Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
14.12.11 10:02

Ahojky holky, tak hlásím, že včerejší poradna dopadla dobře, malá je naštěstí v pořádku, já taky a k porodu se ještě nechystáme :-( Tak trochu jsem doufala, že už jo. 17 dní do termínu, je hrozný jak to uteklo. Taky se tak strašně těšíte? Už bych jí chtěla vidět a držet v náručí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
14.12.11 10:35

Jsem táda, že jste obě v pořádku :hug:
a máš pravdu, strašně to uteklo, ale teď už se to nějak vleče, taky už se nemůžu dočkat, jsem zvědavá, jak to naše miminko bude vypadat a těším se, až ho budu chovat a až si ho přivezu domů, jééé já se snad nedočkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.12.11 10:40

Tak to jsme na tom úplně stejně, moje slova!!! Pořád si představuju jak asi bude vypadat, jak si jí přivezeme domů, jak bude spinkat ve svý postýlce… Já už chciii!!! Dneska se mi o tom zase zdálo..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
14.12.11 10:46

Jo tak já do košíku uložila plyšáka, kterého jsem před tím pečlivě oblékla do dupaček a pak mě přistihl manžel a koukal na mě jak na blázna :mrgreen:

už mi z toho hrabe, ale fakt se nemůžu dočkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.12.11 10:48

:-D A tak jste koupili košíček? My máme půjčený ten starší, ale účel splní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
14.12.11 10:52

Jo, zatím nemáme postýlku, tak máme ten košík, je nádherný, už v něm vidím to naše roztomilé miminko :srdce:
starší je lepší, že víc křoupe, prý to mrňousci milují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.12.11 10:56

Jsem na to zvědavá, mě šlo hlavně o to mít ze začátku malou u postele… :-) Postýlka se nám do ložnice nevejde.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
14.12.11 11:01

Ahoj :mavam: ,
Saiii: :palec: to je dobře, že jste v pořádku.
Mně se dnes zdálo, že jsem jela na kontrolu do porodky, samozřejmě si mě tam nechaly, daly mě na pokoj s asi 10 maminama v očekávání. Sami jsme si tam vařily a umývaly nádobí. A sestřičky mi zkoumaly bříško, že takhle rodit nemůžu, že je malá hlavou dolů, ale že takhle to prostě nepůjde…pak jsem se naštěstí probudila.....nechci aby se mi o tom zdálo, vždyt mi z toho ještě hrábne 8o .
Jen když myslím na porod, chce se mi bulet (no hormony), ne proto, že bych se bála, ale štěstím…už se taky moc těšíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
14.12.11 11:01

To já chci taky, ještě chci do ložnice přebalovací pult, doufám, že se manžel nepřestěhuje na gauč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
14.12.11 11:03

Jééé Majklo, to jsem ráda, že v noci nerodím sama… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.12.11 11:07
majkla0 píše:
Ahoj :mavam: ,
Saiii: :palec: to je dobře, že jste v pořádku.
Mně se dnes zdálo, že jsem jela na kontrolu do porodky, samozřejmě si mě tam nechaly, daly mě na pokoj s asi 10 maminama v očekávání. Sami jsme si tam vařily a umývaly nádobí. A sestřičky mi zkoumaly bříško, že takhle rodit nemůžu, že je malá hlavou dolů, ale že takhle to prostě nepůjde…pak jsem se naštěstí probudila.....nechci aby se mi o tom zdálo, vždyt mi z toho ještě hrábne 8o .
Jen když myslím na porod, chce se mi bulet (no hormony), ne proto, že bych se bála, ale štěstím…už se taky moc těšíme :srdce:

Tak tohle je moc hezký :-) U mě ve snu dnes malá, když jsme jí přivezli domů, byla malá jako náš pejsek, máme čivavu - mini :-) A jak si spolu holky rozumněly:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
14.12.11 11:10

Kdyby ty sny byly ale taky trochu normální :mrgreen: .
My máme postýlku u postele a přebalovák mám v dětském pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.12.11 11:14

To jo, někdy to jsou opravdu výplody, když jsem jí minule porodila, tak na mě hned začla mluvitů… Kde se vždycky takovýhle věci v tý hlavě berou, to teda nechápu!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
14.12.11 11:21

No vidím holky,že mávate dost často sny o vašich miminkách,mna to bohužial akosi obchádza a sníva sa mi večšinou ako sa s niekym nahanam zo zbranou v ruke ako napríklad aj dneska,o prckovi sa mi snivalo snad raz-dvakrat ale za posledné obdobie vobec,možno ked budem mat par dni pred porodom tak budú sny častejšie.
Inak postielku mám tiež pri posteli a ostatná vybavička je vedla v izbe,dokonca sme si museli priviest od našich aj válandu,pretože otecko bude spávat zo začiatku tam aby sa vyspal do práce teda tak mi to tvrdí,no uvidíme ked budeme mat doma prcka,či sa niečo nezmení a nebude chciet zaspavat s nami :nevim:
Tiež dost často rozmýšlam ako bude malinky vyzerat a aký bude či kludný alebo moc živý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
14.12.11 12:46

My bysme chtěli spávat všichni spolu v jednom pokoji, ale když to nepůjde, tak přítel už je smířenej s obyvákem :nevim: , uvidíme :mrgreen: . I když už ted má trhanej spánek, vždy, když jdu na wc v noci (i několikrát), tak je vzhůru. Zatím mu to nevadí :) .
Lillyccat: já si myslím, že ty sny přijdou, minulý týden jsem takový sny snad ještě neměla, to až ted, když vím, že už se blíží finále, ani ne za měsíc :srdce: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí