Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
6.12.11 16:04

tak kufr pro malou taky připravovat nebudu, manželovi to dám hezky do autosedačky a bude, aby na nic nezapomněl :D jinak tašku do porodky mám skoro též připravenou, ještě pár drobností dokoupit :-) a pak už můžeme jen čekat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
6.12.11 17:11

já kdybych si to mohla sama nakoupit , tak už mám tašku do porodnice taky sbalenou . ale vzhledem k tomu , že mám nakázáno ležet a bude mi to kupovat mamka , která je teď nemocná a ještě se stará o sestru která má zápalem plic , tak mi ten zbytek z drogerky musí teprv dokoupit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
6.12.11 17:12

přítele to kupovat nenechám :lol: stačil mi jeden nákup kdy přinesl ten těhu test místo těhotenského čaje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
6.12.11 17:25
majkla0 píše:
Nazdár holky,
zrovna včera se přítel ptal, co kdyby to přišlo, co má dělat a kde mám tašku do porodky…mám ve skříni poličku, tam to vše mám nachystané, to se jen shrábne do tašky a jedeme…do konce týdne si tu tašku musím nachystat, abych se pak nedivila, co mi tam nabalil :mrgreen:.
Dnes jsme po kontrole, zjistily nám málo železa, takže budeme baštit tabletky ;).
Jinak vše v pořádku, akorát mě včera pekelně začal bolet zub, tak jsem dnes jela k zubaři, dostala jsem injekci a v puse mám díru jak někam. Dostala jsem jakousi vložku hojivou, tak snad zabere co nejrychleji :,( .

jejej chuďátko, určitě to brzo přejde :hug:
jinak si dej pořádný flák hovězího, to je na železo nejlepší, ale spíš asi karbenátek než roštěnku, když máš teď ty zuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.12.11 13:14

Tak jsem dnes byla v poradně, odběr krve , stěr a ozvy :think: ozvy byly super sestřička mi chvilku natočila i domů(vytiskla na papír) :dance: srdíčko v pořádku no a příští týden zase na kontrolu už asi poslední a pak do porodnice :srdce: jejda toto letíí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.12.11 13:16

Jéé zuby, ty jsou prevít, tak ať to brzo přejde ;) ..mě začala v neděli pálit žáha a doteď nepřestala, nechce mi na to nic pomoct, asi budeme vlasatý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.12.11 13:18
Markuška píše:
Tak jsem dnes byla v poradně, odběr krve , stěr a ozvy :think: ozvy byly super sestřička mi chvilku natočila i domů(vytiskla na papír) :dance: srdíčko v pořádku no a příští týden zase na kontrolu už asi poslední a pak do porodnice :srdce: jejda toto letíí

Jéé ty se máš, tak hlavně ať vše dobře dopadne a jste hlavně zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.12.11 13:26

Ivetí děkujíííííí :hug:
A ty máš vlastně termín kdy??
:?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.12.11 15:39

Ahojte :mavam: ,
mě ted žáha nějak přestala úplně, at už se nevrací :mrgreen: .
Dneska jsem byla na punči…nikdy jsem neměla dětský, tak je to taková dobrá štávička :mrgreen: . Zuby jsou lepší (už jsem konečně i jedla), ale nechci to zakřiknout :,( .
Dnes jsem zabalila tašku do porodky, připadá mi, že mám toho nějak málo :lol: .
Pro malou mám věci nachystaný v autosedačce, jen na cestu domů.
My na ozvech máme furt problém s malou, protože je moc akční, tak musíme čekat, až se vždycky zklidní…asi ví, že ji posloucháme, tak se předvádí :srdce: . Poprvé jsem tam byla 20 minut (to bylo v pohodě), minule hodinu a čtvrt a ted jsem tam zase byla hodinu..a to mně sestřička říkala, že neví, jestli se to bude panu doktorovi líbit, takže bych šla znovu…mám v sobě malou ďáblici :cert: :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
8.12.11 09:15

Ahojky holky, tak jsem po dlouhý době zase tady :-) Rozbil se nám počítač.. Celkově se nám daří… Vše se nějak rozbíjí :-( Rychle jsem přečetla, co jste tady napovídaly :-) Majklo, tak to je dobře, že zub už lepší, zuby jsou strašnej prevít :-( Jinak Majklo.. Jak jsi psala,že se dr. nelíbily ty ozvy, pže malá je moc akční.. Já posledně měla pohyby uplně šílený, lítalo to tam jako blázen, srdíčko taky.. Sestra na to koukala fakt divně, ale dr. si tam do ordinace někoho vzal, na ten můj papír kouknul jen zběžně, podepsal a mohla jsem jít.. Byla jsem z toho taková vykolejená. Proč čekali u Tebe, až se malá uklidní? Mě zarazilo, jak na to ta sestra fakt blbě koukala. Chtěla jsem se dr. taky ještě zeptat na další věci, ale bohužel nebyla možnost :-( Už mě to štve, má se mi věnovat, místo toho mě odbyde a ani zeptat se na nic nestihnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
8.12.11 09:57

Saiiimona: sestřička říkala, že když se hýbe, tak má zvýšený tep a oni chtějí, když je dítko v klidu, ale zase nesmí spát, to má pak tep snížený :mrgreen:. A jak píšeš se šílenýma pohybama, tak ono to pak někdy to srdíčko vůbec nezaznamená, jak tam sebou tak mele :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.12.11 10:40
saiiimona píše:
Ahojky holky, tak jsem po dlouhý době zase tady :-) Rozbil se nám počítač.. Celkově se nám daří… Vše se nějak rozbíjí :-( Rychle jsem přečetla, co jste tady napovídaly :-) Majklo, tak to je dobře, že zub už lepší, zuby jsou strašnej prevít :-( Jinak Majklo.. Jak jsi psala,že se dr. nelíbily ty ozvy, pže malá je moc akční.. Já posledně měla pohyby uplně šílený, lítalo to tam jako blázen, srdíčko taky.. Sestra na to koukala fakt divně, ale dr. si tam do ordinace někoho vzal, na ten můj papír kouknul jen zběžně, podepsal a mohla jsem jít.. Byla jsem z toho taková vykolejená. Proč čekali u Tebe, až se malá uklidní? Mě zarazilo, jak na to ta sestra fakt blbě koukala. Chtěla jsem se dr. taky ještě zeptat na další věci, ale bohužel nebyla možnost :-( Už mě to štve, má se mi věnovat, místo toho mě odbyde a ani zeptat se na nic nestihnu :-(

Nedej se Saiii, mají nás za hysterické prvorodičky a vůbec nechápou, jak je to těhotenství pro nás velká neznámá :roll: čím víc chodím k lékařům, tím víc mě ten přístup štve. Určitě máš KTG v pořádku, jinak by to víc řešili… :hug:

S tím KTG je to těžký, moje milované miminko to má jako obrovskou legraci, když mi upevní sondičku na břicho usilovně do toho kope :mrgreen: manžel minule seděl v čekárně a říkal, že to bylo hrozný, že všem miminkům tluče pravidelně srdíčko a když jsme byli my, tak šly slyšet jen zvuky jako z poškrábané desky :mrgreen: měl strach, co se děje. Doktorka to po dvaceti minutách vzdala a prý natočí KTG příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
8.12.11 20:39
Markuška píše:
A ty máš vlastně termín kdy?? :?:

nemáš zač :kytka: Já mám termín 10.leden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
8.12.11 20:44

Jinak s těma šílenýma pohybama to budeme mít všeci stejný, kozorozi nejsou žádný lenoši, ale naopak hyperaktivní děti :-) protože co mě malá děla v břiše, to mi někdy zůstavá rozum stát :D ale člověk je rád, že o těch drobečcích ví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.12.11 21:01
Ivetí píše:
Markuška píše:
A ty máš vlastně termín kdy?? :?:
nemáš zač :kytka: Já mám termín 10.leden :-)

jsem zvědavá, jak nám to nakonec dopadne a kdo kdy porodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital