Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
7.3.12 10:27

Lilly jsi nádherná maminka a máš krásného kluka ;) moc vám to sluší.

Jinak na ty prdíky jsem zkusila snad všechno, teď už jen doufám, že to brzy přejde. Po každé probděné noci mám chuť ho narvat do babyboxu, abych se vyspala a pak stačí, aby se na mě jednou usmál a jsem zas jeho :mrgreen:

Tak ať nám děti dělají jen radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.3.12 21:30

Ahoj holky,
nebyla jste některá náhodou na veletrhu v Brně? Jmenuje se to :pro děti:.
Já jen o tom četla, snad nikdy jsem na veletrhu nebyla. To se tam ty vystavené věcičky zkoušejí a dají se tam i hned koupit?
Objednala jsem si totiž přes net od Babypointu lehátko pro mimi a volali mi zpět, že se doba doručení prodlouží, protože je ten veletrh. Tak budto tam měli všechny lehátka, abyy je prodali, nebo nevím.
A jak vám to jinak klape? My jsme ted měly tak trochu krizi s mlékem. Musela jsem prsa úplně odsát a hodně piju, abych zvýšila tvorbu. Malá mi jedla na jedno kojení z obou prs, jedno ji nestačilo. Zdá se, že mi to odsátí pomohlo, ted už zase jí jen z jednoho :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.3.12 21:43

Ahoj Majklo, ještě zkus prsa nahřívat a pít kojící čaj, mělo by to taky podpořit tvorbu mléka, já mám opačný problém :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.3.12 22:02

Suricata: děkuji, určitě to zkusím :hug:
ještě se teda zeptám, když mi malá spí v noci 7 hodin v kuse, mám si to mléko odstříkat po 3 hodinách, nebo to nechat být…prsa mám stračně nalitá pouze v noci (nebolí to). Pak ji nakojím, až se vzbudí, to se mi vyprázdní jedno prso a na druhý buzení mi vyprázdní druhý prso. No a přes den jsme právě zápasily, jak jsem psala výše. Ale jak jsem psala, lepší se to :mrgreen: .
Ještě mě napadlo, že by měla růstový spurt, ale ten je až ve 3 měsících, nebo může být i dřív? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.3.12 22:59

Jestli vstaneš, tak odstříkej, protože čím častěji odstříkáváš, tím víc mlíka se ti udělá, ale upravit se to může až za dva tři dny, já myslím, že spurt může být i mimo tyhle termíny, já musela kojit, co hodinu, když měl ten spurt v šesti týdnech, byl furt u prsu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
17.3.12 20:12

Dobrý vecer maminky :)
to uz sem vůbec nechodíte? Vím, ze neni toho casu pri starosti o ty nase zlaticka :).
Uz jste byli nekdo na očkování? Meli jste nejake vedlejší účinky? Nas to teprve ceka, tak se prave nejvice hrozim tech vedlejších účinků.
Dneska jste si urcite vsechny uzily pekny slunecny den venku :D, pocasi úplně kricelo, at jdeme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
17.3.12 21:07

Ahojky majklo :mavam: ,
ja sem moc nechodim,občas sa pozriem či nieje niečo nové či tu náhodou niektorá z vás nepíše ale už dlho tu nikto neprispel,vieš behám okolo maličkého tak nieje vela času posedávat na nete.Inak čo sa týka maličkého tak my máme ešte na očkovanie čas ale tiež nas to čaká v 3.mesiaci,tak som zvedavá čo prcek,inak sestrina maličká ked ju očkovali,tak skoro cely den prespinkala :) ale inak žiadne vedlajšie účinky nemala.
Včera a dneska bolo naozaj nádherne teplúčko s Mathiaskom sme boli vonku 4hodiny a mala som toho už dost aj s priatelom ale verím tomu,že prcek by sa ešte vozil dalšie 4hodiny :mrgreen: .Konečne sa nám otepluje :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
18.3.12 14:14

:mavam: ahojky to mi máme už 1. očkování dávno za sebou teď 9.4. jdem na 2. :cert: Malej si poplakal ale jinak byl statečnej :oops:
a vedlejší účinky asi po 4.dnu nám skoro celý 3 dny plakal :,( tak bolestivě furt chtěl být jen na rukách , ale že by jsme dostali teplotky nebo tak něco to nee :*
tak snad vaše 1. očkování bude taky O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.3.12 17:36

Ahoj holky, tak ten můj kluk ušatý roste jako z vody a je děsně šikovný, pěkně pase koníčky a je moc rád v kočárku, jinak nás prdíky potrápí už jen obden, takže se i někdy vyspíme :)
Já se chci domluvit s doktorkou, abychom očkovali co nejpozději to půjde, příjde mi ještě moc malinký…
Tak ať vám dělají koblížci samou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.3.12 21:04

Ahoj holky,posielam vám najnovšie a dneska fotené fotky nášho prcka Mathiaska.Mohli by ste poslat aj vy tie vaše milé malé stvorenia čo máte doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
22.3.12 19:51

Ahojky. Taky posílám fotky toho našeho pokládka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.3.12 06:59
@paola white píše:
Ahojky. Taky posílám fotky toho našeho pokládka.

Ahojky Paoli,Matýsek nádherný a tá fotka kde sa smeje nemá chybičku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.3.12 16:11

díky to jeden z mála okamžiků kdy se směje. většinou spíš ječí. a co Mathias? je hodné mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.3.12 10:35
@paola white píše:
díky to jeden z mála okamžiků kdy se směje. většinou spíš ječí. a co Mathias? je hodné mimi?

Ja sa tiež snažím ho vždy odfotit ako sa na mna usmieva ale ešte som to nikdy nestihla alebo bola fotka rozmazaná je to nádherné ked sa sním rozprávaš a on sa na teba usmieva,náš prcek sa ešte nahlas nesmeje,zatial sa len usmieva :)
Inak maličký je hodný,ten prvý mesiac bol aj s občasnými prdíkami ale inak je taký kludnučký,dokonca túto noc mi už spinkal od 20hod.až do rána do 4hod.,tak uvidíme či bol len taký unavený alebo to zopakuje aj túto noc,no uvidí sa :mrgreen: .A vy ako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.3.12 12:18

no Matýsek je bohužel dost vzteklý. pořád poplakává nebo křičí, hlavně večer. na prdíky trpěl hrozně, ale už se to zlepšuje tak snad už ho přejde brzy i ten vztek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí