Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
5.12.11 10:42

no my postýlku teda ještě nestavím a ani se na to v nejbližší době nechystáme. podle mě i kdyby se prcek narodil dřív tak postýlka se dá postavit za pár minut. jinak tašku do porodky už mám nachystanou a připravenou u postele kdyby náhodnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.12.11 13:46

no právě, člověk nikdy neví kdy to přijde a proto je lepší být připravená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.12.11 15:48

tak tak , je lepší mít to dřív … pochybuju , že by přítel nasadil nebesa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
5.12.11 16:43

jo jo mi už máme taky pokojíček nachystanej se vším všudy postálku ,kolíbku vše čeká :palec: a tašku do porodnice budu balit zítra už mám vše krom podprsenek tak to jen nabalit do kufru a nachystat kufr pro malýho do porodnice kterej pak tatínek doveze až budem odjíždět domů :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.12.11 17:08
Markuška píše:
jo jo mi už máme taky pokojíček nachystanej se vším všudy postálku ,kolíbku vše čeká :palec: a tašku do porodnice budu balit zítra už mám vše krom podprsenek tak to jen nabalit do kufru a nachystat kufr pro malýho do porodnice kterej pak tatínek doveze až budem odjíždět domů :* :srdce:

kufr ??? :mrgreen: :mrgreen: já to dám do autosedačky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.12.11 18:04

No práve radšej si to nachystat dopredu aj ked viem,že postielka je behom pár minut poskladaná ale radšej to budem mat všetko nachystané a vediet,že je to všetko ok ako keby som nechala priatela sama skladat a chystat postielku pre maličkého,bohvie ako by to dopadlo :nevim:
Chlapi tak akurat poskladajú nabýtok a to je všetko,všetko ostatné si robíme radšej sami čo sa týka výzdoby a poriadku a aj tej postielky,verím tomu keby som prišla domov z porodky aj s prckom tak ani tá matrac nebude povlečená :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
5.12.11 18:45

Kacenka020 no kufr nee :mrgreen: dám to do tašky to kombinézu atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.12.11 18:56
Markuška píše:
Kacenka020 no kufr nee :mrgreen: dám to do tašky to kombinézu atd :lol:

já už si říkala co by jsi chtěla do toho kufru cpát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.12.11 08:46

tak to je fakt dobrý :D hlavně že máte nachystané pokojíčky, ale tašky do porodnice ještě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
6.12.11 10:25

ale jo i tašky máme nachystaný jen to všechno urovnat do kufru :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
6.12.11 10:37

Já teda nemám ani postýlku ani tašku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
6.12.11 10:41

stejně mi přijde kufr málo, na tom seznamu je snad milion věcí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.12.11 10:48

mě jednou chytli takový bolesti, že jsem myslela že pojedeme a řeknu vám že bych fakt věci do porodky dávat dohromady nechtěla a byla jsem celkem ráda, že to mám všechno zbalené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
6.12.11 11:15
paola white píše:
mě jednou chytli takový bolesti, že jsem myslela že pojedeme a řeknu vám že bych fakt věci do porodky dávat dohromady nechtěla a byla jsem celkem ráda, že to mám všechno zbalené…

ty jo tak hlavně, žes to rozdýchala, já jsem si sepsala nákupní seznam a sbalím postupně tenhle týden, pak začnu pracovat na tom pokojíčku a pak na zdobení stromečku a pečení kapra a jsme domluvení s miminkem, že od 3. ledna může kdykoliv přijít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.12.11 12:11

Nazdár holky,
zrovna včera se přítel ptal, co kdyby to přišlo, co má dělat a kde mám tašku do porodky…mám ve skříni poličku, tam to vše mám nachystané, to se jen shrábne do tašky a jedeme…do konce týdne si tu tašku musím nachystat, abych se pak nedivila, co mi tam nabalil :mrgreen:.
Dnes jsme po kontrole, zjistily nám málo železa, takže budeme baštit tabletky ;).
Jinak vše v pořádku, akorát mě včera pekelně začal bolet zub, tak jsem dnes jela k zubaři, dostala jsem injekci a v puse mám díru jak někam. Dostala jsem jakousi vložku hojivou, tak snad zabere co nejrychleji :,( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí