti nezávidím, zkoušíš to nějak podpořit? Já mám předepsaný sex a procházkyne že by to pomáhalo, ale je to příjemný
Ahoj Suri, to máš to samé co jsem měla já, otevřená na 2 cm, čípek měkký jen ty kontrakce, ale neboj ono to přijde ani nebudeš vědet jak, třeba jako nám, maličký si určitě rozmyslí přijít na svět bez vyvolání a půjde sám dobrovolně ven
SEx mi moc nepomohl
maličkýmu je holt u tebe dobře jako Terezce u mě
ale neboj brzo už bude venku a budete si spolu užívat ty krásné dny
přeju ti aby porod proběhl co nejrychleji a aby jsi moc dlouho netrpěla ![]()
lillyccat píše:Gratuluju..Je roztomilej …