Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
28.11.11 10:06
paola white píše:
Tááák už jsme objednaní na předporodní kurz. Tešíííím se :dance:

Jooo? Tak pak napiš dojmy :-) My jsme na žádném nebyli, tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.11.11 10:57
saiiimona píše:
paola white píše:
Jooo? Tak pak napiš dojmy :-) My jsme na žádném nebyli, tak jsem zvědavá :-)

poprvé jdeme 16.12. tak jsem zvědavá co nám tam řeknou. chtěla jsem tam jít hlavně kvůli manželovi aby věděl co má při porodu dělat a nekoukal na mě pak jak jo-jo. a hlavně nás vezmou podívat se na porodní sály. přijde mi že když to takhle uvidím předem nebude mě to potom při porodu tolik děsit :-) určitě pak napíšu co nám tam řekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
28.11.11 11:04
paola white píše:

My taky, máme to tenhle víkend, už se hrozně těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.11.11 11:47

Ahoj holky,
po víkendu v Praze se vracíme celé. Co jsme sedly do vlaku v pátek, od té chvíle malá kope jak ďas…ona snad ani nespí. Dnes konečně klid na chvíli :mrgreen:. Se spaním je to čím dál tím horší, to přetáčení v posteli je tak namáhavé :mrgreen:, nemluvě o vstávání na malou.
Zítra jdeme zase na kontrolu, těším se,až ji uslyším a uvidím na utz. Nejradši bych ji už měla v náruči :srdce:.
Já mám kurz už za sebou, byly to hodně zajímavé a užitečné informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
29.11.11 17:58

Nazdar ženy,
tak dnes jsme byly na kontrole, dělali nám opět KTG…ležela jsem tam hodinu a čtvrt, protože se naše zlatíčko strašně moc hýbalo :mrgreen: . Ještě příští týden u doktora a pak už mě pošle do porodnice…furt tomu nemůžu uvěřit, jak to letí, dívala jsem se do průkazky, kde jsem měla první kontrolu 12+5 a ted už jsem skoro u konce :mrgreen:.
Suricata: jak bylo na kurzu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
29.11.11 18:06

Ahojky :-)
Taky jsme dnes byly na kontrole :-) Dělali nám taky KTG a vše v úplným pořádku :-) Ještě mi brali krev a dělali stěr… Teď už budeme chodit na ozvy každý týden.
A proč Tě za týden pošle do porodnice Majklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
29.11.11 18:47

Krev a stěry už máme za sebou a výsledky v pořádku :dance: .
Můj doktor předává těhule v 36.týdnu na kontroly do porodnice, je to běžný postup, ale nevím, jestli to dělají i ostatní, u nás to tak chodí :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
29.11.11 18:50

Aha.. Tak to nevim, jak to dělá můj dr. :nevim: Já jsem myslela, že už tam jdeš ležet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
29.11.11 18:53

:mavam:
né všichni doktoři předávají do porodnice . pokud má monitor v ordinaci , tak málo kdy . a hlavně my ani nemáme ve městě porodnici a tak bych musela dojíždět autobusem což v tomhle stavu nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
29.11.11 18:57

Tak to vám holky moc gratulujem,ja idem k doktorke na druhý tyžden v stredu,tak uvidime,tiež dufam,že bude všetko v poriadku.Ja naštastie cestovat nebudem do porodnice,pretože doktorka má všetko čo potrebuje,tak to som si oddýchla,že sa vyhnem cestovaniu každý týžden vlakom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
29.11.11 19:02

No já asi taky zůstanu normálně u svýho dr. Máme porodnici dost daleko, ale těžko říct jak to budou dělat přes svátky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
29.11.11 19:06

Vidiš to ma ani nenapadlo a to ja mam termin až 16.ledna,tak uvidim ako to všetko bude,možno sa tomu vlaku nevyhnem ale to by mi až tak nevadilo,len tá zima ma trocha hnevá a bohvie aký bude celý prosinec,už teraz mi je z toho zima,brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.11.11 19:13

a já jako exot chodím do porodky už od 10tt :D takže mě nikdo nikam předávat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
30.11.11 08:16

Dobré ráno,
já jdu na kontrolu až příští týden a modlím se, aby bylo miminko hlavou dolů, tobě se Saiii otočilo? Cvičila jsi nějak nebo něco? Taky se těším na ty ozvy, jsem hrozně zvědavá. Jinak já bych předání do porodky i uvítala, mám ji blíž než mudru. Jinak dělali vám ještě ultrazvuk? Nebo jak jinak zjišťujou, v jaké je mimi poloze? Ach jo, mám docela strach, aby furt nebyl napříč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
30.11.11 08:49

Ahojky , no mě dělá utz pokaždé … a klid má ještě čas na přetočení kdyby náhodou … a tak třeba aspoň cejtíš kam tě kope ne ?? já poznám co mi kam vrazí naprosto jasně … ale bude to dobrý uvidíš :hug: mě se otočil a od té doby mám problémy s tím čípkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí