Poradna duly
Jana Čurdová
no my postýlku teda ještě nestavím a ani se na to v nejbližší době nechystáme. podle mě i kdyby se prcek narodil dřív tak postýlka se dá postavit za pár minut. jinak tašku do porodky už mám nachystanou a připravenou u postele kdyby náhodnou ![]()
no právě, člověk nikdy neví kdy to přijde a proto je lepší být připravená ![]()
tak tak , je lepší mít to dřív … pochybuju , že by přítel nasadil nebesa ![]()
jo jo mi už máme taky pokojíček nachystanej se vším všudy postálku ,kolíbku vše čeká
a tašku do porodnice budu balit zítra už mám vše krom podprsenek tak to jen nabalit do kufru a nachystat kufr pro malýho do porodnice kterej pak tatínek doveze až budem odjíždět domů
![]()
Markuška píše:
jo jo mi už máme taky pokojíček nachystanej se vším všudy postálku ,kolíbku vše čekáa tašku do porodnice budu balit zítra už mám vše krom podprsenek tak to jen nabalit do kufru a nachystat kufr pro malýho do porodnice kterej pak tatínek doveze až budem odjíždět domů
![]()
kufr ???
já to dám do autosedačky ![]()
No práve radšej si to nachystat dopredu aj ked viem,že postielka je behom pár minut poskladaná ale radšej to budem mat všetko nachystané a vediet,že je to všetko ok ako keby som nechala priatela sama skladat a chystat postielku pre maličkého,bohvie ako by to dopadlo ![]()
Chlapi tak akurat poskladajú nabýtok a to je všetko,všetko ostatné si robíme radšej sami čo sa týka výzdoby a poriadku a aj tej postielky,verím tomu keby som prišla domov z porodky aj s prckom tak ani tá matrac nebude povlečená
![]()
Markuška píše:
Kacenka020 no kufr needám to do tašky to kombinézu atd
já už si říkala co by jsi chtěla do toho kufru cpát ![]()
tak to je fakt dobrý
hlavně že máte nachystané pokojíčky, ale tašky do porodnice ještě ne.
ale jo i tašky máme nachystaný jen to všechno urovnat do kufru ![]()
stejně mi přijde kufr málo, na tom seznamu je snad milion věcí ![]()
mě jednou chytli takový bolesti, že jsem myslela že pojedeme a řeknu vám že bych fakt věci do porodky dávat dohromady nechtěla a byla jsem celkem ráda, že to mám všechno zbalené…
paola white píše:
mě jednou chytli takový bolesti, že jsem myslela že pojedeme a řeknu vám že bych fakt věci do porodky dávat dohromady nechtěla a byla jsem celkem ráda, že to mám všechno zbalené…
ty jo tak hlavně, žes to rozdýchala, já jsem si sepsala nákupní seznam a sbalím postupně tenhle týden, pak začnu pracovat na tom pokojíčku a pak na zdobení stromečku a pečení kapra a jsme domluvení s miminkem, že od 3. ledna může kdykoliv přijít ![]()
Nazdár holky,
zrovna včera se přítel ptal, co kdyby to přišlo, co má dělat a kde mám tašku do porodky…mám ve skříni poličku, tam to vše mám nachystané, to se jen shrábne do tašky a jedeme…do konce týdne si tu tašku musím nachystat, abych se pak nedivila, co mi tam nabalil
.
Dnes jsme po kontrole, zjistily nám málo železa, takže budeme baštit tabletky
.
Jinak vše v pořádku, akorát mě včera pekelně začal bolet zub, tak jsem dnes jela k zubaři, dostala jsem injekci a v puse mám díru jak někam. Dostala jsem jakousi vložku hojivou, tak snad zabere co nejrychleji
.