Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
20.12.11 20:20
Ivetí píše:
ahoj holky, jak je to s tou rýhou na bříšku, musí jí mít každý?? zapomněla jsem se na to v poradně zeptat :oops: jinak taky dnes kontrola, malá ani neklesá dolů, takže to určitě na porod nevypadá :-) na 37tt vážíme 2600g, musí ještě dorůst srdíčko naše :srdce:

ahojky,ja tu rýhu na bríšku mám ale sestra moja ked bola tehotná tak tá ju nemala,tak asi každá ju nemusí mat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
20.12.11 20:46

rýha na břísku se dělá jak komu, já ji mám… od spoda k pupíku a od pupíku nahoru je asi o 1 cm vedle, tak to vypadá trochu divně :mrgreen: , že není úplně souvislá
lillyccat: držím na zítra palečky a pak dej hned vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.12.11 13:58
majkla0 píše:
rýha na břísku se dělá jak komu, já ji mám… od spoda k pupíku a od pupíku nahoru je asi o 1 cm vedle, tak to vypadá trochu divně :mrgreen: , že není úplně souvislá
lillyccat: držím na zítra palečky a pak dej hned vědět :palec:

dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.12.11 14:06

Ahoj holky,tak kontrola dopadla super,máme za sebou KTG,ktoré dopadlo na výbornú,prcek nedáva žiadny náznak toho,že by sa chcel poponáhlat na tento svet,takže počítam,že termín porodu bude sediet tak ako mám napísaný v prukazke ;)
Inak čo sa týka tej bolesti v podbrušku,doktorka to kontrolovala a všetko je v poriadku,len mi kázala viac odpočívat a určite už sa nemám chystat na dalšie dlhšie prechádzky,povedala,že to mám presilené inak všetko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
21.12.11 15:00

Uff jsem ráda, že jsi v pořádku, tak se opatruj a ať tě ty bolesti brzo přejdou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
21.12.11 15:45

lillyccat

:palec: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.12.11 15:52

Dakujem vám holky,je to od vás milé :hug:
Budem na seba viac opatrná a už len odpočívat a naberat sily na ten náš vytúžený 16.leden :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
21.12.11 17:48

lillyccat :dance: no super ,hlavně ,že jste v pořádku
Jinak mi za sebou máme dnes taky kontrolu poslední u pana doktora apříští týden už jeden do porodky.
u nás taky vše v pořádky dnes proběhl i ultrazvuk tak jsem po dlouhé době viděla prcka :srdce: a ozvy si dnes poslechl i přítel :* vše o.k. tak už se těším na vyšetření do porodky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.12.11 19:15
Markuška píše:
lillyccat :dance: no super ,hlavně ,že jste v pořádku
Jinak mi za sebou máme dnes taky kontrolu poslední u pana doktora apříští týden už jeden do porodky.
u nás taky vše v pořádky dnes proběhl i ultrazvuk tak jsem po dlouhé době viděla prcka :srdce: a ozvy si dnes poslechl i přítel :* vše o.k. tak už se těším na vyšetření do porodky…

Dakujem a tebe gratulujem k dobrým správam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
21.12.11 20:36

markuška

a jdeš do toho Šternberka?…kdy?…třeba se uvidíme :mrgreen:
se mnou na další kontrolu jede i přítel, tak poprvé uslyší na tom KTG srdíčko :srdce: , už se taky těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
22.12.11 10:37

majkla0 ahojky ještě nevím vidím to tak na úterý nebo středu asi ještě fakt nevím :oops: a ty jedeš kdy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
22.12.11 11:12

markuška

My jsme objednaní na úterý v 10:00, tak doufám, že tentokrát to bude rychlejší než minule :mrgreen: . No však uvidíš, třeba se tam potkáme, stejně se nepoznáme :mrgreen: , tak kdyby na tebe někdo blbě čučel možná to budu já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.12.11 11:44

Ahojky holky, tak jak se všichni máte? Stále 2 v 1??? :-) Lillyccat, jsem ráda, že je vše v pořádku, tak se hlavně šetři, ju?
Jinak, já jsem včera byla na pohotovosti, můj dr. má dovolenou, venku jsem sebou řízla a měla jsem o malou hrozný strach. Nejdřív jsem nevěděla, jestli jet, ale byla jsem strašně nervní, tak jsem radši jela a naštěstí vše v pořádku, pořádně mě vyšetřili, malá váží 3090g a jsem otevřená na 2 prsty. Dnes mě dokonce nejspíš začla odcházet hlenová zátka.. Malá je v naprostým pořádku a za ten klid to stálo, že jsem tam jela. Jinak bych se tady klepala jak ratlik ještě teď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
22.12.11 12:01

saiiimona

Zrovna včera i dnes jsem na tebe myslela, jestli už náhodou nerodíš…dlouho jsi nic nenapsala :mrgreen: . Hlavně, že jste obě v pořádku :hug: .
My stále 2v1, uvidíme, co nám řeknou v úterý :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.12.11 12:02

No já teď na PC moc nechodím, pže nám hrozně blbne, takže je to o nervy, ale už jsem se na Vás muse¨la zase juknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí